Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

canım her ay mutlaka sipariş vermek gerekiyormu

çiçeğim sen nasılsın canım nasıl oldun merak ettim geçmiş olsun tekrar bitanem

canım benim çok saol iyiyim tatlım yaa geldi geçti rüzgar gibim geçti işte regli oldum yanii özetlenn ağrım sancımda yok allaha şükür tatlımm yii hissediyom kendimideee zaten napalım önümüze bakacaz şekercimmmmmm

ya bu arada minik anne tuğbişim oluyo ben hangi sıfatla üstüme alındım bilmiyom pardon tuğbişm=)))

miniğimmm benimmmm canımmm sana serbest sen alınabilirsin kuşummm üstünne yirimm seni ben yirimmm

hadi bebeişler ben kactım gelirim sonra yine opuyorumnanaktan

öptümmm kityimmmmm görüşürüzzz tatlımmmm k.i.bakkkk

tatlımmmm herşeyin yolunda olduğuna sevindimmm canımmm

KızÇeler ben kaÇar sonra gelebılırsem ınŞ.gelırımmm

bu arada ben hala regl olmadımmmmm bılgınız olsunnn yumurtlamam ekımın 3 Ü ıdı 3+14 =17 sınde olmam lazımdı bugÜn ıtıbarı ıle 7 gÜndÜr adet sancısı Çekıyorum ve reglı olamıyorum test yaptım dÜn sabah negatıf zaten bebıŞ ıÇın umudum pek yok sanırım ayaklarımdan soĞuk aldımmm sancım ondan gÖĞÜslerımde davul oldular dokunamıyorummm yaaa ben bugÜn yarın olurummm kuŞlarrrrrrr

ben oriflame üyesiyimde canım onlar da aday işte bu ay üye olmak 1tl fırsattan faydalanmak içinde az kaldı bir ürün almaları gerekio şimdi satış için zaman kalmadığından

canım ya olsam mı acaba karar veremedim ki neyse ben san öğle arası özelden bilgileri yazayım olmadı işime gelmezse iptal ederiz
bak üyelikten çıkmak için ücret yok dimi

ben oriflame üyesiyimde canım onlar da aday işte bu ay üye olmak 1tl fırsattan faydalanmak içinde az kaldı bir ürün almaları gerekio şimdi satış için zaman kalmadığından

hee oki dokii anladım kuşummm

görüşürüz canım kendine iyi bak emii kuşumm inşallah hamişsindirrrrrrrr opuyorumnanaktan

HA BU ARADA Bı SıTEDE OKUDUMMM ECZANEDE SATILAN ıDRAR TESTLERıNıN ıMALAT YERıNDE KALıTE KONTROL ŞEFı OLARAK ÇALIŞAN Bı ARKADAŞŞŞ SıTEYE ŞÖLE BıR TOPıC AÇMIŞ ıDRAR TESTLERıNE GÜVENMEYıNN ERKEN POZıTıF VERENLERıDE OLMAKLA BERABER 50 ml B-HCG ıDRARDA SALINIMA GEÇMEDEN POZıTıF VERMEZ TAVSıYEMMM REGLı GÜNÜNÜZÜ EN AZ BıR HAFTA GEÇTıKTEN SONRA TEST UYGULAYINN DıYORRR

BUDA ŞU DEMEKMıŞ KANDAKı SEVıYESı BELLı Bı DEĞERE ULAŞTIPĞINDA BU B-HCG ıDRARLA TILMAYA BAŞLIYORMUŞ VE ıDRARDAKı ATILIMINA BAŞLANAN HORMON 25-50 ml GEÇMEDEN TESTLERıN % 80 ıNDE POZıTıF GÖRÜLEMEYE BıLıYORMUŞŞŞŞ DÜN OKUDUMMM KIZÇELER SıZEDE YARDIMCI OLABıLDıMSE NE MUTLU BANA ÖPÜLDÜNÜZ

Yazıyı bulursam yazanın aĞzından ekleyeceĞımmmm canım sıtenın adı bebıŞımmm mı bebeĞımmm mı Öle bı forum sıtesıydı ıŞte tam hatırlasam

yok kısım hem üyeliğin 1 sene içinde spariş vermessen kendiliğinden iptal oluyo iptal ettrmenede gerek yok dursun bir kenarda hiçbir zararı yok ben kardeşimi de yapmıştım o hiç vermedi iptal de ettirmedi ama gelen giden olmadı bi daha da

Oyyyyyy kıyamam ben bitanecik arkadaşıma yaa
çoğunluk erkek diyo bakalım.. Aslında ben de erkek istiyorum itiraf ediyorum =)))
hayırlı evlat olsunda boşverdm gerisini artıkın
sende en kısa zmanda bu bulantıları çekersn inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

mürocum mesajını daha yeni gördüm istersen veririm tabi canım da özele gerekli şeyleri yazdım ben bir bak

Inaşşalh olmazsın bitanem inşallahhhhhhhhhhh

cosi kızım benim de erkek gibi gelio bakalım ne olacaklar yavrular sağlıkla gelsinlerde önemli olan o zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…