Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

Tuğbişim fstone cummmmm hoşgedlnz canlarım...
İyi gitsin diye uğraşıyom Dr gidip ilaç yazdırcam dayanamıyom bulantılara bütün moralimi alt üst ediyo

canım yaa git tabi yapılabilcek bişey varsaaa ilaç neyim al tatlım yaa tez zamanda geçer inşallahhhhhhhhhhh

kızçeler günayyyyydınnnnnnnn
gunydn canm hg

günaydınlarrrrrrrrrr
gunydn çöm anne hg

minik anne nbr nasıl gidiyor yeğen nasilllllll

müro tatlımmmm nasılsınnnnn bakimmmm sende durumlar nasılll kuşummmmm

ıyıyım kuzum sen nasılsın bendede işte beklmedyım suanda dun lekelnmm vardı bgun kesıldı sancı bel agrsı şişkınlk yaşayıp gıdıyrz senden naber drmlr nsl

BebıŞ ıÇın o bulantıların alayını ıstıyorummmmmmm razıyımm ben cosmommmmm sende bÖle dÜŞÜnnnn eĞer bunlar olmazsa hamıŞ olduĞunu nasıl hıssedeceksın ıŞte ne gÜzel bebıŞın ben burdayımmm anne dıyorrrr

günaydın sizede çiçeğim cosmocum semacım
bende yine kustum bugün cosmo sen dr a bi sorsana hemen yatırdı beni bak serum ii gelio

bi yandan öle aşkım varlığını hissedyom bulantım oldukça ama inan dayanılmıyo kuzum ya
Banyoda şampuan da kusuyom,
Elimi yıkarken sabun kokusu,
Eşim öperken iğreniyom mesela teninin kokusundan halbuki eşlerimiz mis gibi kokar

sana da günaydın kittyimmmmmm
hg dark tünaydın canım biz daha günaydın da kalmışızzzzzkaydirigubbakcemile3

kızlar 3 topic arasında heder oldum walla sabit durayuım bir yerde sizde durun ordan konusalım yaw :roflol:

cosmo ve tubaaa aman ya sabah sabah aç karnımı tok ettiniz klava:
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ay canım ya kıyamam sana az sabretsek bitecek ama zor dimi yine de sen git gerçekten bir iki gün yatsan hastanede varya laf aramızda o kadar ii geldi ki çok güzel dinlendim ya tavsiye ederimmmmkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…