sıcak havalarda kokar ama onun dışında ben rahatsız olmuyorum,rahatsız da etmiyorumsempatiksalakcinnikızlar deniyenler bu sarımsaklı şampuan kokmuomu yaa
ayh bunalıma sokuyomş o ilç fln neler neler okudum ben bi yerde,korktm açıkcası.ama tabiki de doktrun bileceği iş.o yüzden burdaki uzmanlar yerine doç-prof birine gitmek istiyorum.yaşım da 24 bitanem
faydalı olacaktır,olur,oldu... sositososito=))) yok canım bunalıma falan girmedik hiçbirimiz tam tersi cildin düzeldikçe psikolojin de düzeliyoben de 24 yaşındayım keşke daha önce başlasaymışım diyorum şimdi... ama tabi ki sen bilirsin güzel saçlı insan =)
ya benim saçımın sol tarafında kendimi bildim bileli bir açıklık var. saçlar hem çok az olan da kısacık incecik, toplayınca kötü gözüküyo baya.. ben sarımsağı kesip oraya sürsem faydalı olur mu acaba?
walla bebişim şampuan içindeyken 30 dk dan fazla tutmak zararlı oluyor ama direkt sarımsakta tam süreyi bilemiyorum.zaten yanınca hissedersin diye düşünüyorumCADIARZUBen bi yerden duymuştum hatırlamıyorum. Sanırım deriyi hafifçe kazıyıp sarımsağı sürersek o zaman işe yarıyormuş.. Ama ne kadar doğru bilemem biraz sayko bi deneyim olur =)
Sarımsağı ne kadar süre tutmak gerekir kkontesscim? Sonuç iyiymiş ben de istiyorum =)
ben de o civar tutuyorum canım,liflenirken kalıyo işte tepemdekaydirigubbakcemile3Ben şampuanı anca 4-5 dk falan tutuyorum, az mı ki?
henüz çok yenisin kuşummm:kedi: ama faydasını göreceğine eminim.parlama fln da mı olmadı?
inş bebikimmkaydirigubbakcemile2tatlım ben ilk yaptığımda diplerim 1 cm çıkmıştı şimdi ölçtürdüm anneme 1.5 cm olmuşçok mutlu oldum kıvırcık olduğu için pek belli olmaz ama hissediyordum uzasa da uzamasa da zaten 8 uygulamaya kadar devam edicem. Bakalım inşallah güzel bir sonuçla karşılaşırım kaydirigubbakcemile5
ayh bunalıma sokuyomş o ilç fln neler neler okudum ben bi yerde,korktm açıkcası.ama tabiki de doktrun bileceği iş.o yüzden burdaki uzmanlar yerine doç-prof birine gitmek istiyorum.yaşım da 24 bitanem
Saol canım yarın deniyim ben annem şimdi izin vermez =)
ya kızlar nie bana yazmıyonuz((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?