kızlar bende de iki gündür ayaklarımda ve bacaklarımda ödem oluştu.daha çok erken
20 +2 deyim daha. doktoru aradım hemen muayene olmam gerektiğini söyledi yaş ileri olduğu için açıkçası korkmuyor değilim. çünkü baş ağrısıda eşlik ediyor . idrar albümin seviyesine bakılacak test yaparız dedi bakalım. yarın ilk iş doktora gitmek olacak .
sizlerde böyle bir durum var mı ?
geçmiş olsun canım.hemen doktora git bencede..inş.çabuk iyileşirsin..
biraz sıcaklarada dikkat etmek lazım.benimde hep tansiyonum çok düşüktür.ama çok şükür çarpıntım yok..
ilahi ececem çok hoşsun vallahi.. akşam akşam güldürdün beni Allah da seni güldürsün emi....sırnaşık şey :roflol: :roflol: :roflol::1hug:Arkadaşlar, bugün farekkettimki galiba iç organlarımızda yer değiştiriyor.. sağ tarafımdan yan kısma doğru guruldama sesleri geliyor.. hani acıkırsınızda mideniz guruldar ya.. doğum yapmış bir arkadaşıma sordum rahim yukarı doğru büyüdükçe organların yer değiştiriyor miden sağ tarafa kaymıştır dedi..
sizdede böyle bir şey oldumu hiç.. uzaylı gibi sağ tafaım gurulduyor.. gülsemmi endişelenip doktorumumu arasam hemen bilemedim..
merhaba kızlar güzel anneler
bende iki gündür baş dönmesi yaşıyorum sıcaklardan mıdır yoksa tansiyonum mu düşüyor anlamadım
bugün çok fena şimdi bile klavyeye bakarken bazen çift görüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?