- Konu Sahibi sevgi_kelebegi
-
hosbulduk .....2 bucuk ayda 7 kıloverdım ama 20 gundur 69 70 arası gıdıp gelıyorum hedefım 60. spor yapmadım ekmegı kestım bırde aksamları cayın yanında bırsey yemedım guzel gıdıyordu ama daha veremıyorum
cnm bnm daha önce açtığım bir topik var onu okursan neden su içmen gerektiğini anlarsın
http://www.kadinlarkulubu.com/saglikli-beslenme/472263-su-icmeliyiz.html
ben de su içince sık tuvalete çıkarım hatta ameliyatlı olduğum için anında gitmek zorundayım yani tutamıyorum ama yine de sudan vazgeçmem
emin ol ki tuvalete gitmek çok büyük bir nimet bu böbreklerinin süper çalıştığınn göstergesi kıymetini bil
sevgiler...
ben öğretmenim.her teneffüs su, çay içerim 2 tenefüse bir de tuvalete giderim. ama senin ki daha sık geldi bana, küçük bir problem de olabilir psikolojik de olabilir. kola meyve suyu da kilo aldırır, meyve suyu senin sıktığın yada yüzde 100 olsun.. koladan da vazgeçemezsen light olsun. kola şişkinlik yapar mideyi büyütür ben yazın çok içerim vazgeçemem kışın bırakırım hemen
hıımmm tamam o zaman ben kendimde bir problem var sanıyordum :) kolayı bırakmam lazım zaten midemde bir sürü hastalık var aslında meyve suyu da yasak ama ne yapayım bırakamadım p.tesiden itibaren içeceklerim su ayran ve süt olacak tabii yine kola içerim ama az ve diyet olmak kaydıyla bol bol su içeceğim bilgisayarımda bir program bile var su içmeyi hatırlatan ama daha bir kere bile işe yaramadı :) yarın ola hayrola :):) karşınızda güzel bir rakip var biline...
inşallah cnm güzel haberlerini bekliyor olacağımdan emin olabilirsintsk ler canım ...spor yapmaya vakıt ayıramıyordum karar verdım 30dk yapacam artık hergun ...
hosbulduk .....2 bucuk ayda 7 kıloverdım ama 20 gundur 69 70 arası gıdıp gelıyorum hedefım 60. spor yapmadım ekmegı kestım bırde aksamları cayın yanında bırsey yemedım guzel gıdıyordu ama daha veremıyorum
hıımmm tamam o zaman ben kendimde bir problem var sanıyordum :) kolayı bırakmam lazım zaten midemde bir sürü hastalık var aslında meyve suyu da yasak ama ne yapayım bırakamadım p.tesiden itibaren içeceklerim su ayran ve süt olacak tabii yine kola içerim ama az ve diyet olmak kaydıyla bol bol su içeceğim bilgisayarımda bir program bile var su içmeyi hatırlatan ama daha bir kere bile işe yaramadı :) yarın ola hayrola :):) karşınızda güzel bir rakip var biline...
Kilo vermek için yürüyüş yapmak şartmı
bende katılmak istiyorum hergün nete girebilen biriyım kilolarımdan cok sıkıldım...22 yasında üniveriteyi bitirmiş 3 aydır evde pinekleyen ben daha kilo alıyorum... 1,72cm boyum..70 kiloyum ...ve yarın diyete ve spora başlıyorum
bende katılmak istiyorum hergün nete girebilen biriyım kilolarımdan cok sıkıldım...22 yasında üniveriteyi bitirmiş 3 aydır evde pinekleyen ben daha kilo alıyorum... 1,72cm boyum..70 kiloyum ...ve yarın diyete ve spora başlıyorum
bu soruya kesin cevap vermek gerekirse hayır...Kilo vermek için yürüyüş yapmak şartmı
selam hoşgeldinben de size katılayım diycem ama hem kilom sizden çok çok fazla hem de ben düzenli kilo veremiyorum. bi 3-4 kilo verip arkasından duraklama yaşıyorum.
hooooşgeldinnnnnnMerhaba yeni topiğiniz hayırlı olsun bayanlar :) Bende katılmak istiyorum banada yer varmı? 73 kilodan 65'e kadar düşmüştüm ama kilo alma yoluna koyulmus gibi dikkatsiz yiyorum eski halime dönmek asla istemiyorum.Hedefim 60 kilo ama suan malesef 67 oldum,yani hedefime 7 kilo kaldı.Umarım başarırız her beraber :) Başarılar dilerim simdideen.
selam hoşgeldin
bence bu gruba katıl önemli olan verme çabasında bulunmak kilon çoksa millet 1 kilo verirsen 2 kilo verirsin fark bu olur ama en azından hesap verme içgüdüsüyle yemene dikkat edersin
tamam ben de geldim o zaman :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?