renk konusunda bilgim yok kuşum ama ben sarıdan kahveye dönen biri olarak diyebilirim ki kahwede (kırıl aldırmama rağmen) hala uçlar bi acayip,pütür pütür görünüyor.zeytinyağı bakımı da yapıyorum üstelik!benim 2-3 oldu..yanılmadıysam 2 parmak uzamışlar..ama cm olarak bilmiyorum kaydirigubbakcemile3 2 parmak işte ..2 cm e yakın hemen hemen...
bide çamterebentini şamp için eistiyorum ama korkuyorum çok karıştırmaktan da...esrant ii diyo ama...bende papattya gibi gür olsun istiyorum..bide parlak tabi aklinialirimsmile parlaklık için hangi renk güzel ki kızlar...çikolata kahve nası?
foto isterizzzzzzz :içelim:yarın 3.kez yapıcam yeni saçımla..eğer kestirmeseydim şimdi 13.yapışım olucaktı ve çok uzamış olucaktı..ahh bu röfleler..neyse kurtuldum artık röfleden..sınav sonrası hemen çikolata kahve alıcam boyucam
oleyyyy hihoyyyt senin adına çok sevindim dadlummm delikafaduldenayy kizlar inanamiyorum yaa ben daha kürü 1.kere uyguladim carsamba gunu sampuanima sarimsak rendeleyip koydum..
Kürü yaptigim gün ilk defa kullandim saclarim cok dökülüyordu taradigimda falan avuc avuc geliyodu resmen lavabo kapaniyordu bugun 2.kez kullandim inanamadim acayip azalmis dökülmem sacimi taradigim halde bile tarakta cok az vardi sositososito
oleyyyy hihoyyyt senin adına çok sevindim dadlummm delikafadulden
ne doktoru bebeim hayırdırbilmiyorumkismilebenim de sizde olduğu kadar bi uzama olmadı, ah keşke olsaydı:gitme:
saçım uzun olduğu için mi acaba diyorum, kontes seninki de maşallah, uzuyanın ki uzuyor işte..
doktora gttm artık cuma günü bakalım pztsi belli olcak:gitme:
canim benim cok tsk ederimm sana senin sayende ŞenizŞeniziyiki varsin
yaza kadar uzasa keske saclarim..Ama nasil anliycam uzadigini bilmiyorum benim saclarim siyah boyu varla yok arasi bisey delikafadulden
Düzlestiricide kullanip yipratmak istemiyorum Çok üzgünüm çoook
Gamze topuz un saclarini cok begeniyorum öle hacimli uzun olsa ayy neler vermezdimmboshayallersmileboshayallersmile
http://img51.imageshack.us/i/n117850759876953686083.jpg/
saç sorunum yok,bakımsız hali de az da olsa mutlaka uzar ama tırnaklarım kırılıyor hep :1shok:kontescim saçım için gttim işte, uzamıoyr cansız falan diye, tırnaklarım da çok güçsüz benim, soyulur resmen azcık uzadı mı,
gittim kan verdm tahliller pztsi çıkacak, muhtemelen birşeyim eksik.
ayrıca hiç ihmale gelmiyor saç bile olsa, bu şekilde tırnak güçsüzlüğü falan guatrın da belirtileriymiş,
eğer böyle oln varsa mutlaka gtsin doktora bence, doktor boğazımı bile muayene etti
kem küm:kedi: anacım bunun nesini beğendin,yoluk gibi :1shok:
saç sorunum yok,bakımsız hali de az da olsa mutlaka uzar ama tırnaklarım kırılıyor hep :1shok:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?