Haftada ½ Kg Vererek,Aylar Sonra Fıstık Olalım mı?Var mısınız?

hosbulduk .....2 bucuk ayda 7 kıloverdım ama 20 gundur 69 70 arası gıdıp gelıyorum hedefım 60. spor yapmadım ekmegı kestım bırde aksamları cayın yanında bırsey yemedım guzel gıdıyordu ama daha veremıyorum

cnm sporsuz verilen kilolar eğer vücut müsaitse çabuk geri alınabiliyor
belki sporla desteklersen hem kilo verme süreci devam eder ve verdiklerin kalıcı olur
dene istersen belki bu nedenle durmuş olabilir kilo vermen
leslie diye gir burda var linkleri (bu sitede yani)
ben ve diğer tüm arkadaşlar destek oluruz sana ve diğer tüm zayıflamaya çalışan arkadaşlara
hepimize hayırlı olsun diyelim
sevgiler

hıımmm tamam o zaman ben kendimde bir problem var sanıyordum :) kolayı bırakmam lazım zaten midemde bir sürü hastalık var aslında meyve suyu da yasak ama ne yapayım bırakamadım p.tesiden itibaren içeceklerim su ayran ve süt olacak tabii yine kola içerim ama az ve diyet olmak kaydıyla bol bol su içeceğim bilgisayarımda bir program bile var su içmeyi hatırlatan ama daha bir kere bile işe yaramadı :) yarın ola hayrola :):) karşınızda güzel bir rakip var biline...

rekabet güzeldir insanı gaza getirir
tsk ler canım ...spor yapmaya vakıt ayıramıyordum karar verdım 30dk yapacam artık hergun ...
inşallah cnm güzel haberlerini bekliyor olacağımdan emin olabilirsin
çünkü ben kendimle beraber burada bulunan hemen herkesi takipteyim

yarın sabah 6 da evden çıkmam lazım yürüyüş için :) bunun için de 5:30 da kalkmam lazım Allah ım sen yardım et ve gitsin bu fazla kilolar... şimdiden yeni şarkılar indireyim de yürümek eğlenceli olsun :)

harika vermişsin, tebrik ederim, daha da vereceksin canım. 7 kilo verip de kendini bırakan çok .hop diye 2 ayda geri alınıyo. bende 5 kiloyu zar zor 4 ayda verip 2 ayda almıştım ordan biliyorum. hoşgeldin. sefalar getirdin

kızların genel yapısı sık tuvalet ihtiyacı galiba...karşımda güzel bir rakip varmış woooww hayır ben geçmeliyim :))) ben bu gazı çok sevdim ya..

Kilo vermek için yürüyüş yapmak şartmı

yürüyüş yapılsa çok iyi olur ama hava soğuk ben evde yapacağım sporumu. geçen yıl 5 kiloyu koşarak vermiştim ama. sen de katılsana bize

bende katılmak istiyorum hergün nete girebilen biriyım kilolarımdan cok sıkıldım...22 yasında üniveriteyi bitirmiş 3 aydır evde pinekleyen ben daha kilo alıyorum... 1,72cm boyum..70 kiloyum ...ve yarın diyete ve spora başlıyorum

tatlım hoşgeldin sen de aramıza inşallah sen de buradaki sinerjistik etkiyle kilo vereceksin
başarılar diliyorum

Kilo vermek için yürüyüş yapmak şartmı
bu soruya kesin cevap vermek gerekirse hayır...
bu soruyu kilo vermek için spor yapmak şart mı olarak değiştirirsek, evet!!!!
sporsuz zayıflama süreci olumsuz deneyimlerle sonuclanmış, sporla da güzel kilo verip sıkılaşabilmiş biri olarak söylüyorum bunları
ama yürüyüş her türlü hastalığı olsa da doktorlar tarafından önerilen, aynı zamanda bedava olan bir spor hem insanın vücudunu çalıştırıyor hem de ruhen de dinlendirici etkiye sahip...
sevgiler herkese

ben de size katılayım diycem ama hem kilom sizden çok çok fazla hem de ben düzenli kilo veremiyorum. bi 3-4 kilo verip arkasından duraklama yaşıyorum.

Merhaba yeni topiğiniz hayırlı olsun bayanlar :) Bende katılmak istiyorum banada yer varmı? 73 kilodan 65'e kadar düşmüştüm ama kilo alma yoluna koyulmus gibi dikkatsiz yiyorum eski halime dönmek asla istemiyorum.Hedefim 60 kilo ama suan malesef 67 oldum,yani hedefime 7 kilo kaldı.Umarım başarırız her beraber :) Başarılar dilerim simdideen.

ben de size katılayım diycem ama hem kilom sizden çok çok fazla hem de ben düzenli kilo veremiyorum. bi 3-4 kilo verip arkasından duraklama yaşıyorum.
selam hoşgeldin
bence bu gruba katıl önemli olan verme çabasında bulunmak kilon çoksa millet 1 kilo verirsen 2 kilo verirsin fark bu olur ama en azından hesap verme içgüdüsüyle yemene dikkat edersin

bnmki sadece ufacık bi tavsiye...
hooooşgeldinnnnnn
topik sahibi yok ama olsun:)))
bnle idare edin:)))
şimdiden hayırlı olsun hepinize başarılar diliyorum
sevgiler......

selam kizlar, benide araniza alirsaniz çok mutlu olurum, benim sizden daha fazla verilecek kilom var, kilolarimin hepsini tam bir yil içinde aldim malesef ve yaza kadar zamanim var 12 kilo falan vermek istiyorum, çok zor veren ama 3-4 günde 2 kilo alabilen bir metabolizmam var maalesef, bayramdan önce 1 kilo verip bayramda 2 kilo aldim yani...
kasim 2010 da 56 kiloydum
kasim 2011 de 69 kiloyum

fark ortada malesef, bugün tartildim tam 69 kiloyum, boyum 162 hedefim 58

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…