Konuşuyorum her zaman. Benim sıkıntım çok sinirli bir şekilde kendimi ifade edebiliyorum eşime karşı. Biraz daha sakin kalmayı beceremiyorum. Zaten o da konuşulanları bir süre dikkate alıyor sonrası yokAynen öyle Allah yardımcınız olsun bu konuları eşinizle de konuştunuz mu
ben 20 yaşındaki oğlunun cinsel organına şaka yoluyla dokunan anne gördüm korkunç ötesi diyorum o yüzdenbazı insanlar düşüncesiz kesmesi iyi olmuş. Ama bazı kişilerin anne baba ilişkileri hastalıklı bağımlı onlar korkunc oluyo
Y*h nediyosun saçmalamaaaaa ruh hastaları yaben 20 yaşındaki oğlunun cinsel organına şaka yoluyla dokunan anne gördüm korkunç ötesi diyorum o yüzden
Eşinizin annesi tabi ki oğlunu istediği zaman arar. Absürt saatler olmamak şartıyla. Ama örnek veriyorum yemek masasındayken aradiysa burada eşiniz açıp önemli birşey yoksa, şuan yemek yiyoruz müsait olduğumda seni arayacağim ya da bir filmin tam ortasındaysanız aynı şekilde önemli birsey yoksa şuan uygun değilim ben seni birazdan arayacağım anne diyebilmeli. Arayan kişi sizin o anki müsaitliğinizi bilemez. Eşiniz sınırları çizmeli. Arama esnasında birlikte yaptığınız birşey varsa sizinle geçirdiği zamandan çalmamak adına müsait olmadığını eşiniz söylemeli. Uygun durumdaysa da görüşür. Burada karşı tarafın anlayışsızlıĝı yok aslında eşiniz hatalı davranıyor. Birde anne oğul, boş mu konuşmuş, dolu mu konuşmuş, dedikodu mu yapmış bunlara takılmamalısınız. Dinlemek istemiyorsa yine eşiniz tepki vermeli. Bu kısım sizi ilgilendirmez. Hafta sonu planlarınızı da önceden haber vermek yine sizin hatanız. Birlikte birsey yapmak istediklerinde ya zaten bir programınız olduğunu söylersiniz ya da uygunsanız onlara katılırsınız. Bütün bunlar eşinizle konuşup halledeceĝiniz şeyler. Kılık kıyafet konusunda da net bir duruşunuz olsun. Bir hediye almak isterse, senin seçtiğinde ćok güzel ama benim tarzıma uygun değil. Alsan da dolapta bekleyecek. Benim zevkine uygun birsey seçelim deyiverin. Yine de küsüp çocuk gibi Trip atarsa keyfi bilir. Umursamayın.Benim ailem eşim evdeyken ne geceleri ne de hafta sonları bizi arar. Fakat eşimin ailesi daha doğrusu annesi, sırf oğluyla dedikodu yapmak için, bomboş şeyler için bazen geceleri çoğu zaman da hafta sonları telefonla arayıp duruyor. Bu durumdan rahatsız oluyorum. Kaç oldu eşimi uyarıyorum önemli bir şey varsa arasın diyorum. Ama eşim pek bir evhamlı hemen ailesine bir şey lazım olmuştur bir ihtiyaçları vardır diye düşünerek sürekli o telefonu açıyor. Hayır yaşlı da değiller 48-50 yaşlarında gayet sağlıklı insanlar. Ama sonuç hep aynı hep boş muhabbetler. Bazen inadıma ben de hafta sonları kendi annemi babamı arıyorum. Onlar aramaz çünkü ben de kısasa kısas yapar gibi davranıyorum. Siz olsanız ne yapardınız? Rahatsız olur musunuz yoksa ben mi abartıyorum?
Hahaha kendim aklıma geldim yeni evliyken annemle sürekli konuşurdum eşim yeter çok konuştun benimle ilgilen derdi şimdi eşim sürekli annesiyle konuşur sinir bozucu birşey haklısn vallaBenim ailem eşim evdeyken ne geceleri ne de hafta sonları bizi arar. Fakat eşimin ailesi daha doğrusu annesi, sırf oğluyla dedikodu yapmak için, bomboş şeyler için bazen geceleri çoğu zaman da hafta sonları telefonla arayıp duruyor. Bu durumdan rahatsız oluyorum. Kaç oldu eşimi uyarıyorum önemli bir şey varsa arasın diyorum. Ama eşim pek bir evhamlı hemen ailesine bir şey lazım olmuştur bir ihtiyaçları vardır diye düşünerek sürekli o telefonu açıyor. Hayır yaşlı da değiller 48-50 yaşlarında gayet sağlıklı insanlar. Ama sonuç hep aynı hep boş muhabbetler. Bazen inadıma ben de hafta sonları kendi annemi babamı arıyorum. Onlar aramaz çünkü ben de kısasa kısas yapar gibi davranıyorum. Siz olsanız ne yapardınız? Rahatsız olur musunuz yoksa ben mi abartıyorum?
Hafta içi aramasın hafta sonu aramasın ne zaman arasın oğlunu.Hafta içi çalıştığı zamanlarda da sürekli arayıp günün özetini geçiyor eşime. Bir kere de değil birkaç kez arıyor çalışırken. Ben aramıyorum işte rahatsız etmeyeyim diye. Annesi sürekli gece gündüz fark etmeden boş boş konuşmak için arıyor.
