- 16 Eylül 2009
- 666
- 301
- 333
- Konu Sahibi sevgi_kelebegi
-
hoşbulduk leylacım :) bu arada garana cayı nedir merak ettim:)
slm kızlar lolilocum leyyayacım umarım güzel bir gün geçirmişsinizdir. yakamoz hoşgeldin tekrar
ben menü yazmayacağım öğleye kadar iyi gittim ama malesef yapım bu ağzıma az da olsa bir şeyler atıyorum hayatım boyunca hiç değiştiremedim, bir ısırık da olsa çikolata, meyve, kuru yemiş yiyorum..bu değiştirmeyeceğim anlamına gelmiyo elbet ama çok da uğraştım..ve menümü yazsam çok kızarsınız.
ama şunu söyleyim her zamankinden daha çok spor yapıp yediklerime daha çok dikkat ettim.daha az çeşit daha küçük ısırık yedim, 500 gr civarı vereceğimi umuyorum bu hafta
slm kızlar lolilocum leyyayacım umarım güzel bir gün geçirmişsinizdir. yakamoz hoşgeldin tekrar
ben menü yazmayacağım öğleye kadar iyi gittim ama malesef yapım bu ağzıma az da olsa bir şeyler atıyorum hayatım boyunca hiç değiştiremedim, bir ısırık da olsa çikolata, meyve, kuru yemiş yiyorum..bu değiştirmeyeceğim anlamına gelmiyo elbet ama çok da uğraştım..ve menümü yazsam çok kızarsınız.
ama şunu söyleyim her zamankinden daha çok spor yapıp yediklerime daha çok dikkat ettim.daha az çeşit daha küçük ısırık yedim, 500 gr civarı vereceğimi umuyorum bu hafta
hoşbulduk sevgi kelebeği:)
bende öyleyim agzım hiç boş kalmıyo bunun için yemek yerine sakız çiğniyorum tüm gün üstelik bu zayıflamaya yardımcı oluyorus bi yazıda okumustum metabolizmayı az da olsa hızlandırıyormus sana da tavsiye ederim canım
ben okuyamadım hepsini ama bende katılabilirmiyim 152 boyum 62 kiloyumen az 10 kilo vermem lazım
selam kizlar! bugün o kadar $i$imki anlatamam karnim sanki 4 aylik hamile gibi sipsivri çikti ama bir kaç saat sonra fazla su içmedigim halde, tuvalete zor yetitimkarnim eski halini aldi, ama yarin veya öbür gün adet olcam...
bugün tempolu bir gündü magazanin deposunda çali$tim ve maalesef bu yüzden kollarim kaslandi ne yapsam bir fikri olan varmi?
menümüde yazaim
sabah (4.50 de) 1 mandalina, bir küçük parça ka$ar ( o saatte anca o kadar yenebiliyor)
ara : birazcik bitter çikolata
ögle : bir kase yagsiz sebze çorbasi, bir lokma ekmek, 2 çatal domates, 1 kk ka$ar
ara : 2 küçük avuç kelogs
30dk tempolu yürüyü$, ak$am ise ko$u bandinda hizli ko$u yapacagim
4.30 da kahvaltı ise öğle 7 de filan olsa gerek, şimdiye kadar gördüklerimde vitamin az görünüyor, protein yok gibi bir şey.. çikolata kötü ama bitteri tercih etmen güzel hem az yediriyor, ihtiyacını karşılıyor
benim çikolata krizim tuttu ve mutsuzlukla savaştım unutmaya çalıştım ama mutlu olamadım, şimdi baya bir yedim mutluyum ama suçluluk kapladı dört bir yanımı..az önce tartıldım 59 çıktım, bir daha tok karnına çıkmayacağım tartıyapsikolojim zayıf biraz, ben en iyisi uzanayım biraz
sabah 4.50 de kahvalti yaptim ama i$e gittigim için anca 12.45-13.00 da ögle yemegimi yedim, zaten hiç acikmami$tim,
canim hiç sorma ya bende adetime bir kaç gün kaldi, yani o nutella kutusunu alip hesini yiyesim hatta elime bile aldim ama tuttum kendimi, onun yerine bitter yedim bende, sabah azicik yemitim ama ögleden sonra kötü oldu malesef, yazayim
sabah (4.50 de) 1 mandalina, bir küçük parça ka$ar ( o saatte anca o kadar yenebiliyor)
ara : birazcik bitter çikolata
ögle : bir kase yagsiz sebze çorbasi, bir lokma ekmek, 2 çatal domates, 1 kk ka$ar
ara : 2 küçük avuç kelogs
3 ceviz
bitter çikolata (50gr((( )
ak$am : 3 köfte kadar kavrulmu$ et
1 kase dolusu yogurtlu kirmizi lahana salatasi (yogurt + kirmizi lahana + tuz + sarimsak)
yarim dl ekmekten daha az ekmek
çok oldu yaa 1400 kalori, kizlar ya etin kalorisi çok fazla oluyor, yemicem bu kadar bir dahasina...
