ya canım hem bu ay 1tl hem de o zaman belki okumuşsundur hiçbir zararını görmedim ben yoksa benim kociş hayatta izin vermez ayrıca hiç satamadığım da oluyo satmadım diye birşey ödemek falan yok yalnız 25i son bir tek yapmanız gereken katalogtan ucuzda olsa bir spariş vermeniz oda zaman bittiği için satış sıkıştıramayacağınızdan dolayı adresinize katalog falan gelecek ama şimdiki katalog bitiyo artık siz netten beğenirsiniz bana söylersiniz ben burdan ayarlarım canım
çiçeğim sen nasılsın canım nasıl oldun merak ettim geçmiş olsun tekrar bitanem
canım her ay mutlaka sipariş vermek gerekiyormu
ya bu arada minik anne tuğbişim oluyo ben hangi sıfatla üstüme alındım bilmiyom pardon tuğbişm=)))
hadi bebeişler ben kactım gelirim sonra yine opuyorumnanaktan
canım benim çok saol iyiyim tatlım yaa geldi geçti rüzgar gibim geçti işte regli oldum yanii özetlenn ağrım sancımda yok allaha şükür tatlımm yii hissediyom kendimideee zaten napalım önümüze bakacaz şekercimmmmmm
ne litresi ne siparişi anlamadım kuzular ya
ben oriflame üyesiyimde canım onlar da aday işte bu ay üye olmak 1tl fırsattan faydalanmak içinde az kaldı bir ürün almaları gerekio şimdi satış için zaman kalmadığından
ben oriflame üyesiyimde canım onlar da aday işte bu ay üye olmak 1tl fırsattan faydalanmak içinde az kaldı bir ürün almaları gerekio şimdi satış için zaman kalmadığından
KızÇeler ben kaÇar sonra gelebİlİrsem İnŞ.gelİrİmmm
bu arada ben hala regl olmadımmmmm bİlgİnİz olsunnn yumurtlamam ekİmİn 3 Ü İdİ 3+14 =17 sİnde olmam lazımdı bugÜn İtİbarİ İle 7 gÜndÜr adet sancısı Çekİyorum ve reglİ olamıyorum test yaptım dÜn sabah negatİf zaten bebİŞ İÇİn umudum pek yok sanırım ayaklarımdan soĞuk aldımmm sancım ondan gÖĞÜslerİmde davul oldular dokunamıyorummm yaaa ben bugÜn yarın olurummm kuŞlarrrrrrr
canım kityyimmmm sağol canımmm sonunda senle aynı saati denk getirdikkkk yawwwwww
cosmommm tabiki eşlerimiz misss kokuyor ama senin velet babayı kısmanıyor kızım bu veletin kesin erkek böle düşün tatlımmm erkek sineğe yaklaştırmıyor seni bak ne güzellll
keşke bende hamiş olsamda habire çıkarsammmmm ohhhhh ne güzel wallahi azıcık ayrıcalığımmm olsun demi ama normalden bi farkı olmazsa olmazki
kızçeler ben kaçar sonra gelebilirsem inş.gelirimmm
bu arada ben hala regl olmadımmmmm bilginiz olsunnn yumurtlamam ekimin 3 ü idi 3+14 =17 sinde olmam lazımdı bugün itibari ile 7 gündür adet sancısı çekiyorum ve regli olamıyorum test yaptım dün sabah negatif zaten bebiş için umudum pek yok sanırım ayaklarımdan soğuk aldımmm sancım ondan göğüslerimde davul oldular dokunamıyorummm yaaa ben bugün yarın olurummm kuşlarrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?