Ne güzelmiş senin kontrolün.ins sorun cikmaz benim doktor her gitmemde önce idrar aliyo sonra kan sonra tansiyon kilo her seferde yapiyo ama kani parmagimin ucundan aliyo ilkin bir damardan aldi bide ortalarinda alir öyleydi cünkü önceki hamileligimdede
Kızlar sanırım rahmin büyümesinden kaynaklanıyor ama ara sıra vajinada baskı ya da ağrı hissedeneniz oluyor mu? Çünkü benim bugünlerde sıkça oluyor. Dar bir şey de giymiyorum ama dediğim gibi sanırım büyümesinden kaynaklanıyor. Hatta bundan korkup cinselliği de kestim...
Kızlar sanırım rahmin büyümesinden kaynaklanıyor ama ara sıra vajinada baskı ya da ağrı hissedeneniz oluyor mu? Çünkü benim bugünlerde sıkça oluyor. Dar bir şey de giymiyorum ama dediğim gibi sanırım büyümesinden kaynaklanıyor. Hatta bundan korkup cinselliği de kestim...
darkcım ya atrıntılı da nelere bakılıyor..yine siyah beyaz ve bildiğimiz usg gibimi yoksa daha mı net..
Mide yanması olanlara renie diye bir ilaç var tavsiye ederim, naneli ağızda şeker gibi emiyosun hem karındaki şişkinliği alıyor hemde acayip rahatlatıyor. doktorda kullanmanda sorun yok dedi, hatta tavsiye etti.
canım senin doktorun yanılmış olmasın gebelikte o tarzdaki ilaçların şürüplarını veriyorlar..rennie yi ben gebelikten önce kullanıyordum dr a sordum hayır onu kullanamssın dedi ve gaviskon şurup verdi..sen yine bir sor rennie nin şurubuda var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?