ooh sefan olsun şekerimmmmmmmmmmm boşverr uyu yaa bende keşkemm uyusaydım çok uykum varrrslm kızlar bu ev hanımlığı yaramadı bana öğlene kadar uyuyorummm
hosbuldum tubişimŞeniz:1hugpuyorumnanaktan bana orda serbet hersey civcivim öyle söyledi :roflol: ben
dagılmanızı istemiyorum zaten 7 gun 24 saat bebekten konusmuyoruzki burda ayrıca konusak bikle etkilenmeyen etkilenmiyor yinde hamile kalıyor yani biz engel degiliz bebek olusumuna yaw
tamam çok güzel işte ben sizden bunu beklerdim..bizimle konuşup ya kızlar bu topikte kalalım denilebilirdi...ama çk saçma bir topik olmuş diye syorum yapıldı...ama buda saygısızlığa giiror işte...ona göre saçma bana göre değil yani sonuçta herkesin bakışına göre değişir bu...yani müro en azından senden bunu beklerdim ninik neden açtınız diye konuşulabilirdi...ama sadece trip yapıldı ve o topiğe gelinmedi...
git yat tatlım senin kendi işin değerlendirooh sefan olsun şekerimmmmmmmmmmm boşverr uyu yaa bende keşkemm uyusaydım çok uykum varrr
tatlım yaaa sende haklısın ama kızlarda haklı bence yani direk bebek konuşmayınca belki bazı dönemler daha iyi olabilir insanlar için herbirimize gına gelmiyormu tatlım arada sabrımız zorlanıyor bi çeşit kaçış yeri gibimm yanii yoksa kimsenin artniyeti olduğunu samıyorum bu topik polemiğinde
BEN GAYET CİDDİYDİM AMA a.s a.s delikafadulden delikafadulden
tamam kızlar gitmek istiyorsanız gidin söyleyecek sözüm yok
Kusura bakmayaın ama bu İŞ s...k yarıŞına dÖdÜ bu saatten sonra ortak nok ta falan olmaz...eherkes dİledİĞİnce takılsın...ÇÖzÜme bakarmıŞın ben onaylamayorum herkes gİbİ dİyor mÜroo..kİmsenİn onayını almadıkkİ zaten...bİ mantık yÜrÜtÜlsÜn bİ aÇıklama yapılasın...ben nasıl aÇmaktakİ amacımızı anlattıysam sİzİnde aÇıklamalarınız o Şkeİlde olsun..kestİrİp atmayın yanİ...
ninikim bölünmek istemeyenler
ben
tubiş
mücü
derya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?