Adliye katiplik flan düşündüm açıktanda okuyoruum..Yok öle bi erkek yok malesef ne ailemde ne cevremde.. taşı sıkıp suyu çıkaracak kız başımla herşeye ben koşuyorumkpss ye lise mezunu olarak girme boşuna çaba
malesef alım yok
sen biraz parayı kes madem
kardeşin de çalışmak zorunda kalsın
erkek adam gider inşaatta çalışır gene eve para getirir
annenler o kadar pohpohlamasınlar erkek evlatlarını.
Malesef yok baksam baksam 1 yıl daha kendi adıma yıllardır çalıyrum birikim yok .ailenizin emeklilik gibi sabit gelirleri hic yok mu?
ne kadar zaman siz bakabilirsiniz?
meryemden daha vahim durumben de burda konu acan biri sandım
Ay mutlu oldum ki saolun sizin tatlı bakış açınızCanım ya, akıllı bir kızsın sen belli. İnşallah herşey yoluna girecek zamanla. Eğitim/ kariyer planlarından asla vazgeçme.
Bak gördüm mü, şu allta abuk sabuk içerikli konularai tufah tuhaf resimlerin koyuluduğun bölüm var ya, hepsi Meryem Üzerli'den haberler oldu şimdi. Sayende kadın prim yaptı
Çok zorlanıyorum .Mutsuz olduğum anlarda bile yansıtmıyorum eve.Hayallerim hayal gibi geliyor.Onlarıda bu şekilde bıraksım gelmiyor.Erkek kardeşim hayrı yok ama en cook o önemseniyor evde..Allah yardimcin olsun canım.ama kimsenin hayatı istisnalar hariç kolay değil ben ilkokul beşten beri hem çalıştım hem okudum ablamda okudu ikimizde evlendik annemede baktık .Sen cabalayinca Allah yardım eder.kardeşinde part time çalışsın erkek olan ada uygun bir is bulun valla çalışana is var ya .sende daha iyi bir is bulmadan çıkma kesinlekle.Allah hayirli kapılar açsın hepinize.
Düzenli evet ama işte kendi başına erkek olsam neler yaparım kız başıma mücadele ediyorum o hiç ya sıfır..Sorunlar btmiyor ama dayanamıyorum bazen ,,,Çok tsekkür ederim güzel dileğiniz için amin inşallah yaa..Erkek kardeşin çalışmalı kesinlikle. Sen tek başına yetemezsin ki zaten bir yerde bu düzen bozulur ama evlenince ama işyerinde bir sorun yasarsan ,bu kadar insan senin eline bakmamalı.
Ne denir baska bilemedim,dilerim herşey gönlünce olur.
Bence sen hayallerini gerceklesrtirebilecek güçte birisin.zorlandığın dönemler elbette olacak ama üstesinden gelebilirsiniz.seni de onemsiyorlardir öyle düşünme .herşey gönlünce olsun ınş.Çok zorlanıyorum .Mutsuz olduğum anlarda bile yansıtmıyorum eve.Hayallerim hayal gibi geliyor.Onlarıda bu şekilde bıraksım gelmiyor.Erkek kardeşim hayrı yok ama en cook o önemseniyor evde..
Çook saolun inşallah...Bence sen hayallerini gerceklesrtirebilecek güçte birisin.zorlandığın dönemler elbette olacak ama üstesinden gelebilirsiniz.seni de onemsiyorlardir öyle düşünme .herşey gönlünce olsun ınş.
ya göremedim ben :)Canım ya, akıllı bir kızsın sen belli. İnşallah herşey yoluna girecek zamanla. Eğitim/ kariyer planlarından asla vazgeçme.
Bak gördüm mü, şu altta abuk sabuk içerikli konulara tufah tuhaf resimlerin koyuluduğun bölüm var ya, hepsi Meryem Üzerli'den haberler oldu şimdi. Sayende kadın prim yaptı
Konuştum ama bildiğini okuyor..Sen karışma diyor.23 yaşında kız kardeşim de lise son sınıfta okulu tüm gün..Dayanamıyrm aşırı yıprattı 2 yıldır ne çektiğimi Allah biliyor kaç defa yeltendim buradan ailem yüzünden belim büken var yani ..1 yıl içinde birkim yapmam lazım ya da eşyalarıımı almam ama hayal gibi işte bakıyorum tandıık bulablirsem belediyeye girmek istiyorumerkek kardeşinle konuştunuz mu hiç? işe girmesi gerektiğini,senin artık yetişemediğini yarın birgün evlenip gittiğinde annene babana kimin bakacağını? kaç yaşındaydı bu arada erkek kardeşin? diğer okuyan kız kardeşin lise de mi üniversite mi? üniversitede ise part time filan bi işe girse o da.. sende iyi bi iş ara bence bahsettiğin yerde çok uzun katlanamazsın gibi geliyor. kardeşlerin çalışırsa sende belki evlilik için biraz birikim yapabilirsin...
sevgilinizin ailesine diyecek bişey bulamıyorum iki seven insan varsa aileler niye yok o işi olsun yok böyle olsun diye niye fikir beyan ederler anlamıyorum. sevgiliniz umarım sizin kıymetinizi biliyordur..Allah yardımcınız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?