hafta hafta kilo takibi

Sabah gevrek yedim ardından bir şekerli bir su bardağı ıhlamur içtim. Sonra arada bir armut yedim. Öğlen 1 porsiyon bumbar dolması, bir bardak ayran ve birazda sarımsaklı yoğurt ile haşlanmış karnabahar ve brokoli :) Sonra arada türk kahvesi içtim kaçamak.. Birazdanda sarmısaklı köfte yicem yanında ayranla :) Ve 30 dk da yürürsem tamamdır..

uff ben bugün çok kaçırdım karnım ekstra şiş :))

sabah normal kahvaltımı yaptım 3 dilim kepekli ekmek,peynir,zeytin,salatalık,süt ve yumurtayla

arada 1 tane ayva yedim ve elma

öğlen : 5 sıkım çiğ köfte yedim bol yeşillik ve yoğurtla..

arada :3 dilim kek :/
akşam yani az önce de ; ceviz ,badem ve siyah üzümden oluşan sağlam bir kokteyl..

canım çok tatlı şeyler istedi bugün. dolapta tahin helvası vardı onu bile yedim ..
olmuşla ölmüşe çare yok napim :)

benim iştahım aynı değişiklik yok şuan dikkat etmeye çalışıyorum. fakat canım bazen çok fena çikolata puding falan istiyor frenlemezsem çılgınca yiyebilirm galiba :)

olmamıı ben ilaç kullanımı falan 86 ile hamile kaldım.1.70 boy.95 oldum. Allahtan hayırlısı napcam bilmiyorum

arkadaşlar, 6 aydan sonra alırsın kiloları iştahın çok artar dediler, ben daha 20. haftadayım yiyorum yiyorum doymak bilmiyorum
sizlere bi sorum olcak normal öğünümüzü yedik ama aradan yarım saat geçmeden acıkmaya başladık tekrar midemiz kazınıyo bişey yememiş gibi, iştahımızı azaltmak için ne yapmalıyız? çünkü çok yemek bebeğe fayda vermiyo bunu herkes çok iyi biliyo artık...
sürekli artan iştahımı kesmek için ben bol bol su içiyorum günlük 3 litre içiyorum heralde ama gene faydası yok
ne yapsak ne etsekte tokluk hissini sağlasak? siz neler yapıyosunuz, burada paylaşırsak yardımcı oluruz birbirimize...

Teşekkür ederim canım seni grubun lideri olarak görüyorum o yüzden sana söylüyorum bunu
diyorum ki acaba başlığı diyet başlığına taşıyıp bir düzene mi sokak tablo liste falan düzenleri her cuma biri görevli olur sonuç listesi hazırlar başlıkta kaç kişi var kimler düzenli liste paylaşıyor sa cumalari listeye girer falan

hanımlar bu kilolar verilir mi sonra sürekli bi açlık hali var bende..

vermişliğim var, verilir inş. emzirmekte çok kalori yakıyor. her emzirmede 400 kaloriye yakım yakıyormuş insan. yanında spor ve doğru beslenme ile doğumdan hemen sonra veriririz inşaallah kiloları. bizim doğum yaza gelecek hem yaza denk gelecek hem sevgilimelek. bebekleride ona göre alışrıacağız koyacağız bebek arabasına yürüyeceğiz :128:
Kan değerlerin ne durumda? Ben hiç vitamin almıyordum, şimdi günde bir demir hapı alıyorum iştahım yatıştı ama ben sadece iştahtan yemiyorum, can sıkıntısına canım istemesede yiyorum birşeyler

Katılımcı sayımız fazla olsa gruplara ayrılır yarış haline getirebiliriz, aylara göre gruplandırlılabilir ama çok katılım yok, hamile iken kilo almayı dert etmiyor galiba anneler. onun dışında nasıl bir düzene sokabiliriz? sen bu konulardan anlıyorsan bize yardımcı olsana? :26:
bende 3,5 yaşında yaramaz bir kız daha var çok vakit ayıramıyorum.

