Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

aaa bu fotoğrafta çok güzel çıkmış diğer fotoğrafı beğenmemiştim çok beyaz göründü gözüme ama hırkasının rengiyle gözlerinin rengi falan çok güzel zaten saçlarını hiç söylemiyorum

benimde tırnaklarım hiç ama hiç uzamıyor yaşım 17 bu yaşıma kadar tırnagımı hiç kesmemişimdir yemiorumda çok garip ama hiç kesmedimsüprizzzzz

bi kıs gordum bugün saçlar lüle lüle beli geçio ve öyle gürki anlatamıorum..baktım kaldım ya:çok üzgünüm:

hangi bölüme gittin canım benimde tırnaklar çok ikiye ayrılıyor

cildiyeye gttim canm, doktor da çok iyiydi çok ilgilendi, daha önce bi bayan doktora gtmiştim saçma saçma bakmıştı suratıma kan tahlili yaptrmadan geri dönmüştüm :)

anladım canım teşekkür ederim
inşallah ciddi bişiy çıkmaz

benim de cildiyeciye gitmem gerek.sivilcelerim kendiilerini aştılar.yara haline geliyolar,kanıyolar.yüzüm lekeli morumsu saçma bi şey oldu.poffffffffffff

cnm sarımsak yer misin?sarımsak yemeyen kişilerde genellikle tırnakları zayıf olur die biliyorum çünkü..sarımsak da şimdi ismini hatırlamadığım bi madde yüzündendi.. fisfisfis

cnm tuzlu su zarar verir gibi geliyor bana :uhm:

kontescim oncelikle cok gecmis olsun sonra da kocaman opuyroum:))

bi de kucuk sorum olacak acaba sen bu karisimi her hafta duzenli yaptin mi yani genel olarak 6 ila 8 gun mu gecti bir uygulama ile bir digeri arasinda yokda 10-15 gun gectigi de olmus mudur canim benim???

kocaman opmustum demi olsun yine opuyorum goruusruzzz:)))

cnm sarımsak yer misin?sarımsak yemeyen kişilerde genellikle tırnakları zayıf olur die biliyorum çünkü..sarımsak da şimdi ismini hatırlamadığım bi madde yüzündendi.. fisfisfis

yerim canm çok da severim, benim yumurtaya falan alerjim var yemiyorum hiç ondan olabilir diye düşündüm

kontes sirkeli suyla yüzünü silmeyi denedn mi burada okumuştum

yerim canm çok da severim, benim yumurtaya falan alerjim var yemiyorum hiç ondan olabilir diye düşündüm

hmm olabilir tatlım bilemiyorum ama bi madde eksikliğinden olduğunu duuymuştum..
bu arada bende de çok sivilce vardıı bi ara..daha doğrusu bölgeseldi ama geçmedi..doktora gittim krem filan verdi..eczaneden de avene numunesi aldım denemel için..çok ii gelmişti onlar...bide sonradan cildiye doktorumu değiştirdim tavsiye edilen bi doktora gittim..sgk nın doktoruymuş ama 30 yıllık doktor ve işinde ii..bi karışım hazırlattı kalan lekeler için..daha kullanmadım...

saol aşkımmmopuyorumnanaktan
şimcik şöyle oluyor,ilk 8 uygulamamı düzenli yaptım.sonra 2 hafta ara verdim.sonra 2-3 uygulama daha yaptım ama sinüzit olduğum için we saç boyattığım için 2-3 hafta yapmadım.sonra yine başladım.düzenli yapıyorum. 3. uygulamadayım yanılmıyosambilmiyorumkismile
ben de seni öbüyorum çok çokkkkopuyorumnanaktan

Son düzenleme:

yok onu denemedim kuşum ama çok şey denedim.artık denemiyorum hiç bi şey.sebamed ile yıkıyorum sadece (2 aydır) geçmişlerdi ama stresten 2günde pörtlediler yine...

kontes sana nazar mı değdi yoksa
nazar değil de bebeim , sinirimi bozan konular var.ondan olsa gerek.zaten hiç bi zaman tamamen kurtulamadım sivilcelerden ,illa ki 1-2 tane olurlardı ama bööle sinir krizlerine girince 2 günde abarıyorlar.ruh halimle aralarında nasıl bi iletişim war anlamadım ben klava:

ya bende de oldu..antidepresan kullandığım dönemde..hoş ilacı değiştirip tekrar başladık bakalaım o kullandığım ilaç yaparmış..artık sinirden mi yoksa ilaçtan mı bilemem ama sinirrlerimi de bozduğu kesindi...nedixa mı ne antibiyotikliymiş galiba öyle bi krem vermişlerdi..kullandım pek tınlamadı..evde isotrexcin die bişi buldum dedim doktorlara 2 ay oldu nedixa 2 aydan fazla kullanılmazmış vücut alışırmış dedim bunu kullanayım mı die sordum olur dediler..kullandım işe yaradı ama artık depolarda bulunmuyomuş..sonra dedim ya başka doktora gittim die..aynı değer de bi ilaçla solüsyon hazırlattı..onlara daha başlayamadım...temizleyici olarak da la roche yada avene tavsiye ediyolar genelde..ben deneyeyim die numune istedim eczacıdan..la roche yokmuş avene verdiler..1 haftada arkadaşlarım cildin düzelmeye başladı farkındamıısın dediler saçları da uzatıcam oh mis... :teytey: tellerden de kurtulup kilomuda korursam değmeyin keyfime :) çok mu şey istedim nedir kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…