Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

KOSTİK O KOSTİK...KİTTY SALLA ONU YA...BU ARADA SANA MSJ ATTIM OKU LÜTFEN KIRICAM KAFANI YOKSAM Şeniz

YETER HULEEEEYN SIKTIRTMAYIN BACAĞINIZA DıYENLERıN TOPıCı

huleeeyn bu da benim topic im bölücü örgüt elebaşısı oldum sayenizde naaaaaan

Ninik canım adımı vermişsin vermedende ima etmişsin burda biz başka bir topicten atıldık ve ben tekrar bir arada olalım diye burayı açtım aylardırda böyleydi bir gün geldim yeni topic açılmış ve ben öbür taraftayım gelin gibisinden mesajlar yazmışsınız bende haklı olarak saçma buldum mesele civcivin topic açması değil mesele burayı bölmeniz ne gerek vardı diye sitem ettim halada sözümün arkasındayım burda her telden konuşuluyor orası eğlence yeri olmuş dileyen istediğinde orayada uğruyordur zaten ama ben buraya eğlenmek için girmiyorum öyle olsa eğlencek çok yer vardı zaten ben burda bir ortam var herkes birinini tanıyor bi haber alıyor dertleşiyoruz seviniyoruz diye giriyorum ortam hoşuma gittiği için benim kimseyle problemim yok ben burda olmaktan mutluyum sadece kşmseyede niye gidiyorsun demedim bugüne kadar demem de isteyen istediğinde takılır herkes özgür bu kadar...

Bebek ben gelırım valla bak bÖl ebır topık aÇsana bol bol sıarız bırbırımıze stres atarız be

KIZLAAAARRRR KONU KAPANMIŞTIIIRRR....
UZATMUYORUUZZZZ....
AMACIMIZ BELLı. GEYıK GEYıK GEYıK, DERTLEŞME VEEEEE BEBÜÜÜK
KK DAKı TÜM TOPıKLER BıZıM ÜLEYNNN...
GÖNÜLLER BıR OLSUN opuyorumnanaktan

onlar guzel birsey icin gidiyorlar bebekim o ayrı sey hepimiz mutlu oluruz öyle birseyde bu baska aylardır beraberken birden baska yere gidilmesi gidenler ve kalanlarda aynı kişiler orya gelip bebek istemiyorum sıkıldım diyemem cunku istiyorum ve sonuna kadarda olması icin ugrasacam kendi iç dunyamda bazen ne kadar sıkılsamda asıyorum bunları ben 2 ay sonrada gelsem bilecemki kızlar burda adres belliydi cunku gidenler icindekinide götürdükten sonra yer önemli degil kendini kandırmacadan baska birsey degil ben nasıl istersem öyle konusurum canım ne istiyorsa ondan konusurum yani yasaklara karsıyım yasak kelimesiyle yönetilemem benim icin serbet ama asi bir yapım var yasakları sevmem bebek kelimesininde yasak oldugu bir yerde işim olmaz benim bu kadar

hayatım tamam çok doğru sölediklerin ama ben kendi adıma konuşayım..herkes aynı fikirde ama söyleyemiyor bunu çok iyi biliyorum...hekesin sürekli bebek mevzu konuşmaktan sıkıldığını ve böle durumlardada yorum yapmaktan bir süre sonra kaçındığğını yada işim var diyip topikten çıktığını...yani hepiniz bunu yaşıyorsunuz yaşamıyorum diyemezsiniz...bizde böle anlar için açtık işte o topiği...yani bunaldığımız anlarda bir süreliğinede olsa rahatlama topiği olsun dedik...tamamen amacımız buydu...keşke tepki verilmeseydi..o zaman iş bu duruma gelmezdi işte güzelim benim anlatmak istediğim bu ..bu şekilde konuşulup ortak yol bulunabilirdi...ama bu yapılmadı..olay farklılaştırıldı..hiç bir şekilde o topiğe gelinmedi..keşke destek olunsaydıda ondan sonra eleştirilseydi....neyse konuyu kapatalım kızlarında canı sıkılmasın...

Kızlar bırakında konuşulsun madem bir sıkıntı var herkes düşüncesini söyler burda kimse kimseyle kavga etmiyor

ben turkce konusmuyormuyum yoksa derdimi anlatamıyormuyum size kızlar yaw olay cıkarmak degil benim amacım sadece rahatsızlıgımı dile getirdim bende sadece bu topikte durmuyorum her yere gidiyorum ama geri geliyorum burası demek biz demek burdan kacmak demek bizden kacmak demek diyorum bilmem analatabiliyormuyum size benim derdim bu burası bizim evimiz misafirlige gidip geliyoruz baska yerlere ama hepimiz aynı catı altında toplanıyoruz dondugumuzde

kızlar akıl verin bakim bana yaaa bi zahmet ben 5 gün antibiyotik içtim şimdi bitti dün ben bu hafta hamile kalsam riskmi yani hamileykenmi içilmez öncesindedemi içilmezzz

herkes herkesin fikrine saygı duysun bence. kimse kimseden kaçmıyor, kimse kimseye karşı sevgisiz değil. gönüller bir olduktan sonra topicler aynı mı ayrı mı ne fark eder.

isteyen istediğine takılır gayet de güzel yetişir maksat eğlenmek, paylaşmak ve kafa dağıtmaksa hepimiz bunu yapıyoruz zaten.

opuyorumnanaktan

Hayatım o zaman hatayı kendinizde arayacaksınız herkesin burda olduğu bir anda böyle bir fikir geldi aklımıza yapalım mı bunalınca oraya geçeriz gibisinden bir sorgulama yapılsaydı ve herkes en baştan kararını belli etse böyle olmazdı neyse benim başka diyeceğim yok zaten ama ben burdan çıktığımda bebek mevzusundan sıkıldığım için değil bir işim olduğundandır..Şeniz

kızlar akıl verin bakim bana yaaa bi zahmet ben 5 gün antibiyotik içtim şimdi bitti dün ben bu hafta hamile kalsam riskmi yani hamileykenmi içilmez öncesindedemi içilmezzz

kuşum sanırım hamile iken içilmez. yani ben öle biliyorum...
skıncası olacagını sanmıyorum. ama yinede dr. a danışmakta fayda var derim..

helaaaalll alkisalkisalkis eferim gız gözel gonuştun...
ama inanın benim kimseyle alıp veremediğim yok. ben bebiş olayından sıkılmadımki stres atma ihtiyacım olsun :sm_confused:
daha bikaç aydır istiyoruz.
kısmet bakalım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…