Benim ailem eşim evdeyken ne geceleri ne de hafta sonları bizi arar. Fakat eşimin ailesi daha doğrusu annesi, sırf oğluyla dedikodu yapmak için, bomboş şeyler için bazen geceleri çoğu zaman da hafta sonları telefonla arayıp duruyor. Bu durumdan rahatsız oluyorum. Kaç oldu eşimi uyarıyorum önemli bir şey varsa arasın diyorum. Ama eşim pek bir evhamlı hemen ailesine bir şey lazım olmuştur bir ihtiyaçları vardır diye düşünerek sürekli o telefonu açıyor. Hayır yaşlı da değiller 48-50 yaşlarında gayet sağlıklı insanlar. Ama sonuç hep aynı hep boş muhabbetler. Bazen inadıma ben de hafta sonları kendi annemi babamı arıyorum. Onlar aramaz çünkü ben de kısasa kısas yapar gibi davranıyorum. Siz olsanız ne yapardınız? Rahatsız olur musunuz yoksa ben mi abartıyorum?
ahahha aramasın,mümkünse evlilikte birlikte nüfustan da çıkıp gitsinler. tertemiz olsun kocası. Haftiçi akşam arasalar bi dinleneceğiz arıyorlar bik bik , gündüz işte arasa gündüz işte arıyorlar arkamdan iş çeviriyor derler. Haftasonu arasa sabah sevişmesi yapağız öğlen arasa brunchtayız akşam arasa gezmeye gideceğiz bir rahat bırakmadılar gece arasa korkuyoruz gece aramasınlar yine sevişeceğiz. ölselerde güzel olacak gibi o da temiz bir sonuç kesin çözüm.Hafta içi aramasın hafta sonu aramasın ne zaman arasın oğlunu.
Ay abart yaBenim ailem eşim evdeyken ne geceleri ne de hafta sonları bizi arar. Fakat eşimin ailesi daha doğrusu annesi, sırf oğluyla dedikodu yapmak için, bomboş şeyler için bazen geceleri çoğu zaman da hafta sonları telefonla arayıp duruyor. Bu durumdan rahatsız oluyorum. Kaç oldu eşimi uyarıyorum önemli bir şey varsa arasın diyorum. Ama eşim pek bir evhamlı hemen ailesine bir şey lazım olmuştur bir ihtiyaçları vardır diye düşünerek sürekli o telefonu açıyor. Hayır yaşlı da değiller 48-50 yaşlarında gayet sağlıklı insanlar. Ama sonuç hep aynı hep boş muhabbetler. Bazen inadıma ben de hafta sonları kendi annemi babamı arıyorum. Onlar aramaz çünkü ben de kısasa kısas yapar gibi davranıyorum. Siz olsanız ne yapardınız? Rahatsız olur musunuz yoksa ben mi abartıyorum?
Kaç saat sürüyor bu konuşma?Benim ailem eşim evdeyken ne geceleri ne de hafta sonları bizi arar. Fakat eşimin ailesi daha doğrusu annesi, sırf oğluyla dedikodu yapmak için, bomboş şeyler için bazen geceleri çoğu zaman da hafta sonları telefonla arayıp duruyor. Bu durumdan rahatsız oluyorum. Kaç oldu eşimi uyarıyorum önemli bir şey varsa arasın diyorum. Ama eşim pek bir evhamlı hemen ailesine bir şey lazım olmuştur bir ihtiyaçları vardır diye düşünerek sürekli o telefonu açıyor. Hayır yaşlı da değiller 48-50 yaşlarında gayet sağlıklı insanlar. Ama sonuç hep aynı hep boş muhabbetler. Bazen inadıma ben de hafta sonları kendi annemi babamı arıyorum. Onlar aramaz çünkü ben de kısasa kısas yapar gibi davranıyorum. Siz olsanız ne yapardınız? Rahatsız olur musunuz yoksa ben mi abartıyorum?
eşim pek bir evhamlı hemen ailesine bir şey lazım olmuştur bir ihtiyaçları vardır diye düşünerek sürekli o telefonu açıyor
Yeni evlisiniz takılmanız normal. Sınırı siz çiziceksiniz. Benim eşimide bazen ararlar akşam haftasonu vs. Lakin film izlerken yemek yerken ya da işimiz varken boş muhhabbet yapılmasına karşıyım. Çok mu uzun konuşuyor ? Sizle ilgilenmiyor mu ? Eşiniz hım tamam anne baba önemli bişey yoksa görüşürüz diyebilir. Yeni evlisiniz alışmaları zaman alıyor koca insanların sanki onlar gelin geliyorlar.Benim ailem eşim evdeyken ne geceleri ne de hafta sonları bizi arar. Fakat eşimin ailesi daha doğrusu annesi, sırf oğluyla dedikodu yapmak için, bomboş şeyler için bazen geceleri çoğu zaman da hafta sonları telefonla arayıp duruyor. Bu durumdan rahatsız oluyorum. Kaç oldu eşimi uyarıyorum önemli bir şey varsa arasın diyorum. Ama eşim pek bir evhamlı hemen ailesine bir şey lazım olmuştur bir ihtiyaçları vardır diye düşünerek sürekli o telefonu açıyor. Hayır yaşlı da değiller 48-50 yaşlarında gayet sağlıklı insanlar. Ama sonuç hep aynı hep boş muhabbetler. Bazen inadıma ben de hafta sonları kendi annemi babamı arıyorum. Onlar aramaz çünkü ben de kısasa kısas yapar gibi davranıyorum. Siz olsanız ne yapardınız? Rahatsız olur musunuz yoksa ben mi abartıyorum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?