kızlar günaydınnn ben iyiyim merak etmeyinn evde yatıyom ağrım sancım çokk birazcık iyiki varsınızz iyi dilekleriniz için çok çok saolunnn sizleri seviyorummmmmmmm yolumuza devam edicez bakalımmm iştee herşeyin hayırlısıııı
Kuzu ya ne oldu sana böle be...kırıcam bak kafanı...katil edicen oğlum sen beni...bırak görümceni kaynananı ya sanki çok kafaya takıyor onlar seni...ha bide oturup kafa yoruyorsun yani bravo sana cosmo...stres yok bak bunu kafana koy...bu böle gelmiş böle gider sinirlerini bozma o yüzden...çocuk olunca elbet bu böle olmıcak ki şimdilik böle
Tama git yat poponu büyütmeden de gelme opuyorumnanaktan
Ya bu diğer topic mevzusu çok saçma yani herkes 1 topicte toplanıp herşeyi konuşuyorduk rahat rahat bune şimdi bu konu burda konuşıulmaz öteki tarafa gitmi diycekler zaten orda yeniler varmış burda birbirini tanıyanlar varken bana mantıksız geliyor yok ben oraya gidiyorum falan milletimi peşinizden ordan oraya sürüyeceksiniz ..
günaydın kızlar
aşk olsun yaneeee küstüm size görümceleri, eltileri çekiştiryorsunuz bana haber vermiyorsunuz
ayy kıyamam ben sanaaaa cosmocann. hamilelikten olmuştur o kıyamam sana. herkes sana deli oluyor kısss senin için derler mi hiç dram mram. hem bu dramsa millet naapsın. bu devede kulak bir sorun :))))))))
ya alıngan oldum kızım hatta salak gibi oturdum ağladım az önce şimdide gülüyom :lepi:
Kafayımı yiyom acaba hamilelik yaraamdı bana galiba CADIARZU
Kuzum kafa yormak zorunda kaldım 7 aydır burdaym ve bu durum böle sıkıldım artık
Bebekimin tavsiyelerini deniycm bitcek inş. yerimseniben
Böle gelmiş böle gider diye bişi yok :dilcikar:
aynen öyle canım. silkin ve kendine geeel. gün sende artıııııkkkkkkkkkkkk :CüvCüv: :lepi:
çok güzel lehine çevireceksin herşeyi alttan alttan. hem de kötü gelin damgası yemeden. sen bilirsin işini kuzuuum.
bu arada sen istanbuldan başka bir şehire mi gelin oldun, yoksa başka şehirden buraya mı geldin anlamadım canım...
Kuzuuuuuuuuuuu kuzuuuuuuuuuuuu yİrİm ben senİ canım benİmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm....
Bebekim canım eşim urfalı aynı zamanda burda ünv de öğrenciydi
sadece sınavlara gelip gdierdi
Devam zorunluluğu çıkınca topladık göçü attık buraya
Okul askerlik mevzuları bitene kadar sanırım burdayız
vereliniortakaslında bu dgr topic olayı benimde pek kafama yatmadı ama bilmemki..........
GUNAYDN HG SEMASU DRAM SENİ SIKMASIN CNM SENDEMI BZDENSIN YOKSAgünaydın kızlar
aşk olsun yaneeee küstüm size görümceleri, eltileri çekiştiryorsunuz bana haber vermiyorsunuz
anladım kuzum. az sık dişini o mevzular bitene kadar bebiş senin kurtarıcın olacak. sonra askerlik biter bitmez gelirsiniz memleketin istanbula. sonra ailesi de cumartesi akşamları masaya ikinizin resmini koyar bakar artık oooooooohhhhhhhhhhhh ahahahah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?