canim benim cok tsk ederimm sana senin sayende ŞenizŞeniziyiki varsin
yaza kadar uzasa keske saclarim..Ama nasil anliycam uzadigini bilmiyorum benim saclarim siyah boyu varla yok arasi bisey delikafadulden
Düzlestiricide kullanip yipratmak istemiyorum Çok üzgünüm çoook
Gamze topuz un saclarini cok begeniyorum öle hacimli uzun olsa ayy neler vermezdimmboshayallersmileboshayallersmile
çok tatlı duruo çok begendim saçı:asigim:
kontescim saçım için gttim işte, uzamıoyr cansız falan diye, tırnaklarım da çok güçsüz benim, soyulur resmen azcık uzadı mı,
gittim kan verdm tahliller pztsi çıkacak, muhtemelen birşeyim eksik.
ayrıca hiç ihmale gelmiyor saç bile olsa, bu şekilde tırnak güçsüzlüğü falan guatrın da belirtileriymiş,
eğer böyle oln varsa mutlaka gtsin doktora bence, doktor boğazımı bile muayene etti
hangi bölüme gittin canım benimde tırnaklar çok ikiye ayrılıyor
cildiyeye gttim canm, doktor da çok iyiydi çok ilgilendi, daha önce bi bayan doktora gtmiştim saçma saçma bakmıştı suratıma kan tahlili yaptrmadan geri dönmüştüm :)
kontescim saçım için gttim işte, uzamıoyr cansız falan diye, tırnaklarım da çok güçsüz benim, soyulur resmen azcık uzadı mı,
gittim kan verdm tahliller pztsi çıkacak, muhtemelen birşeyim eksik.
ayrıca hiç ihmale gelmiyor saç bile olsa, bu şekilde tırnak güçsüzlüğü falan guatrın da belirtileriymiş,
eğer böyle oln varsa mutlaka gtsin doktora bence, doktor boğazımı bile muayene etti
kız pek çirkinmiş ayolama saçları muhteşem bende çok kıskandım
bu arada kızlar dün 8de yapmıştım 11 de yıkamayı planlıyordum ama çok üşendim ilk defa sabaha kadar bekledim sabah 8.30 yıkadım. bugün tekrar ölçtüm 6. uygulamamın sonunda 3 cm uzamış. ben bunu yaz boyuda yapmayı düşünüyorum. gece yapar sabah yıkarım. denize girip çıktıktan sonrada şampuanlamam 1 güncük zaten tuzlu su bir zarar vermez. zaten o zamana kadar 6 cm falan uzamış olacak. 15 cm falan uzadıktan sonra bende içine yılan yağı koymayı planlıyorum.
cnm sarımsak yer misin?sarımsak yemeyen kişilerde genellikle tırnakları zayıf olur die biliyorum çünkü..sarımsak da şimdi ismini hatırlamadığım bi madde yüzündendi.. fisfisfis
yerim canm çok da severim, benim yumurtaya falan alerjim var yemiyorum hiç ondan olabilir diye düşündüm
kontes sirkeli suyla yüzünü silmeyi denedn mi burada okumuştum
saol aşkımmmopuyorumnanaktankontescim oncelikle cok gecmis olsun sonra da kocaman opuyroum:))
bi de kucuk sorum olacak acaba sen bu karisimi her hafta duzenli yaptin mi yani genel olarak 6 ila 8 gun mu gecti bir uygulama ile bir digeri arasinda yokda 10-15 gun gectigi de olmus mudur canim benim???
kocaman opmustum demi olsun yine opuyorum goruusruzzz:)))
yok onu denemedim kuşum ama çok şey denedim.artık denemiyorum hiç bi şey.sebamed ile yıkıyorum sadece (2 aydır) geçmişlerdi ama stresten 2günde pörtlediler yine...yerim canm çok da severim, benim yumurtaya falan alerjim var yemiyorum hiç ondan olabilir diye düşündüm
kontes sirkeli suyla yüzünü silmeyi denedn mi burada okumuştum
nazar değil de bebeim , sinirimi bozan konular var.ondan olsa gerek.zaten hiç bi zaman tamamen kurtulamadım sivilcelerden ,illa ki 1-2 tane olurlardı ama bööle sinir krizlerine girince 2 günde abarıyorlar.ruh halimle aralarında nasıl bi iletişim war anlamadım benkontes sana nazar mı değdi yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?