- Konu Sahibi sevgi_kelebegi
-
bence şart değil ama ben yürüyerek çook rahat kilo veriyorum diğer türlü daha zor :)Kilo vermek için yürüyüş yapmak şartmı
:) ben de severim böyle tatlı çekişmeleri :)kızların genel yapısı sık tuvalet ihtiyacı galiba...karşımda güzel bir rakip varmış woooww hayır ben geçmeliyim :))) ben bu gazı çok sevdim ya..
hoşgeldin aramıza boyumuz aynı kilo olarak da benden 2 kilo azsın bakalım sonuçlar ne olacak :)bende katılmak istiyorum hergün nete girebilen biriyım kilolarımdan cok sıkıldım...22 yasında üniveriteyi bitirmiş 3 aydır evde pinekleyen ben daha kilo alıyorum... 1,72cm boyum..70 kiloyum ...ve yarın diyete ve spora başlıyorum
ben de size katılayım diycem ama hem kilom sizden çok çok fazla hem de ben düzenli kilo veremiyorum. bi 3-4 kilo verip arkasından duraklama yaşıyorum.
Merhaba yeni topiğiniz hayırlı olsun bayanlar :) Bende katılmak istiyorum banada yer varmı? 73 kilodan 65'e kadar düşmüştüm ama kilo alma yoluna koyulmus gibi dikkatsiz yiyorum eski halime dönmek asla istemiyorum.Hedefim 60 kilo ama suan malesef 67 oldum,yani hedefime 7 kilo kaldı.Umarım başarırız her beraber :) Başarılar dilerim simdideen.
hoşgeldin aramıza boyumuz aynı kilo olarak da benden 2 kilo azsın bakalım sonuçlar ne olacak :)
bugunun listesini yazayım hemen:)
330 ml'Lİk bi bardagım var hep ınunla su içiyorum ölçülü yani 6 bardak su 2 litere yapıyor:)
sabah10.00) ilk önce 1 bardak su sonra sirkeli ballı ılık su...yarım saat sonra lorla ve bir yumurtayla yapılmış omlet bir dilim kepekli ekmek domates salatalık 3 zeytin..
iki bardak suuuuu...
ara12.30) 2 kuru incir(sindirim için faydalıymış) ve 5 ceviz ...
1 fincan yeşil cay
öğlen(14,30):bir kase yogurt, bir kase tarhana çorbası bir dilim kepkli ekmek
burada aram yok cünkü akdam yemegini 18,00 gibi yiyoruz..aksam yemegine kadar su ve yine belki bi fincan yeşil çay içerim..
saat 21,00 gibi yarım saat leslie yapıcam 1 mile ..sonrada mekik vs cekerim olur 30 dk egzersizbugunüm böyle gececek inş....
Kızlar gazı almışsınız bakıyorumda. Kim tutar sizi. Haftada yarım kilo tam benlık. Ben haftada 600-700 gr max verebiliyorum. Benim günlüğümede beklerim hepinizi. Kolay gelsin herkese.
cnm sen de yaz o zaman kilonu hedefini falan kız liste yapcam demiş....
Ne güzel 2 topiğin oldu minkiim
ahaha yok tatlım aman bana 1 topik yeter. Ben arada salça olurum kızlara sen merak etme :)
selam kizlar, $u anda kas simülatör kemerini 30dk kullanacagim yani 300 mekik çekmi$ olacagim, menüm ise $öyle
sabah 2 ye$il çay
ara 1 avuç kelogs
ögle 2 kase hazir yayla çorbasi (pirinç neredeyse yoktu, yagsiz), 4 zeytin, 1kk light peynir bir lokma gözleme
$u ana kadar 300 kaloriden biraz az aldim yani
evet cnm aldığın kaloriler taş çatlasın 250dir ama sabah kahvaltı yapsaydın iyi olurdu sadece kalori hesaplamak değil az kalorili, doyurucu ama bir o kadar da sağlıklı beslenmek gerek diyet yaparken aklında bulunsun
arada da kornfleks (cornflakes)yerine meyve yesen iyi olurmuş
öğle için de tek yorumum su olacaktır, bu herkese gelsin sadece sana değil: Hazır çorbalardan mümkün olduğunca uzak durun mumkunse tum hazır gıdalardan cunku şimdi olmasa da zararları yıllar sonra cıkabilir acizane ufacık bir tavsiye
evet cnm aldığın kaloriler taş çatlasın 250dir ama sabah kahvaltı yapsaydın iyi olurdu sadece kalori hesaplamak değil az kalorili, doyurucu ama bir o kadar da sağlıklı beslenmek gerek diyet yaparken aklında bulunsun
arada da kornfleks (cornflakes)yerine meyve yesen iyi olurmuş
öğle için de tek yorumum su olacaktır, bu herkese gelsin sadece sana değil: hazır çorbalardan mümkün olduğunca uzak durun mumkunse tum hazır gıdalardan cunku şimdi olmasa da zararları yıllar sonra cıkabilir acizane ufacık bir tavsiye
cnm leslie yarım saatlik olan 2 mil değil mydi???
namussuz hazır corbalar. çok güzeller ama ıcı katkı maddesı dolu. Valla ben mantar çorbası çok sevıyorum mesela. Dedım kı nıye ekdnım yapmıyayım. Yaptım. Sonra dedım kı nıye bunun içinde un var. Patates koyayım. Harika oldu. Un yok en azından katkı maddesı yok. Aferin bana
yorumun için çok ama çok te$ekkür ederim, $öyle söyliyeyim, sabah geç kalktim yani 10.30 gibi zatende 12 de yemek yiyecegimi bildigim için bi$ey yemedim çok aciktim diye kelogs yedim
hazir çorbalarin katkisizlari çikti artik, onlari kullaniyorum illaki katki falan vardir ama yemek olarak gözleme vardi onun yerine çorba yemeyi tercih ettim açikcasi :) kalorileride aklima geldikce sayiyorum arada yogurt veya meyve yemeyi dü$ünüyorum :)
hmm tmm cnm bn de 11de kalktım bugun hemen muz yedim sonra da öğlen çorba tabii yaşam tarzına göre dengelemek lazım
bu katkısız olanların içinde de monosodyum glutamamat isimli bir katkı var koruyucu daha doğrusu, bunu derste de işledik o da katkı sayılırmış ama mevzuatta oyle gorunmediğinden katkı yerine geçmiyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?