Haftada ½ Kg Vererek,Aylar Sonra Fıstık Olalım mı?Var mısınız?

sevgi_kelebegi

Huzur Omzunda Kocacım
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2011
681
16
46
İzmir
Kızlar 59 kiloyum boyum 158 gibi 50 kg olmak istiyorum. Benimle yapacak arkadaşlar arıyorum. birbirimize gaz verelim.

kurallarımız

her şeyden yiyeceğiz ama az yiyeceğiz
6 öğün yiyeceğiz( sabah, ara, öğle,ara,akşam,ara)
öğünler arasında 2 saat olacak
sabah, öğle, akşam yemeklerinde 3 besin grubundan mutlaka alacağız( protein, vitamin az miktar karbonhidrat)
ara öğünler light süt, meyve, kuru yemiş olabilir ama bir kaç tane ( metabolizmanın hızlanması için)
günde en az 2,5 litre su( her saat bir bardak içersek çok iyi olur)
mutlaka spor.. ben spor salonuna yazıldım 3 gün plates 2 gün zumba yapıyorum
hergün buraya girip menü bildirebilir, ya da günümüz hakkında yorumlaşırız , bu en azından motive ediyo.
her cumartesi aç karnına tartılıp kilo bildirimi yapacağız, ben listeleyeceğim, haftanın 1.sini seçeceğiz.
günde sadece 1 kez minik bir tatlı kaçamak hakkımız var

ve aylar sonra birbirimize destekle yavaş ama sağlıklı bir şekilde zayıflamış olacağız.belki de bu yaşam stilimiz haline gelecek.benimle var mısınız?

1. HAFTANIN (14-19 KASIM) BİRİNCİLERİ 1'ER KİLO VEREREK RANDOMLİFE VE ADYOBATİKOLAY OLMUŞTUR TEBRİKLER KIZLAR :)))))))

2. HAFTANIN EN İYİLERİ (26 KASIM) 2 KİLO VEREN RANDOMLİFE VE 1700 GR VEREN MARİEN OLMUŞTUR. TEBRİKLERRR

3. HAFTANIN EN İYİLERİ 800 GR İLE LOLİLO VE 700 GR İLE LEYYA88 DİR..TEBRİKLERRRR :))

4. HAFTA BİRİNCİSİ 2 KG İLE RANDOMLİFE .. TEBRİKLER TATLIIM

5.HAFTA BİRİNCİSİ 1 KG İLE YsmnZ , TEBRİKLEERR

6. HAFTA 1. Sİ BENN SEVGİ_KELEBEĞİ 400 GR İLE. TEBRİKLER BANAA

Son düzenleme:

ben varım cnm.160 boyum var kilom 64 55 olmak istiorum başlayalım valla

ben varım cnm.160 boyum var kilom 64 55 olmak istiorum başlayalım valla

canım kilomuz boyumuz çok uygun sen de ben de 9 kilo vermek istiyoruz.destekle yapabiliriz. pazartesi başlayalım mı?senin koymak istediğin kural var mı eklemek istediğin bir şey var mı?Heyecanlandım çünkü destek çok önemli :)

tatlım hayırlı olsun günlüğün
bnm de topiğim var elimden geldiğince takip etmeye çalışırım seni de
sormak istediklerin olursa sorabilirsin bana da, elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım
sevgiler...

ben de katılabilir miyim pazartesi diyete başlıyorum zaten boyum 172 cm kilom 72 kg idi en son :) ben şimdilik 1 ay kendimi denemek istiyorum bakalım kaç kilo gidecek?...

bende gelebilir miyim? diyet yappmadan yediklerime dikkat ederek bol su içerek ve öyle egzersiz falan yapmadan dans ederek kilo vermek istiyorum birlikte veririz:)) malum yabancı sanatçılar falan hep o yüzden zayıflıyo danslı sahne şovları sayesinde

istikrarla ilerlemeliyiz, ben kesin kararlıyım.yaza kadar istediğim kiloya ulaşacağım.haftada yarım kg =ayda 2 kg= 2 ayda 4 kg=3 ayda 6 kg= 5 ayda 10 kg

isimlerimizi listeleyeceğim ilk kilomuz 1 hafta sonraki kilomuz ve diğerlerini liste halinde yayınlayacağım.haftalık 1. olan kişiyi seçip madalya kaldıracağız. günlük yediklerimizi yazarak bir koç eşliğinde puanlama sistemi de yapabiliriz yada yediklerimizle ilgili yorum yapabiliriz

hoş geldin canım sık sık ziyaret edersen memnun olurum. sana da başarılar dilerim. gitsin kilolar

