Yok artık size ne , eşinizin ana-babası ile olan muhabbetinden . Her ailenin dinamikleri farklıdır.Evlendi diye görüşme sağlamayacak mı bunca yıl emek verdiği ,büyüttüğü ,sevdiği evladı ile.Bu kadar rahatsızsanız çöpsüz üzüm ile evlenseydiniz.Benim ailem eşim evdeyken ne geceleri ne de hafta sonları bizi arar. Fakat eşimin ailesi daha doğrusu annesi, sırf oğluyla dedikodu yapmak için, bomboş şeyler için bazen geceleri çoğu zaman da hafta sonları telefonla arayıp duruyor. Bu durumdan rahatsız oluyorum. Kaç oldu eşimi uyarıyorum önemli bir şey varsa arasın diyorum. Ama eşim pek bir evhamlı hemen ailesine bir şey lazım olmuştur bir ihtiyaçları vardır diye düşünerek sürekli o telefonu açıyor. Hayır yaşlı da değiller 48-50 yaşlarında gayet sağlıklı insanlar. Ama sonuç hep aynı hep boş muhabbetler. Bazen inadıma ben de hafta sonları kendi annemi babamı arıyorum. Onlar aramaz çünkü ben de kısasa kısas yapar gibi davranıyorum. Siz olsanız ne yapardınız? Rahatsız olur musunuz yoksa ben mi abartıyorum?
Bakin esiniz annesiyle boyle alismisYakın oturuyoruz. Kıyafetlerimize kadar karışıyor. Kendisi mağazaya götürsün giydirsin istiyor. Biz karı koca baş başa bakıp almak istediğimizi söyleyince de trip atıp surat asıyor günlerce.
Gece olmaz gündüzleri çuvala mı girdi.. kız o değil de aklıma şey geldi hem benimkiler hemde kaynanam gil aramıştı balayı oteldeydikBenim ailem eşim evdeyken ne geceleri ne de hafta sonları bizi arar. Fakat eşimin ailesi daha doğrusu annesi, sırf oğluyla dedikodu yapmak için, bomboş şeyler için bazen geceleri çoğu zaman da hafta sonları telefonla arayıp duruyor. Bu durumdan rahatsız oluyorum. Kaç oldu eşimi uyarıyorum önemli bir şey varsa arasın diyorum. Ama eşim pek bir evhamlı hemen ailesine bir şey lazım olmuştur bir ihtiyaçları vardır diye düşünerek sürekli o telefonu açıyor. Hayır yaşlı da değiller 48-50 yaşlarında gayet sağlıklı insanlar. Ama sonuç hep aynı hep boş muhabbetler. Bazen inadıma ben de hafta sonları kendi annemi babamı arıyorum. Onlar aramaz çünkü ben de kısasa kısas yapar gibi davranıyorum. Siz olsanız ne yapardınız? Rahatsız olur musunuz yoksa ben mi abartıyorum?
bizi de kp özellikle 23.30'dan sonra görüntülü arardı amacı neydi acaba ne görmeyi umuyordu halen merak ederim ashfdfgfhgGece olmaz gündüzleri çuvala mı girdi.. kız o değil de aklıma şey geldi hem benimkiler hemde kaynanam gil aramıştı balayı oteldeydikeşimde açmış sohbet ediyor ay aklıma geldiiii .. o boş muhabbetler aslında araya soğukluk girmesin diye uğraş çaba..korkuyo galiba oğlu unutucak diye
Hey allahımbizi de kp özellikle 23.30'dan sonra görüntülü arardı amacı neydi acaba ne görmeyi umuyordu halen merak ederim ashfdfgfhg
Annem de ders çalışayım diye televizyonun fişini çekerdiHey allahımabartmış oda açmayın telefonu çok basit sabah gündüz saatlerinde dönün yada mesajşa dönsün ..eşin açıyo mu her telefon geldiğinde ? "Bişey oldu " korkusu mu taşıyor .. bukadar kaptırmasın kendini ilerde bak önünü kesemezsiniz şuan geyik yapıyoruz canım ama benim bi arkadaşım vardı kızın canına tak eti internet fişini gizli gizli çekiyordu evde hahaha
ahahahahah yok yok açar mı sinirleniyordu, meşgule atıyordu sonrasında normal arayıp bu saatte yaptığın iş mi saatin farkında mısın diye kızıyordu,Hey allahımabartmış oda açmayın telefonu çok basit sabah gündüz saatlerinde dönün yada mesajşa dönsün ..eşin açıyo mu her telefon geldiğinde ? "Bişey oldu " korkusu mu taşıyor .. bukadar kaptırmasın kendini ilerde bak önünü kesemezsiniz şuan geyik yapıyoruz canım ama benim bi arkadaşım vardı kızın canına tak eti internet fişini gizli gizli çekiyordu evde hahaha
Oh iyi bari kız iki senelik konuysa nasıl gün yüzüne çıktı bu olay konu yineahahahahah yok yok açar mı sinirleniyordu, meşgule atıyordu sonrasında normal arayıp bu saatte yaptığın iş mi saatin farkında mısın diye kızıyordu,
ben de bir gün aile ortamında herkesin içinde şakayla karışık söyleyince kesti aramayı çok şükür, iki sene önceydi şimdi silah dayasalar aramaz
Zaten öyle canım geyik yapıyoruz ama kız illallah ediyodu bi akşam keyifle çay tv yapamıyolardı eşiyle dakka da bir telefon. Bide eşi de anneciydi kapatmıyordu telefonuAnnem de ders çalışayım diye televizyonun fişini çekerdiSizin arkadaş da eşinin annesi olmuş haberi yok.
