Hafta bitmeden ben bittim

Doğru diyosun. Fakat benim kv bizi dibine oturttuktan sonra kendine yazlık aldı aklına esince geliyor, gidiyor. Burdayken eşim hemen hemen her gün yanına uğruyor. O yüzden taşınmaya hiç gönlü yok. Ne dediysem boş. Düzenimizi kurmuş, çocuğun okulu iyi, eninde sonunda çıkar tayinin bir sene daha bekle, olmadı bir sene daha. Böyle böyle 4 seneden fazla oldu. Ben usandım artık ama adam usanmadı, bir umut her sene bekliyoruz.

[TE="allice, post: 36975256, member: 588677"]Doğru diyosun. Fakat benim kv bizi dibine oturttuktan sonra kendine yazlık aldı aklına esince geliyor, gidiyor. Burdayken eşim hemen hemen her gün yanına uğruyor. O yüzden taşınmaya hiç gönlü yok. Ne dediysem boş. Düzenimizi kurmuş, çocuğun okulu iyi, eninde sonunda çıkar tayinin bir sene daha bekle, olmadı bir sene daha. Böyle böyle 4 seneden fazla oldu. Ben usandım artık ama adam usanmadı, bir umut her sene bekliyoruz.[/QUOTE]

Valla bu senin hayatin. Ne kaynanan ne kocan yasiyor. Yardımcı al mutlaka
Val

Allah yardimciniz olsun ben okurken yoruldum resmen kesinlikle bir yardimciya ihtiyaciniz var caniniza yazik

2 kere ilce degistirdim. Eşim ikisinde de okuluma yakin bir ev tutmak istedi. Okula 5 dk yuruyorum. Ev işine zaman kaliyor. Bayanlar unutmayin bizlerin iki işi var. Taşinmani tavsiye ederim. Inan cok rahat. Eşinle konusmalisin.

Okurken gozlerim doldu gozumde canlandiniz evlada sevgi kisminda
Hersey bi kenarada o evlat icin gecim sikintisi İcin cabalarken mahfolurken o evlat hangi duygular icindedir dunyasinda kimbilir

Benim oglum gun icinde durup dururken gelip sarilir oper mesela aklina bisimi gelir svgiyemi doyamaz nedendir bilmem tuhaf olurum sanki kotu bise olcak gibi

Hayat hic adil degil
Sonu ölüm olacak olan su hayatımizda canımızın kıymetini hic bilmiyoruz

Kolay gelsin.

daha evlenmeden bu sorunları yaşıyorum akşam eve geldiğimde bir yemek yiyip kendime ayıracak vaktim olmadan uyuyakalmış oluyorum birde evlilik sorumlulugu yüklenince ne yapıcam kara kara dşüşünüyorum bazen!

Diğer yorumlara bakmadan sadece konunuz için söylüyorum: Lütfen kendinize bir yardımcı bulun ve eşinizle iş paylaşımı yapın.

Bazı kısımları eklersek benim hayatımı anlatmışısnız; Sabah 6da evden çık ve 8deki işe genelde geç kal. Akşam yine 2 saat dönüş trafiği,20:00de eve gel. Sizin çocuk uyuyormuş bizim o da yok,ağlama sızlanma 2 yaş depresyonunda. Bu arada bir de aynı saatler aynı manzara cumartesi de var. Belki birazcık şükredersiniz diye yazmak istedim

Okurken ben de yoruldum.
Zor gerçekten.
Keşke yol sorununuz olmasaydı.
Allah yardımcınız olsun.

çalışıyorsak üç aşağı beş yukarı hepimiz aynı durumdayız.
yaşadık hepsini.
ancak sen yol olarak çok uzun gidiyormuşsun canım.
ne yapıp edip evle işini yakınlaştırman lazımdı.
böylelikle yoldaki zaman kaybından kurtulursun.
Allah hepimize kolaylık versin.

Her sabah erkenden kalk, eşin kahvaltıyı ve çocuğun beslenmesini hazırlarken sen çocuğu giydir. beraber kahvaltıdan sonra tak kocanın koluna okula yolla. dön ortalık topla, yola çık. dersin olmasa da git, ders saatine kadar evrak işlerini yap. akşam beşbuçuk geri dön, geri dönerken yolda kitap oku, ya da telefonundan, tabletinden sevdiğin diziyi izle. çocuğu komşudan al, ocağın altını yakarken koca gelsin, dur hayatım ben de bi işin ucundan tutayım desin. o sofrayı hazırlasın. yemekten sonra çocuğun ve eşin masadakileri mutfağa taşısınlar. bulaşıklar kalksın. anne baba oturun çocuğunuzun ödevlerini yaptırın, sonra yatır yavrunu. eşinle karşılıklı bi bardak çayını al.

bu hikayenin sizin yazdığınızdan farkı eşinizin yardımı.
neden her şeyi kendiniz yapmaya çalışıyorsunuz?

hiç çalışmadım ama biz tüm gün evdeyken yetişemiyoruz allah size kolaylık versin çok zor gerçekten

seni çok iyi anlıyorum Allah yardımcın olsun.
bende dün akşam ağlamanın eşiğine geldim utanmasam ağlıyacaktım durakta.

Konuyu ve yorumları okurken size merhamet etmeyen, sizin çabalarınızı görmezden gelen, bencil bir koca canlandı gözümde. Hem de arada bir evine gelen annesi için. Çok trajikomik bir sebep. Nereden tutarsan tut elinde kalıyor.

Sizin okula yakın bir eve taşınmanız şart. Fiziken ve psikolojik olarak ne kadar faydası olacak şaşırırsınız. Bu tempo zamanla evde huzursuzluğa götürür. Canınıza yazık değil mi?

Evlenmeden önce 1,5 saat çift vesait (minibüs+metro) yol gidiyordum ona rağmen çok yoruluyordum, evlendikten sonra tek vesaitle yolum 40 dakikaya düşünce yorulmadığımı anladım. Halbuki evliliğin getirdiği sorumluluklar binmişti üstüme. Allah'tan kocam da yardımcıdır.

Önünüzde seçmeniz şart olan 3 seçenek var.
1- taşınacaksınız
2- paraya kıyıp yardımcı tutacaksınız
3- araba alıp yoğun trafiği tek başınıza rahat rahat seyredeceksiniz.

Bende ogretmenim hepimizin yasadigi seyler biraz fazla abartmissin sabah 6.30 kalkiyorum eve gelmem 6.30 .7
Ama hic yakinmiyorum ve neler cekiyorum kabus gibi uff bile demedim
Dusun ev temizligine gideni, amelesini v.s bide devlettesin ben ozeldeyim
Cok yoruluyorsan calisma otur
hepimiz aynisini yapiyoruz fazladan yaptigin bi sey yok bende

ya ben napiyim sabah altıbuçukta evden çıkıyorum akşam altıbuçukta eve giriyorum evde iki bebe kocam daha geç çıktığı için kahvaltılarını o yaptırıyıor servise bindiriyor .eve gel yemeği hazırla çocukları doyur ödevlerini yaptır faaliyet yap ha aman tv açılmasın çocuklarla kaliteli vakit geçiricem diye imanım gevriyor dün eve girdim afedersin tuvaletimi yapamadan lego başına oturttular beni eşim dershane öğretmeni akşamları geç geliyoır hafta sonuda ful çalışıyor hafta sonuda dinlenmeden geçiyo yorgunum ama mutlumuyum mutluyum şükür Allah başka dert vermesin

hepimiz 3 asagi 5 yukari ayniyiz....ahhhh gercekten köleyiz köle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…