Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

tamam bıtanem yazdıgın ıcın tşk ederım.adet gunum dundu ama olmadı.gecen ay ayın 6 sı adet oldum.benım kısı 2 gun gerıye atıyor.28 gun de bır adet oluyorum.yumurtlama gunumude hesabladım

bizimde 19 ekim ya ne alsam diye kara kara düşünüyorum hala bi karar veremedim :sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif:
bi saat baktım haftasonu 300 TL diyo alsam mı karar veremedim ama çok beğendim yaaaa :uhm: :uhm: :uhm:

olabilir bebem yaa alabilirsin bütçene ters değilse erkeğe başka zaten ne alınırkiii

ben geçen sene telefon almıştım ama sonrakinde param yoktuu babayı aldım kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 bu sene allah kerim artıkın saat bende düşünüyorum ihtiyacı var hemde bakalım yanii tatlım erkeklere hediye almakta işkence abidik gubidik bi sürü yıldönümü varr kaydirigubbakcemile3 yok çıkma yok nişan yok evlenmee kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 sırf tüketim yaa başkada bişey değill :hulya: kazak örrrrrrrrrrrrrrrrr kaydirigubbakcemile3

ben de yavas yavas kacıym o zaman bır azdan gelırım.üşüyorum gıdıb ustume bıseyler gıyınıyım

ilaç içmemeye gayret lütfennnnnnn
doğru diyon bebemde işteee burnum patlıcan gibim oldu silmekten acıyor artık çok fenaaaaaaaaaaaaa

tamam bıtanem yazdıgın ıcın tşk ederım.adet gunum dundu ama olmadı.gecen ay ayın 6 sı adet oldum.benım kısı 2 gun gerıye atıyor.28 gun de bır adet oluyorum.yumurtlama gunumude hesabladım

ne dimek şekercimmm

dünse çıkma ihtimali çok yüksek eğer akşam yapıcaksan testi çok falza sıvı almadan iki üç saat tu çişini öyle yappp hormon daha çok geçsinnnnnn inşallahda hamişsindirr canım

ayyy güzel olurdu kazak örmek kendi emeğini verdiğin bi hediye ama işim çok yoğun canım yoruluyorum mesaiye kalıyoruz hep. eve varınca erkenden uyuyakalıyorummafoldumben
saat ihtiyacı var aslında güzel bi hediye olacak, ama 300 TL bi saat için çok para gibi düşündüm. eşim kıymetini bilir, uzun yıllar kullanır da yine de karar veremedim :uhm:

kızlar sonucumu aldım 20.70 hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: delikafadulden delikafadulden delikafadulden
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa çok sevindimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm allahım yarabbimmm canım benimmmmmmmmmmmmmmmm allahım sağlıcaklan hayırlısıylannn tamamına erdirsin inşallahhhhhhh

tatlım korkma değerin bi kaç güne logoritmik olarak artacaktırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

VALLHI BILMM BEN TERS BAKIYEYE DÜŞTGUM ICIN ILACIN OYUNUNA GELDIM O YUZDEN YARS DEVM EDERMI ETMZMI BU DURUMDA BLMYRM HAKEMLRIN SAHTLERIN SÖLDIKLRI DIKKTEELINACAK O YUZDEN FAZLA BUI YORUMUM YOK

YUPPİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ OLEYY TEBRK EDERIM VANIM alkisalkisalkis

Ne güzel hamişlerimiz artıyor ya maşallah maşallah benimde tedavim bitsede bende biran önce size katılsam ..

canımmmmm bitanemmmmm çok güzel bi habeeerrrrr ayyyy çok sevindimmmmmmmm
harika bişey bu yaaaaa
:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool::sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool::sm_cool:

Kamyas sÜper yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...allahın ınŞallah tamamına erdırsın..hayatım Çok ıım var geÇmıŞıde okuyamadım tebrık edeyım ıstedım bı ayrım saat ıÇınde gelırım heralde canım bekleyın benı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…