Evet canım ama öncesinde 2tur sinemaki kürü yapacağım..şu an ev arkadaşlarıma turp kokusuyla işkence yapmak istemiyorum..sinemaki kürleri bittiğinde okulumda biter tahminim o zaman yaparım..sen yapıyor musun yapacak mısın peki şeker?
Canım sinameki bitince saçlarımıza bakım yapmak amacıyla gliserinli bir şeyler yapalım bence. Gliserini çok övüyorlar. Şimdilik sadece sinameki ve sarımsaklı şampuan kullanacağım :)
Bence de mantıklı aslında ben şunu merak ediyorum kırıkları filan geçiriyormuş..
http://www.kadinlarkulubu.com/yipra...1-yipranmis-saclara-tedavi-amacli-balyaj.html
Ben de sinemaki ye devam..
Canım belki şuan birkaç kürü saçımıza uygulamamız doğru olmaz, kaldıramayabilir mazallah :) Bence de biz sinamekiye devam :))
En çok 8.kür bitecek de 2hafta ara vereceğiz onu merak ediyorum..senin saç hizan nerdeydi canım..gerçi ekleyince görürüz de
resim nasıl ekleniyor şimdi bir tane ekleyeyim canım söyler misin
Canım bu şimdiki saç uzunluğum Eki Görüntüle 632414
En çok 8.kür bitecek de 2hafta ara vereceğiz onu merak ediyorum..senin saç hizan nerdeydi canım..gerçi ekleyince görürüz de
Pazartesi 4. kürümü yaptım arkadaşlar , yarın fotoğraf ekleyeceğim. Ve yanında da şampuanıma sarmısak attım onunla yıkıyorum. Hadi bakalım uzasınlarr :)
Hayırlı olsun pollyanna_ ben de cumayı bekliyorum..fotoğraf ekle canım..bende 8 kür bitip ara sonunda tekrar eklicim..
sunagokan saçların gayet sağlıklı duruyor sakın bozma,bu şekilde baya verimli uzama olur gibi..
tatlım valla inan kirpi gibiydi saçlarım yanık yanık tutuşmış gibi şimdi yumuşacık vallaaa
kürümü yaptım yıkadım uzayacak inşallahhh
eee nerdesiniz kızlar saçlar resimleryokkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?