Haftada ½ Kg Vererek,Aylar Sonra Fıstık Olalım mı?Var mısınız?

hoşbulduk leylacım :) bu arada garana cayı nedir merak ettim:)

bu bitki dünyadaki en çok kafein içeren bitki :) yag yakici özelligi var, benim içtigim çay sallama, içinde guarana, ye$il kahve, ye$il çay ve kola bitkisi var, 1 aydir kullaniyorum, zayiflatmadi ama sanki, eskiden kaçamak yapinca daha fazla kilo aliyodum, yani haftada 1 kilo alirken kaçamaklarla, bunu kullanali, 500gr aliyorum

slm kızlar lolilocum leyyayacım umarım güzel bir gün geçirmişsinizdir. yakamoz hoşgeldin tekrar

ben menü yazmayacağım öğleye kadar iyi gittim ama malesef yapım bu ağzıma az da olsa bir şeyler atıyorum hayatım boyunca hiç değiştiremedim, bir ısırık da olsa çikolata, meyve, kuru yemiş yiyorum..bu değiştirmeyeceğim anlamına gelmiyo elbet ama çok da uğraştım..ve menümü yazsam çok kızarsınız.

ama şunu söyleyim her zamankinden daha çok spor yapıp yediklerime daha çok dikkat ettim.daha az çeşit daha küçük ısırık yedim, 500 gr civarı vereceğimi umuyorum bu hafta

canim bende öyleyim malesef, herzaman agzimda bir $eyler olsun istiyorum bu su veya kahvede olabilir ama genelde $ekerli $eyler istiyorum
bende ikindiye kadar iyidim kom$uya gittik ve orda bir dilim kek yedim, sonra eve geldik yemege misafir geldi, yemekleri yaparken, tadina baktim, yazayim bari
biir kaç ka$ik mercimek çorbasi
yarim tabak az yagli pirasa
yarim dilim az yagli börek
bir kaç çatal patates
çayla beraber, biraz çikolata, leblebi ve 1 çilekli gofret

toplamda 1600 kadar oldu

bence diyetlerin en büyük dü$mani, misafirler ve davetler yaa

hoşbulduk sevgi kelebeği:)

bende öyleyim agzım hiç boş kalmıyo bunun için yemek yerine sakız çiğniyorum tüm gün üstelik bu zayıflamaya yardımcı oluyorus bi yazıda okumustum metabolizmayı az da olsa hızlandırıyormus sana da tavsiye ederim canım

selam kızlar şimdi sporumu yapacam üşenmemek için buraya yazıyorum ki kalkıp yapayım....nıvea body ile dinamik sabahlar diye bi cd var bende tüm kaslarını çalıştıran egzersizler yapılıyo yaklasık 1 saat sürüyo hadi bismillah

selam kizlar! bugün o kadar $i$imki anlatamam karnim sanki 4 aylik hamile gibi sipsivri çikti ama bir kaç saat sonra fazla su içmedigim halde, tuvalete zor yetitim karnim eski halini aldi, ama yarin veya öbür gün adet olcam...

bugün tempolu bir gündü magazanin deposunda çali$tim ve maalesef bu yüzden kollarim kaslandi ne yapsam bir fikri olan varmi?

menümüde yazaim

sabah (4.50 de) 1 mandalina, bir küçük parça ka$ar ( o saatte anca o kadar yenebiliyor)

ara : birazcik bitter çikolata

ögle : bir kase yagsiz sebze çorbasi, bir lokma ekmek, 2 çatal domates, 1 kk ka$ar

ara : 2 küçük avuç kelogs

30dk tempolu yürüyü$, ak$am ise ko$u bandinda hizli ko$u yapacagim

merhaba endülüs dünün nasıl geçti mesajın gözümden kaçmış

zaman zaman onuda yapıyorum sonra yine aynı ben

ben okuyamadım hepsini ama bende katılabilirmiyim 152 boyum 62 kiloyum en az 10 kilo vermem lazım

hoşgeldiniz

4.30 da kahvaltı ise öğle 7 de filan olsa gerek, şimdiye kadar gördüklerimde vitamin az görünüyor, protein yok gibi bir şey.. çikolata kötü ama bitteri tercih etmen güzel hem az yediriyor, ihtiyacını karşılıyor

benim çikolata krizim tuttu ve mutsuzlukla savaştım unutmaya çalıştım ama mutlu olamadım, şimdi baya bir yedim mutluyum ama suçluluk kapladı dört bir yanımı..az önce tartıldım 59 çıktım, bir daha tok karnına çıkmayacağım tartıya psikolojim zayıf biraz, ben en iyisi uzanayım biraz

selam kizlar bende varim haftada 500 gr vererek yaza fistik olmaya :)) bugunden itibaren diyet islerini disiplinli bir çizgide ilerleticem ama hergun giremeyebilirim cunku minik bir oglum var fazla firsatim olmuyor nete girmeye...ama bende sizinleyim artik

sabah 4.50 de kahvalti yaptim ama i$e gittigim için anca 12.45-13.00 da ögle yemegimi yedim, zaten hiç acikmami$tim,

