Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

bende canım grip oldum bir iki gündür dün falan iyiydim ama bugün daha kötü olmaya başladı
sen ilaçta içemiyon tabii inşallah hemen iyi olursun tatlım dinlen yat

bende hastayım kızlar ya, ateşim var, hapşuruyorum, öksürüyorum. ilaçta içmiyorum bişey varsa ne olur ne olmaz diye :gitme:

allah allah yaa geçmiş olsun hepimizde hastayızz yaaa geçiş mevsimi zaten adamı mahvediyor dikkat edin kızlar sizlerde kendinizee
ben dün teraflu içtim valla baktım çok kötü oluyorum

yap kız yap yap git hemennnnn

şimdi eşimi aradım zaten dedım kı gelırken test alsana.onu da umutlandırdım yaa.korkuyorum yıne negatıf cıkmasından

geçmiş olsun semasucum bende grip oldum çok kötüyüm ama ben dün ilaç içtim napimm:kedi:
ayyy canım sana da geçmiş olsunnn a.s.
ben ilaç içmeye cesaret edemedim. bitki çayarı filan içiyorum ama pek faydası yok. aslında dinlenmek gribin en iyi ilacı da nerdeeeeee iş çok yoğunnn :sinifsinif:

cosmo ve tubiş hamile miii ayyyyyy çok sevindimmmmmmm süper bi haber yaaaaa
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:

cosmo 2. çizg,iyi görmüş ama kan testi yapmadı tubişte belirtiler hamiş yönünde bekliyor oda test yapmadı henüz

allah allah yaa geçmiş olsun hepimizde hastayızz yaaa geçiş mevsimi zaten adamı mahvediyor dikkat edin kızlar sizlerde kendinizee
ben dün teraflu içtim valla baktım çok kötü oluyorum

canım ya ilaç içemedim ben ne olur ne olmaz diye 3 gün kaldı bakalım inş gelmez kırmızılar :Saruboceq:

dun ruyamda oglan cocugu gordum.ne kadar cırkın bısey ıdı.kaliba on dan korkdum da agzım ucuklamış yaa.

hayırdır inşallah canım inşallah güzel haberleri alıcaksın bu ayy allahım bekletmesin bizleri daha fazlaaa

yap kız yap yap git hemennnnn

şimdi eşimi aradım zaten dedım kı gelırken test alsana.onu da umutlandırdım yaa.korkuyorum yıne negatıf cıkmasından

aay hadi inşallahh hemen yaz bizede sonucu biliyorum zor oluyor ama yapıcak başka bişey yok her şerde bir hayır vardır tatlım yaa yoksada yokk napalımm

kızlar ayın 26 sı evlılıyınızın bı senesı doluyo.eşime guzel bı hedıye almak ıstıyorum.sizce ne alayım.fıkırlerınıze cok ihtiyacım var.gercı hamıle olsam en büyük hedıyeyı vermıs olucam ama yıne de ben işimi garantıye alayımnaniknanik

tamam bıtanem sonucu alar almaz sıze soyluyucem.bellı olur mu kı acaba?yanı daha erken dıyılmı?

inşlalah bebiş haberi verirsinnnn inşallah
valla erkeklere hediye almak bir dert bayana almak daha kolayy valla şekercim saat olabilir parfüm seviyorsa parfüm olur gömlek olur kravat kullanıyorsa şık bir kravat olabilir yani eşini en iyi sen tanırsın nelerden hoşlanır hoşlnamaz ona göre alabilirsin

tamam bıtanem sonucu alar almaz sıze soyluyucem.bellı olur mu kı acaba?yanı daha erken dıyılmı?

senin günün dünmüydü tatlım yani geç döllenme olduysa çıkmayabilir ama çıkadabilir yumurtlama dönemini biliyormusun üzerinden 12-13 gün geçtiyse büyük olasılıkla çıkar canım hayırlısı inşallahh

kızlarrrrrrrr benim işimmmmmmmmmm varrrrrrrrrr malum pazartesiiiiiiiiiiiiiiiiii arada katılırımmmmmmmmm

bizimde 19 ekim ya ne alsam diye kara kara düşünüyorum hala bi karar veremedim :sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif:
bi saat baktım haftasonu 300 TL diyo alsam mı karar veremedim ama çok beğendim yaaaa :uhm: :uhm: :uhm:

ilaç içmemeye gayret lütfennnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…