Haftada ½ Kg Vererek,Aylar Sonra Fıstık Olalım mı?Var mısınız?

ay canim seninde toparlanman lazim artik iki haftadir bakiyorumda hep böylsinnn, kendine gel lütfen :26: ayni benim son 1 haftaki menülerime benziyorrrrrr

selam kizlar bugün kimseler ugramami$, ben henüz ak$am yemegimi yemedim ama daha az yemek için $imdiden menümü yazayim

sabah : 1 kutu yogurt, bir bardak diyet sütlü kahve (sabah 5 te en fazla bu kadar yiyebiliyorum)

ara : bir küçük parça bitter, 2 $ekersiz ve sütsüz senseo

ögle : 1 kase yagsiz sebze çorbasi
2 kk kadar tavuk eti
çok küçük bir parça ka$ar
1 attli ka$igi reçel, ve bir tatli ka$igi krem peynir

ara : biraz bitter çikolata, 1 lokma elmali kek

2. ara : biraz kiyma, ve biraz islatilmi$ bulgur (annem içli köfte yaparken yedim)

ak$amada yine çorba yemeyi dü$ünüyorum ama eger çok israr ederseler yarim içli köfte yerim

$imdilik 650-700 kalori

selam kizlar yaa neden kimse yok? durumlar o kadar vahimmi? ben Allah'a $ükür düzene girdim, ama sanirim geçen hafta aldigim kilolari henüz veremedim bile...

ba$langiç 69
1. hafta 68.2
2. hafta 68.4
3. hafta 67.7
4. hafta 67.5
5. hafta 68.00
6. hafta yarin tartilcam

ya kizlar ben demi$tim ya okula ba$larken en az 4 kilo vercem diye 5 haftada, ama nerdeee, geçen hafta kilo aldim zaten, e bu haftada almi$ olabilirim , kaldi 3 hafta nasil 65 kiloya dü$üp istedigim kiyafetleri alip gidecegim okula
üstelikte yarin davetliyiz ak$ama çaya ve çooook çe$it olacak eminim bende yicem biliyorum çünkü gece 1 de falan eve geri döneriz o kadar saat içinde illaki her$eyi yerim

ben 22 yasindayim boyum 161 kilom 58-59 ve zayiflamayi çok istiyorum, bundan 1.5 yil önce baya kilo verdim ve 53 kg oldum, ben halimden çok memnundum her giydigim yakisiyodu, ama ailem sürekli çok zayifsin öleceksin falan diye diye tekrar kilo almaya basladim, ama hiç mutlu degilim bazan agliyorum kendimi hiç ama hiç begenmiyorum :'( su anda diyet yapmak istiyoruma ama ailem istemiyor maalesef, yinede yapardim ama evde huzursuzluk çikiyor, ne yapacagimi bilmiyorum bir yanda ailem bir yanda benim psikolojim, onlarin istedigi gibi yesem onlar mutlu oluyor ama bu sefer ben çok mutsuz oluyorum hatta kendimden nefret ediyorum hayattan zevk almiyorum, gelde onlara bunu anlat, ne yapacagimi bilmiyorum artik

TARIH 14/01/2011

Kizlar bunu ilk ûye oldugumda yazmi$tim ve buldum bakin yaaa kilomaaaaa o zamanlar 54 falan olmak için yazmi$tim $imdiye o halimle arada 10 kilo var!!!! daha bir yil bile olmami$!!!!

canım benim gerçekyten çok hızlı almışsın, öyleyse hızlı veririsin inşallah.. düzene girmene sevindim..bizde de durumlar ne vahim hemde ben bu hafta 500 gr alarak 57.6 oldum..düzene de giremeyeceğim galiba, öyleki artık bu sayfayı açmaya utanıyorum...açtığımdada seni gördüğüme ve senin azmöine çok seviniyorummcanım da istemiyo dityet falan.. tek yaptığım güzel şey plates, dün 3 aylık peşin parayı vererek kendimi zorunlu duruma getirdim, gerçi sporu seviyorum.kilo ile çok farkım yok ama biraz belim inceldi, farkediyo baya yani. bununda tek nedeni plates...

ah leyyacım 3 hafta var sömestire, yani tüm akkrabalarımı görmeme. kimsenin kilo almışsın demesini stemiyorum.. 2 kilo filan verebilseydim, bana gaz ver ya

canim azim bazen geliyor bazen tamamen gidiyor maalesef, bende geçen hafta 500gr almi$im, bu hafta se ayniyim yani 68 kiloyum
platese yazilman çok iyi olmu$, ben spora gitmiyorum ama i$e gidiyorum ve güç gerektiriyor süreklide ayaktayim vede hep yürüyerek gitmeye çali$iyorum yani 30dk yürüyorum sporada gücüm kalmiyor açikcasi..

ah leyyacım 3 hafta var sömestire, yani tüm akkrabalarımı görmeme. kimsenin kilo almışsın demesini stemiyorum.. 2 kilo filan verebilseydim, bana gaz ver ya

canim hadi ikimizde verelim yaaa iki kiloyu 3 haftada ne güzel olur ikimizde gaza gelsekkkk, yari$ yapsak?

tamam ben 55.5 e düşeceğim sen 66 ya tamam leyya 2 kilo bile çok farkediyor ben de.

