Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

KIZIM VARYA SEN ASIL BENıM TOKATIM OLMADAN YAŞAYAMAZSIN SÖLEYıM...KIYMETıMı BıL BAK AKSATMADAN HERGÜN BıR POSTA ıNDıRıYORUM SANA YUMRUĞU delikafaduldennaniknanik

LEN BEBEK ...SANANE BENıM BOYUMDAN LEN....BOYU UZUN AKLI KISA MI DıCEN AÇK KONUŞ LEYNNNNNNNNNNNN :1shok:

LEN BEBEK ...SANANE BENİM BOYUMDAN LEN....BOYU UZUN AKLI KISA MI DİCEN AÇK KONUŞ LEYNNNNNNNNNNNN :1shok:

yööööö ööle bişi demicem nan. 48 kg sun boyun kaç onu merak ettim. seni meşhur edeeeceeem dedim ya dün. onu gerçekleştircem. geeel geeel kaçma ablandan nnaaann ahahahaha

VALLAMIIIIIIIIII...BEN SANAT ıÇıN HERŞEYı YAPMAYA HAZIRIM....MESELA NERDEN BAŞLAMAK GEREK hihoyyyt

KızÇeler Şımdı nette gezıyodum yanlıŞ bılınen gerÇekler dıye bıŞeye takıldımmm

mıde bulantısı gebelıkte belırtı sınıfında ya bebek 6 haftalık olana kadar yada b-hcg oranı 2000 ml\q ÜstÜne Çıkmadan mıde bulantısı olmazmıŞŞŞŞŞŞ bız yanlıŞ bılıyormuŞuzz
+ regl Öncesı belırtılerdede mıde bulantısı,mıde yanması ve bacak kasılmaları belırtıler arasında okudumda sızede yazayım dedımmmm

VALLAMIIIIIIIIII...BEN SANAT İÇİN HERŞEYİ YAPMAYA HAZIRIM....MESELA NERDEN BAŞLAMAK GEREK hihoyyyt

hım bugün programım çok yoğun ancaaa gece 23.00 gibi toplanabiliriz. sen gel üzerine hafif bişiler al ev sıcak çok sıcak sıcak daha da sıcak olcaaaak bu geceeeeeeee.

soooraaaa bişiler içer konuşuruz. içtiğin şeyin rengi bulanık gelebilir sana bak baştan sööliiyim bardaklar matlatmış ondan içinde bişi olduğundan falan diil yaneeeeee

LEN YAPAMYRSAN BRDA DURACAKSIN :mymeka::mymeka::mymeka::mymeka:

müroo nereye gttn beh
ÇİŞEEEEkaydirigubbakcemile3

Bız reglı gÜnÜne yakın mıde bulantısı yaŞadıĞımızda boŞuna stres yapıyoruz acaba dŞıyoruz b-hcg 2000 ÜstÜne Çıkınca vucÜttakı bu hormonun fazlalıĞı mıdeye bulantı yapıyormuŞ

Fstone cum bende hala bulantı yok 6 haftalık olcam nerdeyse bi ara ağzımın tadı bozulur gibi oldu ama
Senin buldğn bilgi bence doğru yada kişiden kişiye değişr

hg kuzummmmm yanı bızımki tamımıyle psikolojik diyosun

:1shok: :1shok: :1shok:

BİRAZ İNSAFLI OL BE İLK GÜNDEN Mİ

akannehir akannehir akannehir akannehir

Amin anacım hepimize kolaylık versin Allah

amin canımm amiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnn :1hug:

:1shok: :1shok: :1shok:

BİRAZ İNSAFLI OL BE İLK GÜNDEN Mİ

akannehir akannehir akannehir akannehir

e herhalde ilk günden yaniii. önce bi bakalım ne var ne yok baştan bilelim boşuna uğraşmayalım aaaaaaaa.

ne diyorduk deneme çekimi evet. deneme çekimi için TC yi ayarladım bu akşam. bi görsen çok sevimli hemencik kaynaşcaksınız :)))))))))))))))))))

Ya mÜro ya....Çok abartın bu olayı bence canım ya...bız bu topıĞı terkedıyoruz demedıkkı...bebek olayından bunaldıĞın anların hıÇ mı olmuyor ıŞte Öle anlar ıÇın aÇtık o topıĞı...bız burayada gelıcez yıne ateŞ tablomuzla belırtılerımızle...ama bunaldıĞımız durumlardada orda rahatlama adına motıve olma adına bÖle bıŞey dÜŞÜndÜk ...olayı neden kıŞıselleŞtırdın anlamadım canım ya

Fstone cum bende hala bulantı yok 6 haftalık olcam nerdeyse bi ara ağzımın tadı bozulur gibi oldu ama
Senin buldğn bilgi bence doğru yada kişiden kişiye değişr

aaa cosmoooom bugün bulantın başladı ya senin anacım. halsizsin uykun var kasıkların sancıyor üşüyorsun.

yaaa kan kusup kızılcık şerbeti içtim diyen cinstensin canım ama eşine bunları söylemen lazım. adamı üzmemek için sus sus nereye kadar. bu akşam sööle de biraz pışpışlasın seni. ANLADIN SEN ONU puahahahah

akannehir akannehir :1shok: :1shok: BıKEMıYORUM....ACABA ERKE Mı ŞEYETMESEKMı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…