Bende eski adıyla Telsm de güneydoğu distribütörlüğünde finanscıyım
Öğleye kadar sakin ama mal gelip dağıtıma başladıktan sonra kopuyom yoğunluktan
LEN BEBEK ...SANANE BENİM BOYUMDAN LEN....BOYU UZUN AKLI KISA MI DİCEN AÇK KONUŞ LEYNNNNNNNNNNNN :1shok:
VALLAMIIIIIIIIII...BEN SANAT İÇİN HERŞEYİ YAPMAYA HAZIRIM....MESELA NERDEN BAŞLAMAK GEREK hihoyyyt
LEN YAPAMYRSAN BRDA DURACAKSIN :mymeka::mymeka::mymeka::mymeka:NAPIYONUZ LEN ALLAHIN DGICIKLARIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII delikafadulden YAAAA SİZE SATAŞMADIĞIMDA İŞİM TERS GİDİYOR YAPÇAK BİŞEY YOK...
COSMOOOOOOOO :mymeka: :mymeka: :mymeka: BEBEK:mymeka: :mymeka: :mymeka: MÜROOOOOOOOOOOOOOOOOO KIZ SANA TORPİL GEÇİYROUM BUGÜN :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka:
ÇİŞEEEEkaydirigubbakcemile3müroo nereye gttn beh
hg kuzummmmm yanı bızımki tamımıyle psikolojik diyosunkızçeler şimdi nette geziyodum yanlış bilinen gerçekler diye bişeye takıldımmm
mide bulantısı gebelikte belirti sınıfında ya bebek 6 haftalık olana kadar yada b-hcg oranı 2000 ml\q üstüne çıkmadan mide bulantısı olmazmışşşşşş biz yanlış biliyormuşuzz
+ regl öncesi belirtilerdede mide bulantısı,mide yanması ve bacak kasılmaları belirtiler arasında okudumda sizede yazayım dedimmmm
canım benim yaaa Allah kolaylık versin. hesap-para işleri çok ama çooook zor
hım bugün programım çok yoğun ancaaa gece 23.00 gibi toplanabiliriz. sen gel üzerine hafif bişiler al ev sıcak çok sıcak sıcak daha da sıcak olcaaaak bu geceeeeeeee.
soooraaaa bişiler içer konuşuruz. içtiğin şeyin rengi bulanık gelebilir sana bak baştan sööliiyim bardaklar matlatmış ondan içinde bişi olduğundan falan diil yaneeeeee
Amin anacım hepimize kolaylık versin Allah
:1shok: :1shok: :1shok:
BİRAZ İNSAFLI OL BE İLK GÜNDEN Mİ
akannehir akannehir akannehir akannehir
Fstone cum bende hala bulantı yok 6 haftalık olcam nerdeyse bi ara ağzımın tadı bozulur gibi oldu ama
Senin buldğn bilgi bence doğru yada kişiden kişiye değişr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?