Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

oyacım günaydınnn opuyorumnanaktan bak topikimizdne bi sürü hamile çıkabilirrr
hemen kaçma emiii acuk konuşakkkk delikafadulden

günaydın hayatım.yoo kacmam bu gun.daha burdayım.yalnızım evde şimdi rahat konusurdum.inşallah hepsi hamile olur.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: sen nasılsın

kıslar topikte bi şenllik havası var ayyy içim çoştu yaaaa çiçem cosmoyla olan fotoları kaldırdın mı bakamadım ya bennnn

ya kızlar çok fena kalbim çarpıyo birazdan gidicez sonucu almayı yok diyorum umutlanma kendi kendime motive ediyorum ama içimden bi ses var diyoo üff çok fenayım

GELDıMMMM OOO KSILR GEÇMıŞı OKUDUMDA SÜPERSıNıZ VALLHA NÜFUS PATLAMASI OLMUŞ BU HAFTA BAK EKıME HERKE EKTıĞıNı BıÇECEK HEPMIZ INSALLH HAMıŞ OLCAZ YUPPııı BU ARADA COSMO NE ZMAN GORMUŞ ÇıFT CIZGI BEE:bbo:

7haftalık dedi benimkide ama 8 artık seninki adetten 15 gün sonrayı hesaba aldı demek ki

geç yumurtlama dedi herşey sağlıklı kısmetse mayıs 15 haziran gibi hastaneye geliyon ertesi gün bebişinle evine dönüyon dedi :) yaa çok heyecan yapıyomm ben nasıl bakıcamm minnacık bebişee

günaydın hayatım.yoo kacmam bu gun.daha burdayım.yalnızım evde şimdi rahat konusurdum.inşallah hepsi hamile olur.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: sen nasılsın

iyi barimmmmm şekercim ben nezle oldum yaa fenayım aslında da idare etmeye çalışyom şekercimm işler acuk yok rahat takılıyom bugün burda :)))
inşallah tatlım sende hamişsindir test yaptınmı sennn

KIZ ÇİÇEM DÖVERİM HE SENİ ALIRIM AYAGIMIN ALTINA HA HA HAAAAAAAAklava:

dövemezkii dövemezkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kaydirigubbakcemile3

olmazmı kıss cosmo tubiş eda .. niniktende bekliyom ben

cosmo ve tubiş hamile miii ayyyyyy çok sevindimmmmmmm süper bi haber yaaaaa
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:

ya kızlar çok fena kalbim çarpıyo birazdan gidicez sonucu almayı yok diyorum umutlanma kendi kendime motive ediyorum ama içimden bi ses var diyoo üff çok fenayım

canım inşaallah güzel haberlerle gelirsin :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Rabbim yüzünü güldürsün tatlımmmm opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…