Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

canımmmmm bizde seni çok seviyoruz
iyi olmana çok sevindimmm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

ya alıngan oldum kızım hatta salak gibi oturdum ağladım az önce şimdide gülüyom :lepi:
Kafayımı yiyom acaba hamilelik yaraamdı bana galiba CADIARZU
Kuzum kafa yormak zorunda kaldım 7 aydır burdaym ve bu durum böle sıkıldım artık
Bebekimin tavsiyelerini deniycm bitcek inş. yerimseniben
Böle gelmiş böle gider diye bişi yok :dilcikar:

Deryacım boşver tercih meselsi orası da bizim sayılır yeniler hariç çoğunluk bizleriz zaten
Ama ben alışmışım buraya sabah direk buraya geldm gecede
Orda da yenilerle tanışmak falan hoş olablr aslında ya bana bakmayın ben dengemi kaybediyom sanırım

neyse ben kacar kızlar hewpınızı kocaman optum.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Canımsın benim bebekim ya biliyom ama öle bi an oluyo işte sonra geçiyo ama Şeniz
ayy kıyamam ben sanaaaa cosmocann. hamilelikten olmuştur o kıyamam sana. herkes sana deli oluyor kısss senin için derler mi hiç dram mram. hem bu dramsa millet naapsın. bu devede kulak bir sorun :))))))))

aynen öyle canım. silkin ve kendine geeel. gün sende artıııııkkkkkkkkkkkk :CüvCüv: :lepi:

çok güzel lehine çevireceksin herşeyi alttan alttan. hem de kötü gelin damgası yemeden. sen bilirsin işini kuzuuum.

bu arada sen istanbuldan başka bir şehire mi gelin oldun, yoksa başka şehirden buraya mı geldin anlamadım canım...

Kuzuuuuuuuuuuu kuzuuuuuuuuuuuu yırım ben senı canım benımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm....

Bebekim canım eşim urfalı aynı zamanda burda ünv de öğrenciydi
sadece sınavlara gelip gdierdi
Devam zorunluluğu çıkınca topladık göçü attık buraya
Okul askerlik mevzuları bitene kadar sanırım burdayız

anladım kuzum. az sık dişini o mevzular bitene kadar bebiş senin kurtarıcın olacak. sonra askerlik biter bitmez gelirsiniz memleketin istanbula. sonra ailesi de cumartesi akşamları masaya ikinizin resmini koyar bakar artık oooooooohhhhhhhhhhhh ahahahah

Mükemmelsin valla sen kuzu:lepi:
:roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…