Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

Ne kadar şanslısınız ya, benim saçlarım bi tuhaflaştı tararken elektrikleniyo ve zor taranıyo... Ama yine de şampuanı da kürü de bırakmıcam illa ki faydası dokunur bi yerden sonra.. Öyle değil mi? =)

nie öyle oldu ki senin bilmiyorumkismile

Acaba saç kremi kullansam ama diplere sürmesem nasıl olur? Daha önce hiç saç kremi kullanmadım ben :/

Acaba saç kremi kullansam ama diplere sürmesem nasıl olur? Daha önce hiç saç kremi kullanmadım ben :/
ben kullanırdım eskiden... ama çabuk yağlanan saçlara tavsiye edilmez o... sadece uçlara sürebilirsin.ben de ısıya maruz kalan saçlar için saç kremi aldım,dove.onu kullanıcam dip hariç olan yerlereea.s

Bi daha kullanmıyım bari Saol kuşum inş memnun kalırsın dove'dan
saol bebem.şampuanını kullanırım hep dove'un ama bi de kremini deneyelim dedim.
buraya da yazmıştım ,kremi + şampuanı (2ayrı şişe) bi çantada 4,5 tl bimde.
dove kalitelidir.hem de ucuzlamış baya,promosyon ürün bu hafta.dene istersen...:kedi:

şu an kafamda var :)3 saat tutcam bugün :)Extradan zeytinyağı da kattım içine :))))Bakalım kızlar yarın dersim var o yüzden 3 saat *00.30da ykıcam :)

kızlar 3. kürümü yapıcam bugun. daha bı fark yok uzama konsunda. ama azımlıyım yapcam hep alsanaalsanasmile
saclarım sütyen hhızasından bıraz uzun ama yarın kestırıcem omzumda ve bakır kızıldan çikolataya donucem. ucları mahvoldu röfleden kırpık kırpık kırışmıs gbı duzenleyıp uzatıcam..bilmiyorumkismile

ben geçen çarşamba başladım şimdi bu kür deddiğinizi ben nasıl yapacağım her çarşambamı olucak kaç kere yaptıktan sonra ara verip geri başlayacağım canım ...yardımcı olurmusun ...

ben geçen çarşamba başladım şimdi bu kür deddiğinizi ben nasıl yapacağım her çarşambamı olucak kaç kere yaptıktan sonra ara verip geri başlayacağım canım ...yardımcı olurmusun ...
haftada 1 kere yapılıcak.ara verme durumunu kendiniz, saçın gidişatına göre, karar vericeksiniz

bn de bugün 4.kürü mü yapıcaktım misafirler geliyo yapamıyorumalsanaalsanasmile
2 haftada ara verdim üstelikmafoldumben
uzamıyolar zaten şuan
dün boyadım saçımı bakalım anlıcaz nekadar uzucak bilmiyorumkismile

3 kür yapıp 2 hafta ara mı verdin ben mi yanlış anladım? :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…