cosi kızım benim de erkek gibi gelio bakalım ne olacaklar yavrular sağlıkla gelsinlerde önemli olan o zaten
Selam millet ben geldimmmmmmmmmmmmmm
ama sanırım tek ben varım topikte herkes firar etmiş
ya ateş tablomu göstericem size ...
13 EKİM-- 6.GÜN : 36,6 (Adet Son gün)
14 EKİM --7 .GÜN: --------(***)
15 EKİM --8.GÜN :36,7
16 EKİM --9.GÜN :36,7
17 EKİM --10. GÜN:36,8
18 EKİM --11.GÜN :36,7----(***)
19 EKİM --12,GÜN :36,9
20 EKİM --13.GÜN :36,7
HADİ BAKİMMMM YORUMLAYIN....
Kıs bende 3gun Önce rÜyamda bebeĞİmİ emzryrm zayıf bı kız cocuguydu malummu oldu acaba ya kıslr
ÇİÇeĞİm senİ gÖrdÜm rÜyamda valla bak hatta kızlarada anlattım..bİ bakıyourm hamİlesİn...anaaaa dİourm len daha yenİ oldu falan dİyourm ne Çabuk kaldı falan dİyorum kendİ kendİme sonra dİyoum kİ ÇİÇek bu...yapamıyacaĞı Şey yok...
Oyyyyyy kıyamam ben bitanecik arkadaşıma yaa
çoğunluk erkek diyo bakalım.. Aslında ben de erkek istiyorum itiraf ediyorum =)))
hayırlı evlat olsunda boşverdm gerisini artıkın
sende en kısa zmanda bu bulantıları çekersn inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
İlk defa gryrm ama rymda bebek dÜŞnmeden Önce 1kez grmŞtm oda basksnn bebegydı ama ben emzryrdm sanrm
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy maşallah maşallahhhhhhh kız hayırdır inşallahhh canım benimm yaa allahım hayırlara versinnn kızzzzzzzzzzz canım benim üzüldün ya benim içinnnn ondan girmiştirr ama inşallahh çıkar kızzzzzzzzz ne istersen iste o zaman bendennnnnnnnnnn bebem yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa opuyorumnanaktan :1hug:
Ayyy zaten keyfim yerindeydi iyice geldii hee saol kuşum benimmmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?