sen ilaçta içemiyon tabii inşallah hemen iyi olursun tatlım dinlen yatbende canım grip oldum bir iki gündür dün falan iyiydim ama bugün daha kötü olmaya başladı
bende hastayım kızlar ya, ateşim var, hapşuruyorum, öksürüyorum. ilaçta içmiyorum bişey varsa ne olur ne olmaz diye :gitme:
ayyy canım sana da geçmiş olsunnn a.s.geçmiş olsun semasucum bende grip oldum çok kötüyüm ama ben dün ilaç içtim napimm:kedi:
cosmo ve tubiş hamile miii ayyyyyy çok sevindimmmmmmm süper bi haber yaaaaa
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:
allah allah yaa geçmiş olsun hepimizde hastayızz yaaa geçiş mevsimi zaten adamı mahvediyor dikkat edin kızlar sizlerde kendinizee
ben dün teraflu içtim valla baktım çok kötü oluyorum
dun ruyamda oglan cocugu gordum.ne kadar cırkın bısey ıdı.kaliba on dan korkdum da agzım ucuklamış yaa.
yap kız yap yap git hemennnnn
şimdi eşimi aradım zaten dedım kı gelırken test alsana.onu da umutlandırdım yaa.korkuyorum yıne negatıf cıkmasından
allahım her kese hayırlı bı cocuk versın .AMIN:Saruboceq:
canım ya ilaç içemedim ben ne olur ne olmaz diye 3 gün kaldı bakalım inş gelmez kırmızılar :Saruboceq:
bende canım grip oldum bir iki gündür dün falan iyiydim ama bugün daha kötü olmaya başladı
hayırdır inşallah canım inşallah güzel haberleri alıcaksın bu ayy allahım bekletmesin bizleri daha fazlaaa
aay hadi inşallahh hemen yaz bizede sonucu biliyorum zor oluyor ama yapıcak başka bişey yok her şerde bir hayır vardır tatlım yaa yoksada yokk napalımm
kızlar ayın 26 sı evlılıyınızın bı senesı doluyo.eşime guzel bı hedıye almak ıstıyorum.sizce ne alayım.fıkırlerınıze cok ihtiyacım var.gercı hamıle olsam en büyük hedıyeyı vermıs olucam ama yıne de ben işimi garantıye alayımnaniknanik
tamam bıtanem sonucu alar almaz sıze soyluyucem.bellı olur mu kı acaba?yanı daha erken dıyılmı?
iyi yapmışın canım ikimizin günü aynı zaten ama ben ilaç içtim şimdi bile başım dönemye başladıııı zor duruyorum ayaktaa oof yanii
inşlalah bebiş haberi verirsinnnn inşallah
valla erkeklere hediye almak bir dert bayana almak daha kolayy valla şekercim saat olabilir parfüm seviyorsa parfüm olur gömlek olur kravat kullanıyorsa şık bir kravat olabilir yani eşini en iyi sen tanırsın nelerden hoşlanır hoşlnamaz ona göre alabilirsin
regldaşımmmm benimmmm kaydirigubbakcemile3
inş kırmızılar gelmez tatlışımmm :Saruboceq:
ilaç içmemeye gayret lütfennnnnnnsen ilaçta içemiyon tabii inşallah hemen iyi olursun tatlım dinlen yat
KEŞKE YATABİLSEM İŞTEYİM İŞTE YİNE birazdan çorba içcem biraz ii gelir herhalde
:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
allah allah yaa geçmiş olsun hepimizde hastayızz yaaa geçiş mevsimi zaten adamı mahvediyor dikkat edin kızlar sizlerde kendinizee
ben dün teraflu içtim valla baktım çok kötü oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?