Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

Yaw kızÇeler cosmommm tubıŞımmmm kızlar karnıŞı aÇ bırakmayınnn tuzlu kraker yıyın anacımmm azda olsa bulantılarınızı yok eder

cosmommmm annemmm ben geÇen ne demıŞtımmm 6 haftadan sonra bulantılar baŞlıyo benım nıye yok dedınnn haaa Şımdı baŞladı hıÇ konuŞma Şımdı gÖr bulantılarııı ben sıze dedım ama adet gecıkmeden bebek bulantı yapmazmıŞ dıyeee ÖrneĞı sayın cosmommm artık kendımızı mıdem bulanıyo dıye kandırmayalımmm psıkolojımıze yenılmeyelımmm

çiçegim ates topigindeki hatunlarda seni merakediyor engin bilginede ihtiyac duyuyorlar haberin olsun bidenem aydınlat kızları bi zahmet canım opuyorumnanaktan

Canım kıtyyımmmm saĞol canımmm sonunda senle aynı saatı denk getırdıkkkk yawwwwww

cosmommm tabıkı eŞlerımız mısss kokuyor ama senın velet babayı kısmanıyor kızım bu veletın kesın erkek bÖle dÜŞÜn tatlımmm erkek sıneĞe yaklaŞtırmıyor senı bak ne gÜzellll

keŞke bende hamıŞ olsamda habıre Çıkarsammmmm ohhhhh ne gÜzel wallahı azıcık ayrıcalıĞımmm olsun demı ama normalden bı farkı olmazsa olmazkı

canım ben düşünüyorum olabilirim yani
ama senin beni ikna etmen lazım kaydirigubbakcemile3
ya canım hem bu ay 1tl hem de o zaman belki okumuşsundur hiçbir zararını görmedim ben yoksa benim kociş hayatta izin vermez ayrıca hiç satamadığım da oluyo satmadım diye birşey ödemek falan yok yalnız 25i son bir tek yapmanız gereken katalogtan ucuzda olsa bir spariş vermeniz oda zaman bittiği için satış sıkıştıramayacağınızdan dolayı adresinize katalog falan gelecek ama şimdiki katalog bitiyo artık siz netten beğenirsiniz bana söylersiniz ben burdan ayarlarım canım
tünydn canm hg

olabilr canm senı ardm o zmlr blmdm

hade o zaman msnde sorun var da özelden bilgilerini ver de üye yapayım ben seni

Cosmommm hak verdınmı anacımmm Şımcık bana ne oluyormÖuŞ bulantılar ne zaman baŞlıyormuŞ kuŞummm 6 haftadan sonraaaa

en erken belırtı kasık bÖlgesınde yoĞun adet sancısı-batma hıssı,adet gecıkmesııı en erken belırtı bunlar bıde gÖĞÜs uÇlarında karıncalanma-hassaslaŞma kızlar dıĞer belırtılerı bız kendımıze psıkolojık olarak yapıyoruzzzzzzzzzzz

çiçegim ates topigindeki hatunlarda seni merakediyor engin bilginede ihtiyac duyuyorlar haberin olsun bidenem aydınlat kızları bi zahmet canım opuyorumnanaktan

hahaha yaaa ciddenmi ben ateşe tövbeliydimm kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

dur gidem o zamannn yaaaaa anamm kelin merhami olsa kendine sürerdii zatiii kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 neyse iştee anlıyom herkesleriii kuşummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…