üstelikte canim hala tatli bir$eyler istiyor
selam kizlar bende varim haftada 500 gr vererek yaza fistik olmaya :)) bugunden itibaren diyet islerini disiplinli bir çizgide ilerleticem ama hergun giremeyebilirim cunku minik bir oglum var fazla firsatim olmuyor nete girmeye...ama bende sizinleyim artik
hoş geldiniz , maaşallah allah oğlunuzu nazarlardan korusun
saol canim benim amin...ogluma cok nazar deger gercekten Allahim korusun onu ....Allahim tum bebekleri korusun insallah...senin varmi bebegin ??evlimisin ?
sabah 1,5 tatli kasigi krem peynir , 1 tatli kasigi recel, 1 yumurtadan omlet yarisini oglum yedi yarisini benve 2 dilim ekmek...normalde domates, salatalik ,yesil biber bazen marulda yerim kahvaltida...haslanmis yumurtam,sinirli sayida zeytinim ve peynirimde eksik olmaz kahvaltida ama bu hafta alisveris yapmadik dolayisiyla bunlari yedim sadece...ogle yemeginde ne yerim bilmem ama aksama tavuk sote ve patates puresi yerim 1 dilim ekmekle ...sizler nasil besleniyorsunuz????
canım etin kalorisi fazla değil aslında bir de o yağa değil enerjiye dönüşüyor, kalori olarak korkacağın şeyler yapay şeyler olmalı,mesela kalorisi eşit zeytin yağı ile çikolata arasından zeytin yağı enerjiye dönüşürlen çikolata veya reçel direk yağa dönüşür..kilo verenler genelde protein alarak veririler...sonrada çikolata yeyeince hemde 50 gr çok olmuşş. canım bak ben şöyle bir topik buldum , orda okuduklarımdan çok etkilendim, sömestire kadar onları yapmayı düşünüyorum, başlı sahibi 1 haftada 2,4 kg diğer rkadaşlar haftada 3 kg veren olmuş.senin de hoşuna giderse onu uygulayalım mı, o doktoru da izle biraz güzel anlatıyor
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...-8-kilo-zayiflatan-liste-15.html#post22471603
ahhh ya 2.400 ne demek süper, listede fana degil bence yani öyle her hafta özel ali$veri$ gerektirmeyen bir liste bende yapmak isterim , heveslendim ama tam adet dönemi öncesi i$tahim açildi, bilmiyorum yapabilirmiyim, ama denemekte yarar var, sen aç kaliyormusun? hiç gram oynadimi peki? ben bugün tartildim taammmmm 900gr almi$im!! yarin adet olcam diyemi bilmiyorum ama morelim çok bozuk canim yine çikolata istiyormenümü yazayim
sabah-ögle (geç kalktim)
biraz nutellla
2 kk peynir
1 lokma ekmek
1 kase yagsiz sebze çorbasi
1 çatal patates
1 çatal pirasa
1 çatal et
$imdilik 350 kalori birazdan sütlü kahve içerim
canım bugün başladım aç kalmadım bizim diyetlere benziyor.. canın çok tatlı istiyorsa kuru meyve , teze meyve filan yesen iyi olur.. ben gaza geldim hiç kaçamak yapmadım bugün, sömestire 55 görsem çok güzel olacak
ama senin dedigin diyette hiç meyve yok degilmi? hmm tebrik ederim canim in$allah ak$amda hiç kaçamak yapmami$sindir
ben idare ettim bugün oysa i$e gitmedim hep evdeydim
sabah-ögle (geç kalktim)
biraz nutellla
2 kk peynir
1 lokma ekmek
1 çatal patates
1 çatal pirasa
1 çatal et
ara :
2 tane ceviz
1 dilim kek (sade ve az yagliydi bu bir bahane degil ama..)
biraz kelogs
ak$am
çok az peynir
çok az yufka
1 ka$ik burgul pilavi (etli)
1 ka$ik $ehriye çorbasi
toplamda 1200 kalori ediyor, kalori bakimdan iyi ama $eker bakimindan yine kötü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?