hatırladım kuşummm..demek ki sna öylesi dha ii olucakbilmiyorumkismile ayh çocuk dönsün de kndi totişine gülsün huh:dilcikar:bu hafta işim vardı yapamam sanıyordum
ama yinede yetişip yaptım vallakaydirigubbakcemile3
hatırlıyormusun bilmiyoum ama sinamekiyi koyduğumda hacimsizleşti saçlarım demiştim
dediğim gibi sinamekiyi çıkararak yaptım
hint+badem+zeytin yağı+bemiks ampül
bunları karıştırıp sürdüm ve saçlarım çok yumuşak oldu
yalnız işim vardı 2 - 2,5 saat falan tutabildim
yıkadım ve kuaföre gittim fön için
çocuk diyo saçlarınıza ilaç gibi bişiler kullanıyomusunuz
yoookkk dedim sadece yağ sürdüm, ilaç gibi kokuyor dedi
sonradan aklıma geldi vitaminde kullandım dedim, çocuk gülüyoo :roflol:
Allahtan herzaman gittiğim kuaför, tanıyor herkezde kötü hissetmedim kendimi -tatlicadiarzu-
yukarı doğru uzamak nasıl oluyor benneyaptımkisaçlarım aşırı dökülüyordu bende gittim kısacık kestirdim ama saçlarım sıklaştı ama yukarı doğru uzuyorlar hergün ağlıyorum desem yeridir. Hemen deneyeceğim iki tarifi de birde sıcak zeytinyağ varmış onuda kullansammı acaba???
öncelikle saol kuşum darısı başınaopuyorumnanaktanValla kızlar bende bugün başladım bemix ampül badem yağı ve diğer bitki adı neyse artık.Yalnız töbe yarabbim bemix ampül sidik gibi kokuyo hiç hosuma gitmedi ama saç uzıcaksa bu kokuya değer inşallah uzarr yaa tüm özelliklerimiz uyuyo ztn konuyu açanla bnmde sinütiz var saçlarım boya göğüs hizasına kdr uzuyodu ve sonra kırılıp durduğu için o boyda kalıodu.inşallah senin gibi saçlarım uzar güzelim :)
Yalnız ben sarımsak olayını anlayamadım biri yardım etsin sarımsak kokmaz mı öyle o şampuanın içinde uzun süre kalınca?Küflenir falan.Kokusunu geçtim sağlıksız olur yani.4-5 dk durmasını anladım da 4oo ml şampuan için yazık olmaz mı 3o dk durmasına yani?Siz bu sarımsak olayını nasıl hallettiniz?Her seferinde yeni sarımsak şampuanı hazırlasam olur mu mesela 1oo ml 1 diş sarımsak gibi ?? yardımcı olursanız cok tşkler :lepi:
bazen benim de oluyor bööle.sorun olmaz canım:kedi:kızlar ben de dün uygulama günüydüYapamadım yarına inşallah .:)))
bence dinlensin :kedi: 2hafta kadar... ama tabiki de senin tercihin kuşummmzemuszemuskontescim bende şu ana kadar 6 kere yaptım. 8. uygulamdan sonra 3 hafta ara vereceğim. o zamanda yılan yağı kullanayım diyorum. sence kullanmalı mıyım yoksa saç dinlensinmi biraz kendi haline mi bırakayım. ama ben alıştım artık sürekli bir şey yapmaya bakım yapmazam 3 hafta çok boş hissederim kendimi
ben de sefiommmalkisalkisalkisdün 6.uygulamamıda yaptım 2.5 cm.kadar var normal uzuyo hala ama hala azimliyim en azından 8.ugulamaya kadar yapıcam bu arada bu bemiksin kokusu benim hoşuma gidiyor
kızlar , rüyamda saçlarım dökülüyordu :1shok: ama dipten de değil,yarısından itibaren öbek öbek kalıyorlardı elimde,ayh çok korkunçtuuuuuusenağlama resmen ağlayarak uyandımmm mafoldumben
ayh bi de dipten de gitmiyo haaa,boydan gidiyo :roflol: pff deliriyo muyum nemafoldumben hayırlısı olsun kuşum eed,inşallahhh :Saruboceq:hayır olsun canım da tersini düşünürsek boyle herkesin hayran olduğu çok çok saçların olacak demekki hihoyyyt
ayh bi de dipten de gitmiyo haaa,boydan gidiyo :roflol: pff deliriyo muyum nemafoldumben hayırlısı olsun kuşum eed,inşallahhh :Saruboceq:
herkese merhaba
dün 3. uygulamamı yaptım ve her zamanki gibi saçıma bandana takıp dışarı gezmeye çıktımnapıyım 5 saat kafamda onu tutucam diye evde oturacak halim yoktu. neyse eve geldim tam 5 saat sonunda yıkadım. saçlarımda uzama var gibi hissediyorum ama zaten tam kulak altında kısa olduklarından farkı ancak diplerimden farkediyorum. bu küre başlamadan 1 hafta önce boyamıştım. kendi saçımı gördükçe tamam uzama var diyorum) valla bu kür saçımı uzatmasa bile inanın çok parlak ve sağlıklı saçlarım oldu bunun için bile değer.:1rolleyes: bu arada badem yağım dün bitmek üzere olduğundan yarım kapak kadar çıktı ben de kalan yarım kapağı zeytinyağı ile tamamladım ama çok da güzel oldu. zaten burda saçı uzatan sinameki değil mi :uhm: bu kadarcık da olsun. hepinizi opuyorum
evet yawrum o kaydirigubbakcemile3 ne bileyim ööle öğk filan olunmuyo yani,neyse , herkesin hassaslığı farklı :kedi:Kızlar sizdeki bemiks kompoze ampul mu şişede olan 5 tane?? Eğer buysa nasıl kokusu hoşunuza gidiyo inanamıyorum delikafadulden
ınş güpgüzel uzun saçlara kavusursun sende canım :):)
evet yawrum o kaydirigubbakcemile3 ne bileyim ööle öğk filan olunmuyo yani,neyse , herkesin hassaslığı farklı :kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?