inşlalah bebiş haberi verirsinnnn inşallah
valla erkeklere hediye almak bir dert bayana almak daha kolayy valla şekercim saat olabilir parfüm seviyorsa parfüm olur gömlek olur kravat kullanıyorsa şık bir kravat olabilir yani eşini en iyi sen tanırsın nelerden hoşlanır hoşlnamaz ona göre alabilirsin
bizimde 19 ekim ya ne alsam diye kara kara düşünüyorum hala bi karar veremedim :sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif:
bi saat baktım haftasonu 300 TL diyo alsam mı karar veremedim ama çok beğendim yaaaa :uhm: :uhm: :uhm:
kızlarrrrrrrr benim işimmmmmmmmmm varrrrrrrrrr malum pazartesiiiiiiiiiiiiiiiiii arada katılırımmmmmmmmm
ilaç içmee hee döferim seniii bebişe iyi bakk uzan dinlen nane limon iç
doğru diyon bebemde işteee burnum patlıcan gibim oldu silmekten acıyor artık çok fenaaaaaaaaaaaaailaç içmemeye gayret lütfennnnnnn
tamam bıtanem yazdıgın ıcın tşk ederım.adet gunum dundu ama olmadı.gecen ay ayın 6 sı adet oldum.benım kısı 2 gun gerıye atıyor.28 gun de bır adet oluyorum.yumurtlama gunumude hesabladım
olabilir bebem yaa alabilirsin bütçene ters değilse erkeğe başka zaten ne alınırkiii
ben geçen sene telefon almıştım ama sonrakinde param yoktuu babayı aldım kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 bu sene allah kerim artıkın saat bende düşünüyorum ihtiyacı var hemde bakalım yanii tatlım erkeklere hediye almakta işkence abidik gubidik bi sürü yıldönümü varr kaydirigubbakcemile3 yok çıkma yok nişan yok evlenmee kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 sırf tüketim yaa başkada bişey değill :hulya: kazak örrrrrrrrrrrrrrrrr kaydirigubbakcemile3
kızlar sonucumu aldım 20.70 hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
VALLHI BILMM BEN TERS BAKIYEYE DÜŞTGUM ICIN ILACIN OYUNUNA GELDIM O YUZDEN YARS DEVM EDERMI ETMZMI BU DURUMDA BLMYRM HAKEMLRIN SAHTLERIN SÖLDIKLRI DIKKTEELINACAK O YUZDEN FAZLA BUI YORUMUM YOKvalla cosmoya istanbul yaramış...bütün belirtileri varmış....cumada çift çizğiyi görmüş....yarında günüymüş inş hamiledir...............yarışı kazanmak üzere mürocum senin düşüncelerini alsakkkkkkkkkkkkk:dance::dance:
YUPPİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ OLEYY TEBRK EDERIM VANIM alkisalkisalkiskızlar sonucumu aldım 20.70 hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
kızlar sonucumu aldım 20.70 hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?