Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

oda yeni görmüş ama belirtilerr süper hamiştir o kıss kesin

cosmo ve tubiş hamile miii ayyyyyy çok sevindimmmmmmm süper bi haber yaaaaa
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:
canım bende test yaptım iki çizgiyi gördüm ama daha kan testi yaptırmadım..çok heyecanlıyım..

geç yumurtlama dedi herşey sağlıklı kısmetse mayıs 15 haziran gibi hastaneye geliyon ertesi gün bebişinle evine dönüyon dedi :) yaa çok heyecan yapıyomm ben nasıl bakıcamm minnacık bebişee

ay ne bilim tutmayı bile beceremiyorum geçen arkadaşımın bebeğini tutamadım doğru düzgün ama kendinin olunca bakılıyo herhalde yaaa

ya kızlar çok fena kalbim çarpıyo birazdan gidicez sonucu almayı yok diyorum umutlanma kendi kendime motive ediyorum ama içimden bi ses var diyoo üff çok fenayım
ayy yavru kuşum hadiii çabuk git hayırlı haberlerlee gell inşallahhh

yok test yapmadım da korkuyorum yıne negatıf cıkar dıye:çok üzgünüm:
niye yapmadın tatlım yaa tühh olsun canım ya negatifse negatiftir nolcakk en azından öğrenebilirsin bence yapp çıkar çünkü gününmüş senindee allahım hayırlısını versin cümlemizeeeeee

:sm_cool:

HE HE HE ÇOŞMUŞ BU AY GACILAR HERİFLEİR ÇOK YORMUŞLAR İŞE YARAMIŞŞ RAMAZAN REHAVETİ KALKMIŞ........

hahahaaaa evet şekerim öyle olmuşşş kaydirigubbakcemile3

hoşgeldin şekercimmm cidden şifre çözücü olmak gerek seni anlamak için kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
cosmo geçen hafta görmüş sanırsam

geç yumurtlama dedi herşey sağlıklı kısmetse mayıs 15 haziran gibi hastaneye geliyon ertesi gün bebişinle evine dönüyon dedi :) yaa çok heyecan yapıyomm ben nasıl bakıcamm minnacık bebişee

ayy fınduk tanesiiiii kızım bakarsınnn zoruna bakkkkk yaa evladın o senin allahım sana öyle bi güç verirki herkesler nasıl bakıyorsa sende alasınııııııı yaparsınnnn opuyorumnanaktan

canım bende test yaptım iki çizgiyi gördüm ama daha kan testi yaptırmadım..çok heyecanlıyım..

ayyyy bende heycanlandım böyle hamiş haberlerini alınca zemuszemuszemuszemus opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
inşaallah kan testi de pozitif çıkar canımmm :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
darısı başımızaaaaa :sm_cool:

ben de gıdıb test yapsam kı acaba?:uhm:

yaptır bence şekercim için rahatlar en azından tatlım ya ama sen bilirsin tabii beklemek istiyorsan yani
ne zamandır uğraşıyorsunuz bu arada siz

ay çok hastayım yaaaaa

yavru kuş geçmiş olsunn neyin varr ya herkeste hastaa

civcvim sanada geçmiş olsun dün yatmışın bende nezle oldum oof yaniii

bende hastayım kızlar ya, ateşim var, hapşuruyorum, öksürüyorum. ilaçta içmiyorum bişey varsa ne olur ne olmaz diye :gitme:

dun ruyamda oglan cocugu gordum.ne kadar cırkın bısey ıdı.kaliba on dan korkdum da agzım ucuklamış yaa.

bende hastayım kızlar ya, ateşim var, hapşuruyorum, öksürüyorum. ilaçta içmiyorum bişey varsa ne olur ne olmaz diye :gitme:

geçmiş olsun semasucum bende grip oldum çok kötüyüm am aben dün ilaç içtim napimm:kedi:

kızlar kac gundu ugrasıyorum resımımı koymak ıcın albumume cok sukur dun basrdım.

valla cosmoya istanbul yaramış...bütün belirtileri varmış....cumada çift çizğiyi görmüş....yarında günüymüş inş hamiledir...............yarışı kazanmak üzere mürocum senin düşüncelerini alsakkkkkkkkkkkkk:dance::dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…