Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

Canikom foreverım hoşgeldniz hayırlı cumalar
Nassınız bakem

iyilik tatlım yaa bugun bıraz mıdem bulanıyo sabahta kahverengı lekenlenmem oldu size yarın ya mujde verecem yada kırmızı kartı yıyecem yıne anlaşılan ama ben bırıncı ıhtımalı istiyorumkaydirigubbakcemile3
sen nasılsın akşam epey bı celallenmiş kaynanangilere.hamileliğinin tadını çıkaracağına kafaya taktıgın şeylere bak

gunaydın cumleten mıllet hayırlı cumalar opuyorumnanaktan
gunydn hg canm hyrlı cmlr
selam arkadaslar hepınıze hayırlı cumalar
hg canm hyrlı cmlr
inşallh kırmzlr gelmez canm bende aynı mıde blntısı sancı ama ben daha 7 gunm vr

Canım gönüld hamile haberinden yana tabi ama hayırlı zamanda versin Yaradan her türlü yanındayız nasılsa Şeniz
Akşam , evet dediğin gibi oldu burda paylaştım da çok şükür attım sıkıntımı Allah razı olsun hepinzden inşallah ii olucak

Son düzenleme:
forevırcıııııııııımmmmmmmm hayırlısı neyse o olsun inşallah. gönlünden geçen karnına konsun e miiiiiiiiiiiiiii :1hug:

Bebek sen ne iş yaparsın kuzum?

canım biz yabancı sermayeli bir danışmanlık firmasıyız. buranın CFO sunun asistanlığını yapıyorum. aynı zamanda idari işlere el atıyorum falan filan :))))

bu aralar iş yoğunluğu çok az da rahatım.

sen tam olarak ne yaparsın cosmocanııııım

NAPIYONUZ LEN ALLAHIN DGICIKLARIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII delikafadulden YAAAA SıZE SATAŞMADIĞIMDA ıŞıM TERS GıDıYOR YAPÇAK BıŞEY YOK...

COSMOOOOOOOO :mymeka: :mymeka: :mymeka: BEBEK:mymeka: :mymeka: :mymeka: MÜROOOOOOOOOOOOOOOOOO KIZ SANA TORPıL GEÇıYROUM BUGÜN :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka:

naaaan sana bi sorduk di mi :mymeka: nerde cevabım heee. boyun kaç demiştim sana di mi. boyunun ölçüsünü vercem ya o bakımdan soruyorum :roflol:

Bende eski adıyla Telsm de güneydoğu distribütörlüğünde finanscıyım
Öğleye kadar sakin ama mal gelip dağıtıma başladıktan sonra kopuyom yoğunluktan

Bensiz yapamzasın sen :mymeka: :mymeka: :mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…