Bu işler biraz huy meselesi. O telefonu açmasa içi içini yiyecek. Huzurla sohbet muhabbet devam etmeyecek. Bence konu sahibi de sizin arkadaşınız da başka sorun yoksa görmezden gelmeli.Zaten öyle canım geyik yapıyoruz ama kız illallah ediyodu bi akşam keyifle çay tv yapamıyolardı eşiyle dakka da bir telefon. Bide eşi de anneciydi kapatmıyordu telefonu
Yok canım düşün eşin işten geliyo yemek yemeden anneyle konuşuyo kapatıyor yiyor içiyor odasına tek çekiliyor yine anneyle telefonlaşıyor. Sonra o yetmiyo tam beraber keyif yapıcaklar konuştukları şey yine annesi. İnsan cinnet geçirirBu işler biraz huy meselesi. O telefonu açmasa içi içini yiyecek. Huzurla sohbet muhabbet devam etmeyecek. Bence konu sahibi de sizin arkadaşınız da başka sorun yoksa görmezden gelmeli.
Evet tam olarak bu. Bana karşı anlayışınız için teşekkür ederim. Hislerimiz tamamiyle aynı.Bence rahatsız olmakta haklısınız sizi çok iyi anlıyorum benim kv da her problemlerinde eşimi arar adamı huzursuz eder. Konuşacağı şeyler de çok önemli olmaz. Görüştüğümüzde bi gelinip gidildiğinde konuşulacak şeylerdir. Benim ailem ben aramasam haftasonu asla arayıp rahatsız etmez. Benim kv arar beni şuraya götürün buraya götürün babanla söyle kavga ettik böyle tartıştık bilmem ne bıktırdı bizi. Ama kv aramasa bu sefer de benim eşim arar benden çekinmese ikide bir arayacak neredeyse. Koskocaman insanlarız eşim 28 yaşında annesini 1 gün görmezse 2. Gün özlüyor ben bile bu kadar düşmedim anneme babama. Ondan daha az görüyorum kendi ailemi ona rağmen ben demiyorum haftasonu bi baş başa bi yere gidip durmak istiyorum gitmesek bile evde özel anlarımızda sarılıp film izlerken aranması hoşuma gitmiyor anlayışlı olması lazim bi insanın
düğünden hemen sonra bayramdı galiba bütün sülale bir aradayken kv kpden bahsederek birini ara dedim aramadın dediOh iyi bari kız iki senelik konuysa nasıl gün yüzüne çıktı bu olay konu yine
Rica ederim ne demek. Herkes dalga geçmiş ama ben sizin ne demek istediğinizi anladım üzgünüm ki eşiniz ana kuzusu malesef eşiniz 60 yaşına da gelse öncelik hep annesi olacak çok üzücü bu durum. Demek istediğim tabi ki annesini sevecek sayacak ama bunlar kendinden eşinden önceye annesini koyuyor ben bi yere gezmeye gidelim desem eşim yorgunum başım ağrıyor der annesi arasa uça uça gider yoruldum...Evet tam olarak bu. Bana karşı anlayışınız için teşekkür ederim. Hislerimiz tamamiyle aynı.
Yaşamayan bilmez derler ya gerçekten öyle.Rica ederim ne demek. Herkes dalga geçmiş ama ben sizin ne demek istediğinizi anladım üzgünüm ki eşiniz ana kuzusu malesef eşiniz 60 yaşına da gelse öncelik hep annesi olacak çok üzücü bu durum. Demek istediğim tabi ki annesini sevecek sayacak ama bunlar kendinden eşinden önceye annesini koyuyor ben bi yere gezmeye gidelim desem eşim yorgunum başım ağrıyor der annesi arasa uça uça gider yoruldum...
Gece arasalar rahatsız olurum da hafta sonu,hafta içi ne farkediyor. Konuşsunlar ne var ki anne babası sonuçta. Bende hergün bazen günde 2 kez arar konuşurum ailemle. AbartıyorsunuzBenim ailem eşim evdeyken ne geceleri ne de hafta sonları bizi arar. Fakat eşimin ailesi daha doğrusu annesi, sırf oğluyla dedikodu yapmak için, bomboş şeyler için bazen geceleri çoğu zaman da hafta sonları telefonla arayıp duruyor. Bu durumdan rahatsız oluyorum. Kaç oldu eşimi uyarıyorum önemli bir şey varsa arasın diyorum. Ama eşim pek bir evhamlı hemen ailesine bir şey lazım olmuştur bir ihtiyaçları vardır diye düşünerek sürekli o telefonu açıyor. Hayır yaşlı da değiller 48-50 yaşlarında gayet sağlıklı insanlar. Ama sonuç hep aynı hep boş muhabbetler. Bazen inadıma ben de hafta sonları kendi annemi babamı arıyorum. Onlar aramaz çünkü ben de kısasa kısas yapar gibi davranıyorum. Siz olsanız ne yapardınız? Rahatsız olur musunuz yoksa ben mi abartıyorum?
Aynen öyle Allah yardımcınız olsun bu konuları eşinizle de konuştunuz muYaşamayan bilmez derler ya gerçekten öyle.
düğünden hemen sonra bayramdı galiba bütün sülale bir aradayken kv kpden bahsederek birini ara dedim aramadın dedi
ben de dedim ki araması gereken yerler yerine gece 11 demiyor 12 demiyor bizi görüntülü arıyor babam sdfghghgg herkes bi bozuldu sonrası derin sessizlik ve kapanış hahahahahah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?