- Konu Sahibi SevgiliMelek
-
ikinci bebeğime hamileyim hamileliğimin başında zaten kiloluydum arkadaşlar 84 kg ile hamile kaldım şuan 20. haftamdayım 85 kg ım hamileliğimin yarısına geldim 1 kg aldım kg almaktan korkar haldeyim benim gibi kilolu olarak hamile kalan var mı
hanımlar bu kilolar verilir mi sonraolmamıı ben ilaç kullanımı falan 86 ile hamile kaldım.1.70 boy.95 oldum.Allahtan hayırlısı napcam bilmiyorum
bende grupla kilo vermiştim. çok faydasını gördüm şimdi grupla az kilo almak istiyorum inş. ticker ında güzelmiş.
İdeal sınırlardasın maaşallah, 1 ayın kalmış hedefine yakın bir rakamla tamamlarsın inş. nasıl beslendin detaylı olarak anlatabilirmisin?
hanımlar bu kilolar verilir mi sonrasürekli bi açlık hali var bende..
Kan değerlerin ne durumda? Ben hiç vitamin almıyordum, şimdi günde bir demir hapı alıyorum iştahım yatıştı ama ben sadece iştahtan yemiyorum, can sıkıntısınaarkadaşlar, 6 aydan sonra alırsın kiloları iştahın çok artar dediler, ben daha 20. haftadayım yiyorum yiyorum doymak bilmiyorum
sizlere bi sorum olcak normal öğünümüzü yedik ama aradan yarım saat geçmeden acıkmaya başladık tekrar midemiz kazınıyo bişey yememiş gibi, iştahımızı azaltmak için ne yapmalıyız? çünkü çok yemek bebeğe fayda vermiyo bunu herkes çok iyi biliyo artık...
sürekli artan iştahımı kesmek için ben bol bol su içiyorum günlük 3 litre içiyorum heralde ama gene faydası yok
ne yapsak ne etsekte tokluk hissini sağlasak? siz neler yapıyosunuz, burada paylaşırsak yardımcı oluruz birbirimize...
Katılımcı sayımız fazla olsa gruplara ayrılır yarış haline getirebiliriz, aylara göre gruplandırlılabilir ama çok katılım yok, hamile iken kilo almayı dert etmiyor galiba anneler. onun dışında nasıl bir düzene sokabiliriz? sen bu konulardan anlıyorsan bize yardımcı olsana? :26:Teşekkür ederim canım seni grubun lideri olarak görüyorum o yüzden sana söylüyorum bunu
diyorum ki acaba başlığı diyet başlığına taşıyıp bir düzene mi sokak tablo liste falan düzenleri her cuma biri görevli olur sonuç listesi hazırlar başlıkta kaç kişi var kimler düzenli liste paylaşıyor sa cumalari listeye girer falan
arkadaşlar, 6 aydan sonra alırsın kiloları iştahın çok artar dediler, ben daha 20. haftadayım yiyorum yiyorum doymak bilmiyorum
sizlere bi sorum olcak normal öğünümüzü yedik ama aradan yarım saat geçmeden acıkmaya başladık tekrar midemiz kazınıyo bişey yememiş gibi, iştahımızı azaltmak için ne yapmalıyız? çünkü çok yemek bebeğe fayda vermiyo bunu herkes çok iyi biliyo artık...
sürekli artan iştahımı kesmek için ben bol bol su içiyorum günlük 3 litre içiyorum heralde ama gene faydası yok
ne yapsak ne etsekte tokluk hissini sağlasak? siz neler yapıyosunuz, burada paylaşırsak yardımcı oluruz birbirimize...
vermişliğim var, verilir inş. emzirmekte çok kalori yakıyor. her emzirmede 400 kaloriye yakım yakıyormuş insan. yanında spor ve doğru beslenme ile doğumdan hemen sonra veriririz inşaallah kiloları. bizim doğum yaza gelecek hem yaza denk gelecek hem sevgilimelek. bebekleride ona göre alışrıacağız koyacağız bebek arabasına yürüyeceğiz :128:
Kan değerlerin ne durumda? Ben hiç vitamin almıyordum, şimdi günde bir demir hapı alıyorum iştahım yatıştı ama ben sadece iştahtan yemiyorum, can sıkıntısınacanım istemesede yiyorum birşeyler
Katılımcı sayımız fazla olsa gruplara ayrılır yarış haline getirebiliriz, aylara göre gruplandırlılabilir ama çok katılım yok, hamile iken kilo almayı dert etmiyor galiba anneler. onun dışında nasıl bir düzene sokabiliriz? sen bu konulardan anlıyorsan bize yardımcı olsana? :26:
bende 3,5 yaşında yaramaz bir kız daha var çok vakit ayıramıyorum.
ben de 52 kiloyla hamile kaldım hala da aynı kilodayım, eşimle kaynanam uyuz ediyolar beni valla niye hala kilo almıyosun diye
3. ayla beraber alırım diye düşünüyorum , çünkü kime sorsam ilk aylarda kilo almamak gayet normal diyorlar
RABBİM SABIR VERSİN canım. işin biraz zor eşin hadi de kayınvaliden sonuçta çocuk sahibi biri anlaması lazım
merhaba arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza 17 haftalık hamileyim 62 kg başladım bugün kontrolüm vardı 68 kilo olmuşum dr çok değil ama dikkat et diyor ama çoğunuzun maşallahı var bende çok kilo almak istemiyorum benide aranıza alınn:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?