Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

emin ol ben daha çok şey istiyorum kuşum eyvahedigeldismile

Kontescim hap kullanmayı denesen? kesin çözüm valla. Önce arkadaşlarımda şahit oldum, hepsi bebek gibi oldular. Şimdi kendim kullanıyorum ne sivilce ne siyah nokta hiçbişicik yok =) Doktora gidersen zaten sana uygun olan bir ilaç verecektir ama sakın yüze sürmeli losyon falan isteme hiç işe yaramıyor!

Benim kullandığım ilacın adı Zoretanin, arkadaşlarım da Roaccutane kullandılar içerikleri aynı zaten =)

bebeim o haplar doktor kontrolünde kullanılan şeyler.benim isteğimle-denememle olcak şey değil.. ben de doktora gidicem ama burdakilere güvenmiyorum.gitmişken doç-prof fln olsunlar diyorum.

bi de şey sorcam,küçükken sarılık geçirdiniz mi? sen ya da arkadaşların?
ben geçirdim de,acep hap wermezler mi ki diye düşünüyorum

kızlarr kızlarr ayy çok sağolun saçlarım yumuşacıkk ve az az uzuyoo ayy yerimm sizi yaa iyi ki paylaşıyosunuz böleee sağolunnn çok çok çokk

ya ebnımkıler hala 1 cmde sayuıklıyolar ve bugun 5cı uyugulamamı yaptımmmm nıyeeee uzamıyo yaaa

bi de şey sorcam,küçükken sarılık geçirdiniz mi? sen ya da arkadaşların?
ben geçirdim de,acep hap wermezler mi ki diye düşünüyorum

cnm o tarz ilaçlar ağırdır..çok gerekli ise verilirler..basit sivilcelere verilmez..karaciğer testi yapılacak sana olumlu olursa sonuç o zaman verilir...değilse normal merhemleri filan tavsiye edecektir doktorun..için rahat olsun yeterki işi bilene git..

bebeim o haplar doktor kontrolünde kullanılan şeyler.benim isteğimle-denememle olcak şey değil.. ben de doktora gidicem ama burdakilere güvenmiyorum.gitmişken doç-prof fln olsunlar diyorum.

Canım yaşın eğer 20'nin üzerindeyse (yani ergenliği tamamlamışsan) ve hala büyük kırmızı sivilceler ise çıkanlar, doktor büyük ihtimalle verecektir. Bendekiler sivilce değildi beyaz top top bir sürü çıkıntı vardı ve saçım,cildim çok yağlıydı. İlaç verdi doktor kan tahlilime bakıp. Şu an bebek gibi cildim saçlarım da yağlanmıyor =) Söylendiği kadar da ağır değil inan 4. ayımdayım dudak kuruluğundan başka hiçbir problem yaşamadım. Kan tahlilin uygun çıkmazsa zaten doktor vermiyor.

Sarılık geçirmedim ben galiba canım o konuda bilgim yok o yüzden.

pek basit değil gibi walla bu yüzüm halieyvahedigeldismile

ayh bunalıma sokuyomş o ilç fln neler neler okudum ben bi yerde,korktm açıkcası.ama tabiki de doktrun bileceği iş.o yüzden burdaki uzmanlar yerine doç-prof birine gitmek istiyorum.yaşım da 24 bitanem

merhabalar bayanlar
Bugün 2. uygulamamı da yapmış bulunmaktayım. Gerçi şu ana kadar pek etkisini görmedim ama belki ben farketmiyorumdur neyse 8. uygulamaya kadar hız kesmeden devam herkese iyi akşamlaaaar:)

iki resimde farklı biri gibi geldi bana gerçekten çok şaşırdım ben ne zamandır uzasın die denemediğim yöntem kalmadı ama gerçekten böyle olduysa bişi diyemiyorum bravo'!!!alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

canım valla bıkac gundr havalar sıcaktı ben terledıkce sankı bana sarımsak kokusu gelıyodu ama arkadaslarım kokmuyo dıyodu bılmıyorum ınankı
ben artık haftasonları yapcam sadece sarımsagı

gerçekten böyle oldu bebemm.ikisi de aynı kişi vereliniortak

merhabalar bayanlar
Bugün 2. uygulamamı da yapmış bulunmaktayım. Gerçi şu ana kadar pek etkisini görmedim ama belki ben farketmiyorumdur neyse 8. uygulamaya kadar hız kesmeden devam herkese iyi akşamlaaaar:)
henüz çok yenisin kuşummm:kedi: ama faydasını göreceğine eminim.parlama fln da mı olmadı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…