Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

kızım yaw ateşini bulana kadan canım çıktıı heee daha ortaya koysana şunuuuuu kaydirigubbakcemile3

yani inan şu anda anlaşılcak çok bişey yok bende çünkü enteresan senin ateş yüksek seyrediyor demekki yumurtlama önceside yanii bügün düşmüş ateşin senin kendi ateşin gidişine göre eğer yarından itibaren yükselişe geçerse 0,3 0,4 yada 0,2 lik gibide yeterli yükselişten kastım yarın yumurtlamış olcaksın diyebiliriz o bakımdan sen bugünü mutlaka fikfik yaparak değerlendirrr şekerimmm yanii ihmal etmeeeeeeeeeeeeeee bakalım gidiş nasıl olcakk yanii gün geçtikçe daha çok yorum yapılabilir şekercimmmmmm opuyorumnanaktan
inşallah ilk ve son tablon olurrrrrrrrrrrrrrrrrrrr alkisalkisalkis

kıs cozi hissettiğimden mi bilmemde rüyamda gördüm erkekti ultrasonda hem de yani kız olsa hoş olur diyorum ya tersi olur gibime gelio bi de ondan kendimi hazırlıyorum işte

walla mücüm ben aylardır her ay mutlaka bebiklen ilgli rüya görüytom artık onları ciddiye almıyorummm bilincinin altından gelen bi şakaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa olarak görüyom bence sende öyle gör tatlım hayırdrır inşallah ama işteee yorma çok fazla

ÇıÇeĞım senı gÖrdÜm rÜyamda valla bak hatta kızlarada anlattım..bı bakıyourm hamılesın...anaaaa dıourm len daha yenı oldu falan dıyourm ne Çabuk kaldı falan dıyorum kendı kendıme sonra dıyoum kı ÇıÇek bu...yapamıyacaĞı Şey yok...

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy maşallah maşallahhhhhhh kız hayırdır inşallahhh canım benimm yaa allahım hayırlara versinnn kızzzzzzzzzzz canım benim üzüldün ya benim içinnnn ondan girmiştirr ama inşallahh çıkar kızzzzzzzzz ne istersen iste o zaman bendennnnnnnnnnn bebem yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa opuyorumnanaktan :1hug:
ayyy zaten keyfim yerindeydi iyice geldii hee saol kuşum benimmmmmmmmmmmmm

MALESEF TATLIM ÜZGÜNÜM AMA AZ EVVEL WC GİTTİM KAHVERENGİ AKINTIM GELDİ PEÇETEYE YANİ KIZÇELER BU AKŞAMA DOĞRU BEN KIRMIZI KARTI YİCEM DEMEK OLUYOR ZATEN BU AYDAN ÜMİDİM YOK DEMİŞTİM.NAPALIMMM KISMET Bİ DAHAKİ AYA ARTIKKKK HEÇÇÇÇÇÇ UMURSAMIYORUMMM ALLAH BETERİNDEN KORUSUN ŞÜKÜR Kİ SAĞLIĞIM YERİNDE ELBET ODA ZAMANI GELİNCE DOLDURUR KUCAĞIMI DEMİ COSMOMMMMM

İlk defa gryrm ama rymda bebek dÜŞnmeden Önce 1kez grmŞtm oda basksnn bebegydı ama ben emzryrdm sanrm

Rüyada bebek emzirmek, bir kadının kendi evladını emzirdiğini görmesi, evladının büyük mertebeye ve makama işarettir.

Bir kadının rüyada birisini emzirdiğini görmesi, dünya kapılarının ve sebeplerinin üzerlerine kapanmasına, yahut onların hapsine işarettir. Bu sütü emen kimse ister çocuk, ister büyük; erkek veya kadın olsun yine tabir bu şekildedir.

Bir kimse rüyada sütten kesilmiş bir çocuğu emzirdiğini görse, o kimse hapsolunur yahut hasta olur. Yahut üzerine kapı kapanır. Eğer rüyayı gören hamile bir kadınsa hamileliğinden kurtulur.

Bir kimse rüyada bir çocuğu emzirse yahut çocuktan emse o kimseye şiddet ve meşakkat erişir. Sonra Allah u Teala Hazretleri onu meşakkat ve şiddetten kurtarır. Bir çocuktan süt emdiğini veya bir çocuğa süt verdiğini gören erkek, hapse girer.

çiçemmmm düşükten sonra hemen hamiş kalmak kolay oluyor diyor dr ler benim düşüğüme sebep kontrol hapıydı ama sende böyle bi sebep olmadığı için hemen bırak hiç korunma belki bu rüya gerçek olur tatlımmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…