Mükemmelsin valla sen kuzu:lepi:
:roflol::roflol::roflol:
Canikom foreverım hoşgeldniz hayırlı cumalar
Nassınız bakem
gunydn hg canm hyrlı cmlrgunaydın cumleten mıllet hayırlı cumalar opuyorumnanaktan
hg canm hyrlı cmlrselam arkadaslar hepınıze hayırlı cumalar
inşallh kırmzlr gelmez canm bende aynı mıde blntısı sancı ama ben daha 7 gunm vriyilik tatlım yaa bugun bıraz mıdem bulanıyo sabahta kahverengı lekenlenmem oldu size yarın ya mujde verecem yada kırmızı kartı yıyecem yıne anlaşılan ama ben bırıncı ıhtımalı istiyorumkaydirigubbakcemile3
sen nasılsın akşam epey bı celallenmiş kaynanangilere.hamileliğinin tadını çıkaracağına kafaya taktıgın şeylere bak
iyilik tatlım yaa bugun bıraz mıdem bulanıyo sabahta kahverengı lekenlenmem oldu size yarın ya mujde verecem yada kırmızı kartı yıyecem yıne anlaşılan ama ben bırıncı ıhtımalı istiyorumkaydirigubbakcemile3
sen nasılsın akşam epey bı celallenmiş kaynanangilere.hamileliğinin tadını çıkaracağına kafaya taktıgın şeylere bak
Bebek sen ne iş yaparsın kuzum?
NAPIYONUZ LEN ALLAHIN DGICIKLARIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII delikafadulden YAAAA SİZE SATAŞMADIĞIMDA İŞİM TERS GİDİYOR YAPÇAK BİŞEY YOK...
COSMOOOOOOOO :mymeka: :mymeka: :mymeka: BEBEK:mymeka: :mymeka: :mymeka: MÜROOOOOOOOOOOOOOOOOO KIZ SANA TORPİL GEÇİYROUM BUGÜN :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka:
canım biz yabancı sermayeli bir danışmanlık firmasıyız. buranın CFO sunun asistanlığını yapıyorum. aynı zamanda idari işlere el atıyorum falan filan :))))
bu aralar iş yoğunluğu çok az da rahatım.
sen tam olarak ne yaparsın cosmocanııııım
NAPIYONUZ LEN ALLAHIN DGICIKLARIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII delikafadulden YAAAA SİZE SATAŞMADIĞIMDA İŞİM TERS GİDİYOR YAPÇAK BİŞEY YOK...
COSMOOOOOOOO :mymeka: :mymeka: :mymeka: BEBEK:mymeka: :mymeka: :mymeka: MÜROOOOOOOOOOOOOOOOOO KIZ SANA TORPİL GEÇİYROUM BUGÜN :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka:
naaaan sana bi sorduk di mi :mymeka: nerde cevabım heee. boyun kaç demiştim sana di mi. boyunun ölçüsünü vercem ya o bakımdan soruyorum :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?