Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

ayh bunalıma sokuyomş o ilç fln neler neler okudum ben bi yerde,korktm açıkcası.ama tabiki de doktrun bileceği iş.o yüzden burdaki uzmanlar yerine doç-prof birine gitmek istiyorum.yaşım da 24 bitanem

=))) yok canım bunalıma falan girmedik hiçbirimiz tam tersi cildin düzeldikçe psikolojin de düzeliyo ben de 24 yaşındayım keşke daha önce başlasaymışım diyorum şimdi... ama tabi ki sen bilirsin güzel saçlı insan =)

ya benim saçımın sol tarafında kendimi bildim bileli bir açıklık var. saçlar hem çok az olan da kısacık incecik, toplayınca kötü gözüküyo baya.. ben sarımsağı kesip oraya sürsem faydalı olur mu acaba?

Sarımsaklı şampuan kokmuyo ya.. Ben bi sürü kişiye koklattım hiç kimse anlamadı ben söyleyene kadar =)

faydalı olacaktır,olur,oldu... sositososito

ki bu sadece sarımsaklı şampuan ile oldu.direkt sarımsak daha da etkili olur.ama çok sürme,deriyi tahriş ederbilmiyorumkismile

Ben bi yerden duymuştum hatırlamıyorum. Sanırım deriyi hafifçe kazıyıp sarımsağı sürersek o zaman işe yarıyormuş.. Ama ne kadar doğru bilemem biraz sayko bi deneyim olur =)

Sarımsağı ne kadar süre tutmak gerekir kkontesscim? Sonuç iyiymiş ben de istiyorum =)

walla bebişim şampuan içindeyken 30 dk dan fazla tutmak zararlı oluyor ama direkt sarımsakta tam süreyi bilemiyorum.zaten yanınca hissedersin diye düşünüyorumCADIARZU

henüz çok yenisin kuşummm:kedi: ama faydasını göreceğine eminim.parlama fln da mı olmadı?

tatlım ben ilk yaptığımda diplerim 1 cm çıkmıştı şimdi ölçtürdüm anneme 1.5 cm olmuş çok mutlu oldum kıvırcık olduğu için pek belli olmaz ama hissediyordum uzasa da uzamasa da zaten 8 uygulamaya kadar devam edicem. Bakalım inşallah güzel bir sonuçla karşılaşırım kaydirigubbakcemile5

inş bebikimmkaydirigubbakcemile2

ayh bunalıma sokuyomş o ilç fln neler neler okudum ben bi yerde,korktm açıkcası.ama tabiki de doktrun bileceği iş.o yüzden burdaki uzmanlar yerine doç-prof birine gitmek istiyorum.yaşım da 24 bitanem

cnm konu ile ilgili bikaç topic olacaktı bu ilaçları kullanan arkadaşlar yazmış tecübelerini..sanırım bünye ile alakalı...dediğim gibi en iyisini doktor bilir..

Saol canım yarın deniyim ben annem şimdi izin vermez =)

cnm ben sarımsağı ikiye böleceksin saç çıkmasını istediğin bölgeye epeyce süerceksin diye biliyorum..yeni okudum..hatta epeyce sürecekmişisn de kendi kendime yara yapmaz mı diye düşünmüştüm...ilk başta hafif hafif sür..zaten sarımsağın özü azalınca anlarsın..önemli olanda bence o...zamanla ilerletirsin..yoksa alerji filan yapar mı yapmaz mı bilemeyiz...böylece hem saç derin alışır hemde alerji ihtimaline karşı önlem olur..zamanla arttırırsın..

bu hafta işim vardı yapamam sanıyordum
ama yinede yetişip yaptım vallakaydirigubbakcemile3

hatırlıyormusun bilmiyoum ama sinamekiyi koyduğumda hacimsizleşti saçlarım demiştim
dediğim gibi sinamekiyi çıkararak yaptım

hint+badem+zeytin yağı+bemiks ampül
bunları karıştırıp sürdüm ve saçlarım çok yumuşak oldu
yalnız işim vardı 2 - 2,5 saat falan tutabildim
yıkadım ve kuaföre gittim fön için
çocuk diyo saçlarınıza ilaç gibi bişiler kullanıyomusunuz
yoookkk dedim sadece yağ sürdüm, ilaç gibi kokuyor dedi
sonradan aklıma geldi vitaminde kullandım dedim, çocuk gülüyoo :roflol:
Allahtan herzaman gittiğim kuaför, tanıyor herkezde kötü hissetmedim kendimi -tatlicadiarzu-

saçlarım aşırı dökülüyordu bende gittim kısacık kestirdim ama saçlarım sıklaştı ama yukarı doğru uzuyorlar hergün ağlıyorum desem yeridir. Hemen deneyeceğim iki tarifi de birde sıcak zeytinyağ varmış onuda kullansammı acaba???

Valla kızlar bende bugün başladım bemix ampül badem yağı ve diğer bitki adı neyse artık .Yalnız töbe yarabbim bemix ampül sidik gibi kokuyo hiç hosuma gitmedi ama saç uzıcaksa bu kokuya değer inşallah uzarr yaa tüm özelliklerimiz uyuyo ztn konuyu açanla bnmde sinütiz var saçlarım boya göğüs hizasına kdr uzuyodu ve sonra kırılıp durduğu için o boyda kalıodu.inşallah senin gibi saçlarım uzar güzelim :)
Yalnız ben sarımsak olayını anlayamadım biri yardım etsin sarımsak kokmaz mı öyle o şampuanın içinde uzun süre kalınca?Küflenir falan.Kokusunu geçtim sağlıksız olur yani.4-5 dk durmasını anladım da 4oo ml şampuan için yazık olmaz mı 3o dk durmasına yani?Siz bu sarımsak olayını nasıl hallettiniz?Her seferinde yeni sarımsak şampuanı hazırlasam olur mu mesela 1oo ml 1 diş sarımsak gibi ?? yardımcı olursanız cok tşkler :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…