Hafta sonu yeni evli çifti aramak doğru mu?

Bizde de benzer durumlar var ama ben maalesef fevri davranıyorum. Siz olgunlukla aşmışsınız. Zamanla ilişkinizde bu durumların iyileşmesi bana güzel bir örnek ve teselli oldu. Anlaşıldığımı hissettim. Teşekkür ederim.

Yakın oturuyoruz. Kıyafetlerimize kadar karışıyor. Kendisi mağazaya götürsün giydirsin istiyor. Biz karı koca baş başa bakıp almak istediğimizi söyleyince de trip atıp surat asıyor günlerce.
Sınır ihlaline izin veren biriyle evlisiniz, sorun kocada.

Yakın oturuyoruz. Kıyafetlerimize kadar karışıyor. Kendisi mağazaya götürsün giydirsin istiyor. Biz karı koca baş başa bakıp almak istediğimizi söyleyince de trip atıp surat asıyor günlerce.
Sende trip at. Ben çocuk değilim giyinmeyi biliyorum de. Senin gösterdiklerin çok zevksiz hiç bana göre değil de.

Hafta sonu araması normal. Tüm hafta sonu el ele mi dolaşıyorsunuz?

KV sizin kıyafetinize karimasamaz, gezmenize karışamaz. Eşiniz hayır demeyi bilmeli. Hafta sonu aramak başka bir şey hayatınıza müdahale edilmesi farklı bir şey. Siz hangisinden rahatsız oluyorsunz?

Bir hafta önceden hafta sonu şunu yapacağız bunu yapacağız diye haber veriyoruz KV'me. Cumartesi sabah arayıp şunu yapalım mı bunu yapalım mı diye oğluna soruyor. Biz koca hafta sana ne demişiz sen kalkıp sabah sabah ne diyorsun.

Eşin ne diyor annesine

Tabikide annesi babası evladını arayacak onunla diyalog kuracak yarın sizin çocuğunuz olup büyüdüğünde siz sırf rahatsız etmeyeyim diye çocuğunuzla konuşmayacakmısınız? Saçma bir bakış açısı bence. Ailesi gidip gelebilir konuşabilirler sizde gece gündüz kalmadıkları sürece gayet normal. Eşinize de bunu yansıtmayın sizin aranız açılır. Aileyle arasına girmeyin ılımlı yaklaşın. Yorumlardan okuduğum kadarıyla kıyafetinize kadar karışılıyorsa sorun ailesinde değil eşinizdedir o da kendi çekirdek ailesini kurduğunu bilmeli ve ailesine söz söyletmemeli.

İş saati arasalar eşim işteyken arıyorlar ne konuşuyorlar benden gizli dersiniz .Ne güzel işte arıyorlar soruyorlar sevmeyi deneyin kusur bulmayı değil bu kıskançlık gibi geldi bana

Eşin ne diyor annesine
Biz planımızın olduğunu söylemiştik sana diyor. Kendi planımızı göre hakaret ediyoruz ama eşimin aklı sonra sürekli annesinde kalıyor onun dediğini yapmadığı için. Geçirdiğimiz zamandan bu nedenle pek bir şey anlamıyorum. Sanki benim zorumla annesine cevap veriyor gibi. Halbuki ben kurduğu aileye öncelik versin aklı onlarda kalmasın istiyorum.

Hasta değilse, yardıma muhtaç değilse aklının annesinde kalmasına gerektirecek bi durum yok. Arada bir de onun dediğini yapıp gönlünü yapsın madem. Burda sorun kaynana değil eşin gibi görünüyor

Hasta değilse, yardıma muhtaç değilse aklının annesinde kalmasına gerektirecek bi durum yok. Arada bir de onun dediğini yapıp gönlünü yapsın madem. Burda sorun kaynana değil eşin gibi görünüyor
Maddi manevi fiziksel durumları gayet iyi çok şükür. Mesela eşim küçükken annesi babası onu evde bırakıp dışarı çıkarlarmış biraz geç kalsalar eşim başlarına kötü bir şey geldi zannedip ağlayarak komşuya gidip annesini babasını arattırırmış. Bu etki hala sürüyor farklı durumlarda demek ki. Eşimin bu evhamlı halleri neden ileri geliyor neden bu kadar takıntılı çözemiyorum.

Her şey eşte bitiyor, gereğinden fazla olan her davranışı durdurmakla denge kurmakla o yükümlü. Rahatsız olduğun şeyi söylediğinde değerlendiriyorsa ne ala ama doğrudan reddediyor yapmaya devam ediyorsa geçmiş olsun. Benim de eşim sevmez mesela akşamları biri beni arasın saatlerce sohbet etsin kendisi de öyle uzun konuşmaz ben önemli olmayan sohbet tarzı konuşmalarımı başka zamanlarda yapıyorum .

Gece acil bir durum olmadıkça kimse kimseyi aramamalı. Onun dışında haftasonu görüşmelerinde problem yok. Her gün her gün arasalar çok fazla derdim ama haftada bir haftasonu yapılan telefon görüşmesi gayet makul. Zaten aynı şehirde yaşıyorsanız arada bir de görüşüyorsunuzdur. Gayet yeterli.

Onun dışında sizin evliliğinize ya da hayatınıza karışmıyorlarsa sorun yok. Karışıyorlarsa sorun sınır çizmeyen eşinizde. Onların telefonda ne konuştuğu sizi ilgilendirmez aynı şekilde sizin kendi ailenizle telefonda ne konuştuğunuz da eşinizi ilgilendirmez.

Yok artık size ne , eşinizin ana-babası ile olan muhabbetinden . Her ailenin dinamikleri farklıdır.Evlendi diye görüşme sağlamayacak mı bunca yıl emek verdiği ,büyüttüğü ,sevdiği evladı ile.Bu kadar rahatsızsanız çöpsüz üzüm ile evlenseydiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…