canim hiç sorma ya bende adetime bir kaç gün kaldi, yani o nutella kutusunu alip hesini yiyesim hatta elime bile aldim ama tuttum kendimi, onun yerine bitter yedim bende, sabah azicik yemitim ama ögleden sonra kötü oldu malesef, yazayim

sabah (4.50 de) 1 mandalina, bir küçük parça ka$ar ( o saatte anca o kadar yenebiliyor)

ara : birazcik bitter çikolata

ögle : bir kase yagsiz sebze çorbasi, bir lokma ekmek, 2 çatal domates, 1 kk ka$ar

ara : 2 küçük avuç kelogs
3 ceviz
bitter çikolata (50gr ((( )

ak$am : 3 köfte kadar kavrulmu$ et
1 kase dolusu yogurtlu kirmizi lahana salatasi (yogurt + kirmizi lahana + tuz + sarimsak)
yarim dl ekmekten daha az ekmek

çok oldu yaa 1400 kalori, kizlar ya etin kalorisi çok fazla oluyor, yemicem bu kadar bir dahasina...
üstelikte canim hala tatli bir$eyler istiyor

canım etin kalorisi fazla değil aslında bir de o yağa değil enerjiye dönüşüyor, kalori olarak korkacağın şeyler yapay şeyler olmalı,mesela kalorisi eşit zeytin yağı ile çikolata arasından zeytin yağı enerjiye dönüşürlen çikolata veya reçel direk yağa dönüşür..kilo verenler genelde protein alarak veririler...sonrada çikolata yeyeince hemde 50 gr çok olmuşş. canım bak ben şöyle bir topik buldum , orda okuduklarımdan çok etkilendim, sömestire kadar onları yapmayı düşünüyorum, başlı sahibi 1 haftada 2,4 kg diğer rkadaşlar haftada 3 kg veren olmuş.senin de hoşuna giderse onu uygulayalım mı, o doktoru da izle biraz güzel anlatıyor
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...-8-kilo-zayiflatan-liste-15.html#post22471603

hoş geldiniz , maaşallah allah oğlunuzu nazarlardan korusun

sabah 1,5 tatli kasigi krem peynir , 1 tatli kasigi recel, 1 yumurtadan omlet yarisini oglum yedi yarisini ben ve 2 dilim ekmek...normalde domates, salatalik ,yesil biber bazen marulda yerim kahvaltida...haslanmis yumurtam,sinirli sayida zeytinim ve peynirimde eksik olmaz kahvaltida ama bu hafta alisveris yapmadik dolayisiyla bunlari yedim sadece...ogle yemeginde ne yerim bilmem ama aksama tavuk sote ve patates puresi yerim 1 dilim ekmekle ...sizler nasil besleniyorsunuz????

Son düzenleme:
saol canim benim amin...ogluma cok nazar deger gercekten Allahim korusun onu ....Allahim tum bebekleri korusun insallah...senin varmi bebegin ??evlimisin ?

evliyim bebeğim yok.güzel menünüz..dikkatlisniz. biz 1. sayfada yazdığımız gibi tüm besin guruplarından alarak 6 öğün besleniyoruz. ama dr ayça kaya diyetine başladım bugün

ahhh ya 2.400 ne demek süper, listede fana degil bence yani öyle her hafta özel ali$veri$ gerektirmeyen bir liste bende yapmak isterim , heveslendim ama tam adet dönemi öncesi i$tahim açildi, bilmiyorum yapabilirmiyim, ama denemekte yarar var, sen aç kaliyormusun? hiç gram oynadimi peki? ben bugün tartildim taammmmm 900gr almi$im!! yarin adet olcam diyemi bilmiyorum ama morelim çok bozuk canim yine çikolata istiyor menümü yazayim

sabah-ögle (geç kalktim)
biraz nutellla
2 kk peynir
1 lokma ekmek
1 kase yagsiz sebze çorbasi
1 çatal patates
1 çatal pirasa
1 çatal et

$imdilik 350 kalori birazdan sütlü kahve içerim

canım bugün başladım aç kalmadım bizim diyetlere benziyor.. canın çok tatlı istiyorsa kuru meyve , teze meyve filan yesen iyi olur.. ben gaza geldim hiç kaçamak yapmadım bugün, sömestire 55 görsem çok güzel olacak

ama senin dedigin diyette hiç meyve yok degilmi? hmm tebrik ederim canim in$allah ak$amda hiç kaçamak yapmami$sindir

ben idare ettim bugün oysa i$e gitmedim hep evdeydim

sabah-ögle (geç kalktim)
biraz nutellla
2 kk peynir
1 lokma ekmek
1 çatal patates
1 çatal pirasa
1 çatal et

ara :
2 tane ceviz
1 dilim kek (sade ve az yagliydi bu bir bahane degil ama..)
biraz kelogs

ak$am
çok az peynir
çok az yufka
1 ka$ik burgul pilavi (etli)
1 ka$ik $ehriye çorbasi

toplamda 1200 kalori ediyor, kalori bakimdan iyi ama $eker bakimindan yine kötü

az yemişsin canım doyuyor musun? 1200 kalori ile haftada en az 1 kg gitmeli inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…