nie öyle oldu ki senin bilmiyorumkismileNe kadar şanslısınız ya, benim saçlarım bi tuhaflaştı tararken elektrikleniyo ve zor taranıyo... Ama yine de şampuanı da kürü de bırakmıcam illa ki faydası dokunur bi yerden sonra.. Öyle değil mi? =)
nie öyle oldu ki senin bilmiyorumkismile
ayhhh ben hiç sefmem onuuuukafamçokkarıştı ondan olabilir kuşum çünkü annemin saçında da egzama yapmıştı :1shok:Valla canım hiçbir fikrim yok. Ucuz ve ağır kokulu olduğu için İpek şampuan almıştım acaba o mu yaptı ki?
ben kullanırdım eskiden... ama çabuk yağlanan saçlara tavsiye edilmez o... sadece uçlara sürebilirsin.ben de ısıya maruz kalan saçlar için saç kremi aldım,dove.onu kullanıcam dip hariç olan yerlereea.sAcaba saç kremi kullansam ama diplere sürmesem nasıl olur? Daha önce hiç saç kremi kullanmadım ben :/
saol bebem.şampuanını kullanırım hep dove'un ama bi de kremini deneyelim dedim.Bi daha kullanmıyım bariSaol kuşum inş memnun kalırsın dove'dan
ben de artık 3 saat tutuyorum canım.başım ağrıyor çünkü kafamçokkarıştışu an kafamda var :)3 saat tutcam bugün :)Extradan zeytinyağı da kattım içine :))))Bakalım kızlar yarın dersim var o yüzden 3 saat *00.30da ykıcam :)
haftada 1 kere yapılıcak.ara verme durumunu kendiniz, saçın gidişatına göre, karar vericeksinizben geçen çarşamba başladım şimdi bu kür deddiğinizi ben nasıl yapacağım her çarşambamı olucak kaç kere yaptıktan sonra ara verip geri başlayacağım canım ...yardımcı olurmusun ...
hatırladım kuşummm..demek ki sna öylesi dha ii olucakbilmiyorumkismile ayh çocuk dönsün de kndi totişine gülsün huh:dilcikar:
3 kür yapıp 2 hafta ara mı verdin ben mi yanlış anladım? :kedi:bn de bugün 4.kürü mü yapıcaktım misafirler geliyo yapamıyorumalsanaalsanasmile
2 haftada ara verdim üstelikmafoldumben
uzamıyolar zaten şuan
dün boyadım saçımı bakalım anlıcaz nekadar uzucak bilmiyorumkismile
3 kür yapıp 2 hafta ara mı verdin ben mi yanlış anladım? :kedi:
sen de 2saat tut madem canım,olduğu kadarkaydirigubbakcemile5bu sinameki kürü benm alerjimi azdırıyor.2 satten fazla tutamıyorum başım ağrıyor ve sürekli hapşurtıyro
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?