arkadaşlar
paketlenmiş gıdalar, aburcuburlar, raf ömrü uzatılmış katkı maddeli pastahane ürünlleri, bunlar boş faydasız kalori ile dolu. Hem kilo aldırır hem beslemez. Bunlarla alınan kilolar daha zor verilir. Arada bir kaçamaklar olabilir ama hazır gıdalar günlük beslenmemizin bir parçası olmamalıdır. Birde hayatımıza hareket getirirsek ki bunlar doğumu kolaylaştıran aktiviteler olabilir, ideal sınırlarda kilo almamız muhtemeldir.

bende 57 le hamile kaldım şimdi58 im ama iştahım çok açıldı :) aşeriyorum sürekli bişeler yemek istiyorum önceleri bebeğim için zorla yerdim hiç su da içemiyorumm ben ya

Merhaba arkadaşlar bende 50 kilo ile hamile kaldım şuan kilom hala elli hamileliğimde 9 hafta 5 günlüğüm bakalım çok iştahım yok benim birde çok midem bulanıyor bugünlerde Allah hepimize yardımcı olsun inşallah :)

Ben 1.68 boyunda 55.5 ile hamile kaldım. 6 aylık hamileyim. 61 olmuşum.yani 5.5-6 kilo almışım bu sabah itibariyle.ekmeği kesmiyorum sadece sabahları kahvaltıda tüketiyorum. akşam 7 den sonra da hiçbirşey gerçekten yemiyorum. hergün mutlaka meyve yiyorum.süt içiyorum. süt içemediğim günler peynir veya yoğurdu daha fazla tüketmeye çalışıyorum. bir de hergün spor yapıyorum (haftasonları hariç) bi gün 1 saat yürüyorum,ertesi gün aldığım 'hamilelikte pilates'dvd mi izleyip hareketleri uyguluyorum.

Hayırlı ve sağlıklı bebişler hepimize..

canım aşırı kalsiyum tüketmemeni öneririm. benim hemşirem anlatmıştı bebek dişli doğmuş ve annenin aşırı kalsiyum almasına bağlıyor doktoru

ben de 52 kiloyla hamile kaldım hala da aynı kilodayım, eşimle kaynanam uyuz ediyolar beni valla niye hala kilo almıyosun diye
3. ayla beraber alırım diye düşünüyorum , çünkü kime sorsam ilk aylarda kilo almamak gayet normal diyorlar

ben de 52 kiloyla hamile kaldım hala da aynı kilodayım, eşimle kaynanam uyuz ediyolar beni valla niye hala kilo almıyosun diye
3. ayla beraber alırım diye düşünüyorum , çünkü kime sorsam ilk aylarda kilo almamak gayet normal diyorlar

RABBİM SABIR VERSİN canım. işin biraz zor eşin hadi de kayınvaliden sonuçta çocuk sahibi biri anlaması lazım

merhaba arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza 17 haftalık hamileyim 62 kg başladım bugün kontrolüm vardı 68 kilo olmuşum dr çok değil ama dikkat et diyor ama çoğunuzun maşallahı var bende çok kilo almak istemiyorum benide aranıza alınn:)

Canim eğer evde olsam kesin ilgilenirdim ama ben de çalışıyorum akşamdan aksama giriyorum foruma bir de arada boş derslerim olduğunda yarın ben de tartılayim da yazayım bari buraya Yedikleri më dikkat etmiyorum ben hamilelikten önceki gibiyim şimdilik ama başlarda istahsizdim ıstahim yeni yeni aciliyor

daha 11 haftalıksın canım,gayet normal.. ilk üç hafta almamanda süper olmuş,sonra istemesende alacaksın zaten

erken başlamışsınız kilo almaya ama olsun bundan sonra dengeli beslenirseniz ,belli bir haftaya kadar bu kilonuzu korursunuz enazından. bir arkadaşım hamileliğinin 13.haftasında 4 kilo almıştı. sonra 24 üne kadar hiç kilo almadı ve 15 kilo ile tamamladı hamileliğini...
işin güzel yanı doğumdan 3 ay sonra eski kilosundaydı. onu düşünerek kiloları takmamaya çalışıyorum bende:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…