cnm hoşbulduk
sormak istediğim birşey var....
sen bu listeyi yapacaksın onu anladım cok da güzel birşey
ama bu koç işini anlamadım, kim olacak bu koç?
eğer ki puanlama yapacaksan bu weight watchers gibi birşey olur ki o zaman da bunu belirtmen lazım
benim acizane tavsiyem, belli kalıplara bağlı kalmamak
yani sağlıklı bir yaşam olmalı hedefin
zaten kilo vermek için de sağlıklı beslenme+spor kuralı geçerlidir
çünkü belli kalıplar zamanla insanı sıkar
en azından ben pes edebilen biriyim böyle belli şeylere uyarken ve o yüzden de kendimce istediğim şeyleri yeterli ölçülerde alıp sporla destekliyorum ve 3 günde 1 kiloya yakın fark etmiş tartıda (tabii uzun süreli ve istikrarlı gtmek istemene de son derece katılıyorum...)
Allah hepimizin yardımcısı olsun
sevgiler...

zaten seçeneği size bırakmıştım. o zaman yediklerimizi yazıyoruz ve yorum yapıyoruz.lily86 bir kalıp yok bu diyet günlüğünde herşeyden yemek var.kasmadan yapacağız zaten .sadece su, spor, daha az yemek kurallarına uyacağız.3 günde 1 kilo vermene çok sevindim, ama bizim o kadar hızlı olamaz

kızlar menülerimiz söyle olsun
sabah

ara

öğle

ara

akşam

ara

öğle ve akşam yemeklerinde sağlıklı zayıflamak için ben 3 besin grubunun alınmasını tavsiye ediyorum

protein( et ve süt ürünleri)
vitamin( sebze, meyve)
karbonhidrat( pilav ,makarna,ekmek)( ama çok az miktar)

ara
light süt, yoğurt, kuru yada yaş meyve olabilir, yada tercih edeceğiniz ara yiyeceği seçenek sizin

günde 2,5 litre su içilecek
en az yarım saat spor yapılacak( ben sabah 10 dk akşam 30 dk yapacağım)

kızlar ben kesin kararlıyım bu topikte olmazsa , kendi defterimle kendi koçluğumda yapacağım. ama tercihim destekle birlikte yapmak.

anladım cnm hayırlısı olsun
herkes zatn kendinin doktoru olmalı önce, sonra ise başkalarının tavsiyeleriyle geliştirmeli kendini ben de boyle yapıyorum ztn maksadım da buydu bnm de günlük açarken
aslında 3 gunde 1 kilo değildi amacım ayda3-4 kiloydu tabii bn 80le başladım.... ama inşallah hayırlısı olur hepimiz için
bu arada sen de bize ugra olur mu?
sevgiler..

uğradım bile canım destekle oluyor böyle şeyler ve umarım senin gibi ilerleyebilirim

Arkadaşlar bir şey soracağım ben neredeyse hiç su içmeyen biriyim genelde kola meyve suyu falan içiyorum eee yarından itibaren bunları bırakmam lazım daha önce su içmeyi denedim ama 1 litreden fazla su içeyim sürekli tuvalete çıkma ihtiyacı duyuyorum ve bu normal hayatımı bile etkiliyor her 10 dk da tuvalete gidilmiyor tabii ki yani siz 2.5 litre su içtiğinizde böyle bir şey yaşıyor musunuz yoksa ben de bir problem mi var ??

cnm bnm daha önce açtığım bir topik var onu okursan neden su içmen gerektiğini anlarsın
http://www.kadinlarkulubu.com/saglikli-beslenme/472263-su-icmeliyiz.html
ben de su içince sık tuvalete çıkarım hatta ameliyatlı olduğum için anında gitmek zorundayım yani tutamıyorum ama yine de sudan vazgeçmem
emin ol ki tuvalete gitmek çok büyük bir nimet bu böbreklerinin süper çalıştığınn göstergesi kıymetini bil
sevgiler...

ben öğretmenim.her teneffüs su, çay içerim 2 tenefüse bir de tuvalete giderim. ama senin ki daha sık geldi bana, küçük bir problem de olabilir psikolojik de olabilir. kola meyve suyu da kilo aldırır, meyve suyu senin sıktığın yada yüzde 100 olsun.. koladan da vazgeçemezsen light olsun. kola şişkinlik yapar mideyi büyütür ben yazın çok içerim vazgeçemem kışın bırakırım hemen

merhaba bende dıyet yapıyorum ama 70de kaldım morale ve gaza ıhtıyacım var sızın kurallar tam benlık bende varım sızınle bu kılolardan artık kurtulmak ıstıyorum

merhaba bende dıyet yapıyorum ama 70de kaldım morale ve gaza ıhtıyacım var sızın kurallar tam benlık bende varım sızınle bu kılolardan artık kurtulmak ıstıyorum
hoşgeldin sen de...
kendinden bahseder misin?
hedef kaç? kaç kilo verdin? nasıl bir yol izledin? spor yapar mısın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…