Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

slm kızlar bu ev hanımlığı yaramadı bana öğlene kadar uyuyorummm
ooh sefan olsun şekerimmmmmmmmmmm boşverr uyu yaa bende keşkemm uyusaydım çok uykum varrr

tatlım yaaa sende haklısın ama kızlarda haklı bence yani direk bebek konuşmayınca belki bazı dönemler daha iyi olabilir insanlar için herbirimize gına gelmiyormu tatlım arada sabrımız zorlanıyor bi çeşit kaçış yeri gibimm yanii yoksa kimsenin artniyeti olduğunu samıyorum bu topik polemiğinde

tatlım ben geldim hatta bensiz haaa? dedim. ara ara gelip mesajlara baktım ama bu ara çok çok yoğun oldugum için her iki topiğe de fazla ugrayamadım.
hepinizi çok seviyorum. topik olayına karşı değilim ama sadece karışık oldugunu belirtmek istedim...
lütfen beni yanlış anlama kuşum benim...
benim için sorun deil. oraya de gelirim buraya da, gebelik sayfasına da...
ama sürekli bir yerde kalamıyorum o zaman da...
dediğin gibi çözümcü olalım hayatım. ama o çözümü nasıl bulcaz ki :sm_confused:

kalmak isteyenlerle biz yolumuza devam ederiz sizde keyfinize bakın bu demek oluyorki bizden sıkılmıssınız bebekten degil

git yat tatlım senin kendi işin değerlendir

Kusura bakmayaın ama bu ıŞ s...k yarıŞına dÖdÜ bu saatten sonra ortak nok ta falan olmaz...eherkes dıledıĞınce takılsın...ÇÖzÜme bakarmıŞın ben onaylamayorum herkes gıbı dıyor mÜroo..kımsenın onayını almadıkkı zaten...bı mantık yÜrÜtÜlsÜn bı aÇıklama yapılasın...ben nasıl aÇmaktakı amacımızı anlattıysam sızınde aÇıklamalarınız o Şkeılde olsun..kestırıp atmayın yanı...

tamam kızlar gitmek istiyorsanız gidin söyleyecek sözüm yok

bende aynı fıkrdeyım tamm gıtmek ısteyen gıder bende yogn olyrm bazn braya bıle bakyrm göryrsunz basen sesım cıkmyr işden dolyı braya yetsmzken orayada yetsemem ben burdayım sureklı ok kityy gıbı baska sölck sözum yok

yaww çok uzattınız kızlarr yaa aman yaaa açmışlarr işte nolcak kii benide kimse çağırmadı topiklerine ben keşfettimde gittim hemm hahahahaaaa kambersiz düğün olurmu deyin zaten açılış zamanı benim girmediğim bi dönemdi yani o böyle çapkın herüflerin gittiği meyhaneeeee olabilir öyle düşünün :))))))))))))))))))))))))))))))

evet hatytm ben smdye kadr anldıgım new gıbı tubiş gıbı kıtyy gıbı onlrda onaylamyr ikinc bi topiği herneyse tamm onaylıyrlrsa onlrın blecegı ben basından berı anldgım sey ıcın söledım o lafı

tamam kızlar artık uzatmayalım. iş büyücek,olmucak...
2 tane topiğimiz var. sıkılan geyiğe gitsin bebek mevzusu ve bilimum geyikler için de burasu kullanılsın...
sorun olmasın artık... açıldı tamam... ama bölünmeyelim.
kimsenin kalbi kırılmasın. mürocum ninikcim öpün barışın nan vereliniortak

şöyle bir durum var. bu topic de olan ve hamile kalan herkes doğuracağı aya göre ... anneleri topic ine de abone olmayacak mı. yani illaki takıldığı 2 topic olacak. bunu da öyle bir durum olarak düşünün bence. diğer topic e gidenler bu topicdekilerden sıkılmış veya onları sevmiyor olmuyor ki kuzular.

kendi adıma iyi ki hepinizi tanıdım iyi ki hepiniz varsınız diyorum :)

ya kuzum bende bölünmek istemiyorummm bi başka topikte yazmak bölünmek demek değilkineee ama yaa çok yanlış yorumluyorsunuz kızlar yaaaa herbirimiz zaten ayrı yuerlerde yeri geliyor yazıyoruz 24 saat herbirimiz zaten burda değilizkii ben çok topik geziyorum meselaa yani ben önceden mi bölündümmm çok ayıp oluyor bencee cidden ama üzülüyorum şimdi bakın böyle liste neyim kızlar yaa

kızlar saçmalamayı kesinde bizi bu topikte buluşturan ortak amacı düşünün derdimiz topik kavgası değil beişler ve dertleşme onun için kesin bakim aaaaaaaaa klava:

ninikim bölünmek istemeyenler
ben
tubiş
mücü
derya

tatlım öle deme ya...
bak tam bölünüyoruz bu şekilde...
kimsenin kalbi kırılmadan halledelim...
burası bebek topiği olarak açılmadı... gününe 4-5 gün kalanlar topiğiydik geyik yapıyoruz diye buraya atıldık. amacımız geyik + gebelik konuşmaktı.
bu konudan sıkılan arkadaşlar tabiiki olabilir. o zaman o topikte stres atıp geliyorlar.
ama biz daha bebek mevzusundan sıkılmadık ki kaydirigubbakcemile3
o yüzden niye oraya gitmiyoruz diye kırılanlar olabiliyor.
amacımız ayrımcılık değil...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…