merhaba
bu konuyu çok beğendim.
geçen sene ben bu yöntemle 10 kilo verdim arkadaşlar.Son 1 ayda 2 kilo geri aldım.Yarın itibariyle tekrar aynı yöntemle kilo vermeye başlayacağım inşallah.Boyum 160 hedefim 50.Şu an 56 yım ama regl oldum aslında emin değilim.Ama yarın sabah tartılıp bismillah deyipbaşlıyorum inşallah.Birbirimize destekolalım arkadaşlar.Yarın sabah tartılıp kilomu yazarak başlıyorum.Herkese başarılar...

hoş geldiniz sefalar getirdiniz, 10 kg çok güzel, bize tüyolar verin, biz daha başlardayız...konumuz 4,5 hafta iyi gitti ama son hafta bıraktık biraz..bu hafta yeniden başlayacağız.. ve başaracağız

tamam ben 55.5 e düşeceğim sen 66 ya tamam leyya 2 kilo bile çok farkediyor ben de.

in$allah canim yaa, bendede çok fark ediyor, boyum 161 ama 53-55 kiloyken kemiklerim sayilioyordu 60 ta bile iyim ama geçen seneki kiloyla tatile gitmek istiyorum akrabalarimin aaaaa çok kilo almi$sin sözlerini duymamak için

bugün gündüz iyidim ama ak$am ve gece, çok fazla tatli tuzlu ve yagli yedim kesin +1 çikarim yarina, ke$ke detoks gibi bir$ey yapsam yarin

hangi yöntemle canim?

sevgi ama eger yari$ yapacaksak illaki menülerimizi yazmamiz lazimmm, ben bu sabah çok geç kalktim ve ögleyle kari$tigi için çok yedim

saat 1 de

1 kocaman kase yagsiz az tuzlu hazir domates çorbasi (kalorisi çok az oldugu için yiyorum)
2 yemek ka$igi kiymali yumurta
1 yemek ka$igindan az krem peynir
yarim dilim kek
2 kk krem peynir
1 tatli ka$igi reçel

630 kalori in$allah ak$ama fazla yemem

güzelll, tabi yılbaşı sonrası uymak hakkın, 1000 kaloriyi bulmaz bugün

ben menü yazmaya yarın başlayacağım,eşimle yaptığımız afta sonu kahvaltımızdın vazgeçemiyorum

kurallarım

okulda hergün simit yiyordum artık erken kalkacağım1 dilim çok tahıllı ekmek, yağsız peynir zeytin domates yiyeceğim, sabah 20 dk spor yapacağım
okulda ara yapacağm mutlaka
2,5 litre su içeceğim

haydi bize başarılar

ben de burdayım arkadaşlar ben de artık yediklerimi yazıcam başka türlü olmuyor bakalım ne olacak yarından itibaren inşallah

herkese günaydın,leyya kemıklerım sayılıyor dedın,kız hiç kemıklerım sayılmadı şu ömürde :)öpüyorum
sevgi ben haftasonu nete giremıyorum,sana kılo bildirim yapamdım,regliyim 1 kg ağır çıktım,ama ben çok mutluyum sıze bir haberim var,

isim vermem doğrumu bilmıyorum ama,haftaya osman müftüoğluna gidicem inşallah

ay canim hiç sorma, ak$am yemegini yemedim çünkü annemn arkada$ina gidecektik ak$am çayina, bir sürü $eyler yedim orda, bir kaç tane bisküvi, bir dilim kek, çekirdek, fistik, ananas ve mango, bugün ise dünkine göre +500gr çiktimm
evet canim erken kalkip kahvaltini evde yapmalisin, en iyisi böyle

canim eskiden kemiklerim sayiliyordu, $îmdi kemik varmi yokmu belli degil
aaa canim süper, bizede bilgi verirsin :)))

kizlarrrr, ben motive oldum veeeee dün ko$u bandi aldim!!! dün ak$am yatmadan önce deniyecektim ama karnima öyle bir agri girdiki ko$mak orda kalsin oturamiyordum bile, adetime 3 gün var sanirim ondan, ama $u an hazirim, mesajimi yazip o$acagim, az az ba$layip zamanla süreyi uzatacagim, tek kötü yzni odzmdz çok yer kaplamasi, çünkü byagi büyük

kızlar ben yineden geldim uzun bi süre bu konuyu bulmadım site bakıma girmişti aradım taradım bugün yeni buldum cok sükür evet bu sefer kesin kararlıyım hergün spor ve 2,5 litre su olmazsa olmayacaklarımdan bu hafta en az 1 kilo gidecek ...yaza kadar 10 kilo vermem sart hepimize kolay gelsin her aksam menülerimizi yazalım yazmadan olmuyor mutlaka kaçamak yapıyorum ve motive olamıyorum....

tekrar ho$geldin yakamoz :)

ben 10 dk anca ko$u bandinda çok ama çok tempolu yürüyebildim, ter içinde kaldim ve hemen du$a girdim, menümü $imdiden yazayim berabt tabi, ama anca bu kadar olur adet öncesi

sabah : 2 dolu tatli ka$igi nutella (sabah oldugu için yedim, ama ak$am yemicem)
2 bardak ye$il çay ile garana çayi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…