- Konu Sahibi sevgi_kelebegi
-
az yemişsin canım doyuyor musun? 1200 kalori ile haftada en az 1 kg gitmeli inş
az yemişsin canım doyuyor musun? 1200 kalori ile haftada en az 1 kg gitmeli inş
nerdee yaa canim ben 1000 kalorinin altina inmeyince veremiyorum, bu hafta iyi gidiyorum bence, ama bak dün bunlari yememe ragmen +100/200gr fazla çiktim, bundan önceki gün ise +900gr çiktim ya, morelim çok bozuldu, ama bu sabah adet oldum in$allah bu yüzdendir ama yinede diyete ba$ladigimdan beri hiç görmemi$tim bu kiloyumenümü yazayim
sabah-ögle :
1 kase sebze çorbasi (yagsiz)
1 kk peynir
yarim dl ekmek kadar yufka
1 avuçtan az kelogs
yarim dilimden az kek
ara : 1.5 avuç meyveli müsli (ilk defa yiyorum muhte$em bir$ey)
ak$am :
1 avuç müsli
bir lokma kek
1 ka$ik ha$lanmi$ et
yarim ka$ik nohut
yarim ka$ik pilav (hatta dahada az)
$u an açliktan ölüyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
780 kalorii
Arkadaşım 29 yaşındayım 90 kiloyum birbirimizi gazlayalım yahu kilo vermek lazım yaklaşıp 20 kilo fazlam varyarışalım hatta çıldırıcammmmm
elma sirkesine başlasammı acaba
Arkadaşım 29 yaşındayım 90 kiloyum birbirimizi gazlayalım yahu kilo vermek lazım yaklaşıp 20 kilo fazlam varyarışalım hatta çıldırıcammmmm
elma sirkesine başlasammı acaba
canım herkese merhaba net bozuk olduğu için uzun süredir giremedim ama şimdi burdayım.leyyacım neden olduğunu ben sana söyliyim hep kilo aldıracak şeyleri yiyorsun ayrıca müsli,hazır çorba,nutella gibi yapay ürünler tüketiyorsun.hem bunları az yiyerek iyice metebolizmanı yavaşlatıyorsun.benim sana tavsiyem daha doğal beslenmen ben karatay diyeti yapıyorum artık ve gerçekten işe yarıyor.hem doğal besleniyorum hem kendimi iyi hissediyorum.tam karatay diyeti yaptığım söylenemez ama yinede onun söyledikleri beni etkiledi.sabah 2 yumurta peynir zeytinle ekmeksiz kahvaltımı yapıyorum ve öğlene kadar gerçekten acıkmıyorum.köfte yemekten korkma ama patates,pirinç,ekmek yemekten kork bence. canın tatlı isteyince ceviz badem gibi kuruyemiş,yada gün kurusu kaysı falan ye. ben kitabı da aldım istersen yardımcı olurrm bir de böyle dene bakalım.emin ol pişman olmayacaksın.
ben hla neden kilo vermedim analamıyorum ya 6 öğün yapmıyorum ondan acaba ama acıkmıyorum ne yapayımm .... sabah 10.00 kahvalti yaptım bitki cayı su vs içtim bu saat oldu öğle yemegi yemedim çünkü aç hissetmiyorum açıkmasamda zorla bişeyler yemelimiyim kızlaarrr
selam kizlar dÜnki ko$u$turmacadan sonra bugün -900gr çiktim yani 2 hafta önceki kilomdaydimtamda motive oldum derken, misafir geldi tam olarak ögün yemedim ama bu saate kadar $unlari yedim
sabahtan beri :
2- 3 kelogs
yarim dilim börek
yarim kk peynir
çok az ha$lanmi$ patates
yarim dilim kek
kekin çikolata sosu
2 yemek ka$igi krem $anti
1 ka$ik çorba
1 tane ceviz
700 kalori falan, in$allah ak$ami hafif bir$eylerle atlatirim
perşembe gününden beri elimde plates topum günde 15 defa eğilip kalkıyorum 25 mekik çekiyorum eh birazda dikkat ediyorum birtek dün kuzenimin kızının doğum günü vardı Allahım harika bir masaydı dayanamayıp hepsinden yedimbugün gene kaldığım yerden devam ediyorum elma sirkesi de içinde 15 gün sonraki durumu merak ediyorum azmetmeye çalışıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?