Haftada ½ Kg Vererek,Aylar Sonra Fıstık Olalım mı?Var mısınız?

Kilo vermek için yürüyüş yapmak şartmı
bence şart değil ama ben yürüyerek çook rahat kilo veriyorum diğer türlü daha zor :)

kızların genel yapısı sık tuvalet ihtiyacı galiba...karşımda güzel bir rakip varmış woooww hayır ben geçmeliyim :))) ben bu gazı çok sevdim ya..
:) ben de severim böyle tatlı çekişmeleri :)
hoşgeldin aramıza boyumuz aynı kilo olarak da benden 2 kilo azsın bakalım sonuçlar ne olacak :)
ben de size katılayım diycem ama hem kilom sizden çok çok fazla hem de ben düzenli kilo veremiyorum. bi 3-4 kilo verip arkasından duraklama yaşıyorum.

kilon fazla ise daha çok kilo verirsin burada zaten destek amaçlı varız duraksaa dönemlerinde yılmaman için yanında oluruz...

çook güzel kilo vermişsin inşallah böyle devam edersin...

hoşgeldiniz arkadaşlar sefalar getirdiniz. ben 15 dk sporumu yaptım yarım litre su içtim. herkes menüsünü , sporunu toplu yazarsa genel bir yorum yapmamız kolay gelir. herkese güzel bir gün diliyorum .şimdi hemen çıkmam lazım. okuldan sonra görüşürüz.

bugunun listesini yazayım hemen:)

330 ml'Lİk bi bardagım var hep ınunla su içiyorum ölçülü yani 6 bardak su 2 litere yapıyor:)

sabah10.00) ilk önce 1 bardak su sonra sirkeli ballı ılık su...yarım saat sonra lorla ve bir yumurtayla yapılmış omlet bir dilim kepekli ekmek domates salatalık 3 zeytin..

iki bardak suuuuu...

ara12.30) 2 kuru incir(sindirim için faydalıymış) ve 5 ceviz ...

1 fincan yeşil cay

öğlen(14,30):bir kase yogurt, bir kase tarhana çorbası bir dilim kepkli ekmek

burada aram yok cünkü akdam yemegini 18,00 gibi yiyoruz..aksam yemegine kadar su ve yine belki bi fincan yeşil çay içerim..

saat 21,00 gibi yarım saat leslie yapıcam 1 mile ..sonrada mekik vs cekerim olur 30 dk egzersiz bugunüm böyle gececek inş....

Son düzenleme:
Kızlar gazı almışsınız bakıyorumda. Kim tutar sizi. Haftada yarım kilo tam benlık. Ben haftada 600-700 gr max verebiliyorum. Benim günlüğümede beklerim hepinizi. Kolay gelsin herkese.

cnm leslie yarım saatlik olan 2 mil değil mydi???

Kızlar gazı almışsınız bakıyorumda. Kim tutar sizi. Haftada yarım kilo tam benlık. Ben haftada 600-700 gr max verebiliyorum. Benim günlüğümede beklerim hepinizi. Kolay gelsin herkese.

cnm sen de yaz o zaman kilonu hedefini falan kız liste yapcam demiş....
ne güzel 2 topiğin oldu minkiim

selam kizlar, $u anda kas simülatör kemerini 30dk kullanacagim yani 300 mekik çekmi$ olacagim, menüm ise $öyle

sabah 2 ye$il çay
ara 1 avuç kelogs
ögle 2 kase hazir yayla çorbasi (pirinç neredeyse yoktu, yagsiz), 4 zeytin, 1kk light peynir bir lokma gözleme

$u ana kadar 300 kaloriden biraz az aldim yani

evet cnm aldığın kaloriler taş çatlasın 250dir ama sabah kahvaltı yapsaydın iyi olurdu sadece kalori hesaplamak değil az kalorili, doyurucu ama bir o kadar da sağlıklı beslenmek gerek diyet yaparken aklında bulunsun
arada da kornfleks (cornflakes)yerine meyve yesen iyi olurmuş
öğle için de tek yorumum su olacaktır, bu herkese gelsin sadece sana değil: hazır çorbalardan mümkün olduğunca uzak durun mumkunse tum hazır gıdalardan cunku şimdi olmasa da zararları yıllar sonra cıkabilir acizane ufacık bir tavsiye

namussuz hazır corbalar. çok güzeller ama ıcı katkı maddesı dolu. Valla ben mantar çorbası çok sevıyorum mesela. Dedım kı nıye ekdnım yapmıyayım. Yaptım. Sonra dedım kı nıye bunun içinde un var. Patates koyayım. Harika oldu. Un yok en azından katkı maddesı yok. Aferin bana

yorumun için çok ama çok te$ekkür ederim, $öyle söyliyeyim, sabah geç kalktim yani 10.30 gibi zatende 12 de yemek yiyecegimi bildigim için bi$ey yemedim çok aciktim diye kelogs yedim
hazir çorbalarin katkisizlari çikti artik, onlari kullaniyorum illaki katki falan vardir ama yemek olarak gözleme vardi onun yerine çorba yemeyi tercih ettim açikcasi :) kalorileride aklima geldikce sayiyorum arada yogurt veya meyve yemeyi dü$ünüyorum :)

kızlar eksik bilgilerinizi mesaj hakkınız varsa mesajla bilgilendirirseniz sevinirim. unuttuğum arkadaşım varsa lütfen siz de yazın.il günki azmimizi çok beğendim

okurken tam diyecektim biz kendimiz yapıyoruz diye ki sen yazmışsın....birazcık süt de eklersen son taşımda kaynarken, al sana kremalı mantar çorbası....
hmmmmm hem de patatesli.... un katkı değil ama sonucta işlemden geçmiş ve sadece nişastası kalmış buğday zerreleri, ben esmer un seviyorum beyaz ekmek bile yiyemiyorum artık tatsız geliyor
afiyet olsun minikime...

hmm tmm cnm bn de 11de kalktım bugun hemen muz yedim sonra da öğlen çorba tabii yaşam tarzına göre dengelemek lazım
bu katkısız olanların içinde de monosodyum glutamamat isimli bir katkı var koruyucu daha doğrusu, bunu derste de işledik o da katkı sayılırmış ama mevzuatta oyle gorunmediğinden katkı yerine geçmiyormuş

sen adamı aç bırakırsın kız. :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…