Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

bence olur..küflenme değil ama havayla temasında özelliği azalabilir..ben yağını aldım.ha o ne kadar etkili bilmiyorum o ayrı :) aslında bende sana katılıyorum her kullanımda yarım diş filan kullanılabilir.

hatırladım kuşummm..demek ki sna öylesi dha ii olucakbilmiyorumkismile ayh çocuk dönsün de kndi totişine gülsün huh:dilcikar:

yukarı doğru uzamak nasıl oluyor benneyaptımki

öncelikle saol kuşum darısı başınaopuyorumnanaktan
uzun süreden kastın ne bilmiyorum ama ben çok bol şampuan ile yıkarım saçımı.400 ml bana taş çatlasa 1ay gider yani.küf bilmem ne filan gözlemlemedim hiçbilmiyorumkismile

'.4-5 dk durmasını anladım da 4oo ml şampuan için yazık olmaz mı 3o dk durmasına yani?' şu cümlenden de hiç bi şe anlamadımbilmiyorumkismile

kontescim bende şu ana kadar 6 kere yaptım. 8. uygulamdan sonra 3 hafta ara vereceğim. o zamanda yılan yağı kullanayım diyorum. sence kullanmalı mıyım yoksa saç dinlensinmi biraz kendi haline mi bırakayım. ama ben alıştım artık sürekli bir şey yapmaya bakım yapmazam 3 hafta çok boş hissederim kendimi

bence dinlensin :kedi: 2hafta kadar... ama tabiki de senin tercihin kuşummmzemuszemus

dün 6.uygulamamıda yaptım 2.5 cm.kadar var normal uzuyo hala ama hala azimliyim en azından 8.ugulamaya kadar yapıcam bu arada bu bemiksin kokusu benim hoşuma gidiyor

kızlar , rüyamda saçlarım dökülüyordu :1shok: ama dipten de değil,yarısından itibaren öbek öbek kalıyorlardı elimde,ayh çok korkunçtuuuuuusenağlama resmen ağlayarak uyandımmm mafoldumben

kızlar , rüyamda saçlarım dökülüyordu :1shok: ama dipten de değil,yarısından itibaren öbek öbek kalıyorlardı elimde,ayh çok korkunçtuuuuuusenağlama resmen ağlayarak uyandımmm mafoldumben

hayır olsun canım da tersini düşünürsek boyle herkesin hayran olduğu çok çok saçların olacak demekki hihoyyyt

herkese merhaba
dün 3. uygulamamı yaptım ve her zamanki gibi saçıma bandana takıp dışarı gezmeye çıktım napıyım 5 saat kafamda onu tutucam diye evde oturacak halim yoktu. neyse eve geldim tam 5 saat sonunda yıkadım. saçlarımda uzama var gibi hissediyorum ama zaten tam kulak altında kısa olduklarından farkı ancak diplerimden farkediyorum. bu küre başlamadan 1 hafta önce boyamıştım. kendi saçımı gördükçe tamam uzama var diyorum) valla bu kür saçımı uzatmasa bile inanın çok parlak ve sağlıklı saçlarım oldu bunun için bile değer.:1rolleyes: bu arada badem yağım dün bitmek üzere olduğundan yarım kapak kadar çıktı ben de kalan yarım kapağı zeytinyağı ile tamamladım ama çok da güzel oldu. zaten burda saçı uzatan sinameki değil mi :uhm: bu kadarcık da olsun. hepinizi opuyorum

Ben yaptım bugün saçlarım gerçekten yumuşadı:lepi:.Ayrıca bence sarımsak kokusu abartıldığı gibi kokmuyo 2kere sarımsaklı bi normak şampumla yıkadım üstüne gliss'imi sıktım mis gibi valla topladım da şimdi ne de olsa saça bi işlem yapmamak gerekiyomuş etkili olması için yerimseniben
Ama gerçekten sabır işi emeklerimiz boşa cıkmaz inş :Saruboceq:

ayh bi de dipten de gitmiyo haaa,boydan gidiyo :roflol: pff deliriyo muyum nemafoldumben hayırlısı olsun kuşum eed,inşallahhh :Saruboceq:

bence sen bilinçaltına bu olayı yerleştirmişsin. sinamekiyle uzattığın yerleri söküp atmışsın. bunca emek çöpeeee he he :gitme: hayır olsun canım tekrar

Kızlar sizdeki bemiks kompoze ampul mu şişede olan 5 tane?? Eğer buysa nasıl kokusu hoşunuza gidiyo inanamıyorum delikafadulden

İnş güpgüzel uzun saçlara kavusursun sende canım :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…