- Konu Sahibi sevgi_kelebegi
-
kızlarrr biri beni durdursuuun.. ara olarak yediklerimi yazıyorum. boşanda semerini ye diyeceksiniz
1 kase sütlü cornfleks
yarım muz, mandalina, yer elması
3 mercimek köftesi,
biraz cips
çikolatalarr
karıştırmışım iyice .. zayıf insanlar böyle çok karışık yiyince midesi bulanır ya benim hiç bulanmıyo ya, biraz daha çikolata yiyebilirim...
biz birbirimize menü bildirmiyoruz ya dikkat etmiyoruz o yüzdennn ve işte sonuç bu((
yazalım demeyin yazamam menülerimi utanırım
ay canim seninde toparlanman lazim artik iki haftadir bakiyorumda hep böylsinnn, kendine gel lütfen :26: ayni benim son 1 haftaki menülerime benziyorrrrrr
ben 22 yasindayim boyum 161 kilom 58-59 ve zayiflamayi çok istiyorum, bundan 1.5 yil önce baya kilo verdim ve 53 kg oldum, ben halimden çok memnundum her giydigim yakisiyodu, ama ailem sürekli çok zayifsin öleceksin falan diye diye tekrar kilo almaya basladim, ama hiç mutlu degilim bazan agliyorum kendimi hiç ama hiç begenmiyorum :'( su anda diyet yapmak istiyoruma ama ailem istemiyor maalesef, yinede yapardim ama evde huzursuzluk çikiyor, ne yapacagimi bilmiyorum bir yanda ailem bir yanda benim psikolojim, onlarin istedigi gibi yesem onlar mutlu oluyor ama bu sefer ben çok mutsuz oluyorum hatta kendimden nefret ediyorum hayattan zevk almiyorum, gelde onlara bunu anlat, ne yapacagimi bilmiyorum artik
TARIH 14/01/2011
Kizlar bunu ilk ûye oldugumda yazmi$tim ve buldum bakin yaaa kilomaaaaa o zamanlar 54 falan olmak için yazmi$tim $imdiye o halimle arada 10 kilo var!!!! daha bir yil bile olmami$!!!!
canım benim gerçekyten çok hızlı almışsın, öyleyse hızlı veririsin inşallah.. düzene girmene sevindim..bizde de durumlar ne vahim hemde ben bu hafta 500 gr alarak 57.6 oldum..düzene de giremeyeceğim galiba, öyleki artık bu sayfayı açmaya utanıyorum...açtığımdada seni gördüğüme ve senin azmöine çok seviniyorummcanım da istemiyo dityet falan.. tek yaptığım güzel şey plates, dün 3 aylık peşin parayı vererek kendimi zorunlu duruma getirdim, gerçi sporu seviyorum.kilo ile çok farkım yok ama biraz belim inceldi, farkediyo baya yani. bununda tek nedeni plates...
ah leyyacım 3 hafta var sömestire, yani tüm akkrabalarımı görmeme. kimsenin kilo almışsın demesini stemiyorum.. 2 kilo filan verebilseydim, bana gaz ver ya
canim azim bazen geliyor bazen tamamen gidiyor maalesef, bende geçen hafta 500gr almi$im, bu hafta se ayniyim yani 68 kiloyum
platese yazilman çok iyi olmu$, ben spora gitmiyorum ama i$e gidiyorum ve güç gerektiriyor süreklide ayaktayim vede hep yürüyerek gitmeye çali$iyorum yani 30dk yürüyorum sporada gücüm kalmiyor açikcasi..
canim hadi ikimizde verelim yaaa iki kiloyu 3 haftada ne güzel olur ikimizde gaza gelsekkkk, yari$ yapsak?
merhaba
bu konuyu çok beğendim.
geçen sene ben bu yöntemle 10 kilo verdim arkadaşlar.Son 1 ayda 2 kilo geri aldım.Yarın itibariyle tekrar aynı yöntemle kilo vermeye başlayacağım inşallah.Boyum 160 hedefim 50.Şu an 56 yım ama regl oldum aslında emin değilim.Ama yarın sabah tartılıp bismillah deyipbaşlıyorum inşallah.Birbirimize destekolalım arkadaşlar.Yarın sabah tartılıp kilomu yazarak başlıyorum.Herkese başarılar...
tamam ben 55.5 e düşeceğim sen 66 ya tamam leyya 2 kilo bile çok farkediyor ben de.
merhaba
bu konuyu çok beğendim.
geçen sene ben bu yöntemle 10 kilo verdim arkadaşlar.Son 1 ayda 2 kilo geri aldım.Yarın itibariyle tekrar aynı yöntemle kilo vermeye başlayacağım inşallah.Boyum 160 hedefim 50.Şu an 56 yım ama regl oldum aslında emin değilim.Ama yarın sabah tartılıp bismillah deyipbaşlıyorum inşallah.Birbirimize destekolalım arkadaşlar.Yarın sabah tartılıp kilomu yazarak başlıyorum.Herkese başarılar...
sevgi ama eger yari$ yapacaksak illaki menülerimizi yazmamiz lazimmm, ben bu sabah çok geç kalktim ve ögleyle kari$tigi için çok yedim
saat 1 de
1 kocaman kase yagsiz az tuzlu hazir domates çorbasi (kalorisi çok az oldugu için yiyorum)
2 yemek ka$igi kiymali yumurta
1 yemek ka$igindan az krem peynir
yarim dilim kek
2 kk krem peynir
1 tatli ka$igi reçel
630 kalori in$allah ak$ama fazla yemem
güzelll, tabi yılbaşı sonrası uymak hakkın, 1000 kaloriyi bulmaz bugün
ben menü yazmaya yarın başlayacağım,eşimle yaptığımız afta sonu kahvaltımızdın vazgeçemiyorum
kurallarım
okulda hergün simit yiyordum artık erken kalkacağım1 dilim çok tahıllı ekmek, yağsız peynir zeytin domates yiyeceğim, sabah 20 dk spor yapacağım
okulda ara yapacağm mutlaka
2,5 litre su içeceğim
haydi bize başarılar
herkese günaydın,leyya kemıklerım sayılıyor dedın,kız hiç kemıklerım sayılmadı şu ömürde :)öpüyorum
sevgi ben haftasonu nete giremıyorum,sana kılo bildirim yapamdım,regliyim 1 kg ağır çıktım,ama ben çok mutluyum sıze bir haberim var,
isim vermem doğrumu bilmıyorum ama,haftaya osman müftüoğluna gidicem inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?