Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

bence dinlensin :kedi: 2hafta kadar... ama tabiki de senin tercihin kuşummmzemuszemus

anladım hayatım kaydirigubbakcemile2 vallahi 2 hafta bakım yapmadan nasıl durucam bilmiyorum. bende bağımlılık yaptı her hafta düzenli sinameki+bemix+badem yağı opuyorumnanaktan sırnaşık şey

kontess bişi sorcam bu formülü temiz saça mı uyguluyoruzz yani yıkayıp kuruttuktan sonraaa?

bu komik itirafı sizlerle paylaşmak istedim kızçelerrr :dance:
lady_di, Kadın , 26 , İstanbul

Mükemmel potlar

Ablam kendinden bir karış kısa boylu erkek arkadaşını tanıştırınca, abim şaşkınlıkla geveliyor: "Bacakların... Yani boyun... Bir dakika yaa, bu kadar mısın?" Müstakbel eniştemiz yanıtlıyor: "Yok değilim, bir kısmım ofiste, birazım da evde. Değil mi sevgilim?" Kafası iyice karışan ablam, abimi delirtecek itirafıyla en azından "boy" mevzunu uzun süre unutturuyor: "Dün gece mi? Haa, evet abi, biraz ofisteydik, biraz da evde..."

kızlar tawuk gibi erkencikten uyuonus yawww :bbo: sıkıldımm
saç uçlarıma,saç kremi kullandım bugün.yumuşacık oldular,zeytinyağı bile bu kadar yumuşatmıyor.o bahsettiğim pütürlük de yok oldu:1shok: geri gelmezler inşşş:dance:

sen kullanmıomuydun canm, hem de boyalı saça:1shok:

kuzumm nassin yahuu simdi ben
1inci uygulama pazar
2inci uygulama pazar
3uncu uygulama persembe olacak yaa (yanii 11 gun sonra)

umarim bi sey olmaz bi de sen 5 den sonra ara verme dedin diye burda b vitamini arayacagim bakalim umarim bulurum bi seyler bemiks tarzi:"))

ben dun 4. kürümü yapacaktım ama saçımı boyayıo kısısek bakımlardan dolayı yapamadım. bu haftada yapamıcam sanırım. ptesı falan yapabılırım. uçları cok kotu sacımın pütür pütür kırış kırış nasıl düzeltıcem ben. kestırmem şartmı..??

ben artık ara veriyim demi kızlar neredeyse 2 aydır 8 haft yaptım 1 hafta yapmayımda dinlensin bu arada yağları sürerim sadece

Kkontess'cim ben de bu gece rüyamda saçlarımı iğrenç gördüm. O kadar serttiler ki kökünden kessen anca fayda ederdi Sonra uyandım ama saçlarım yine de çok uyumuşak değil Saç kreminin markası ne? ben de dipleri hariç kullanayım

Acaba saç kremi kullansam ama diplere sürmesem nasıl olur? Daha önce hiç saç kremi kullanmadım ben :/

canım saç diplerine sürmeden uçlara sürebilrisin hem daha kolay taranır hem besler..sür 1-2 dk bekletmeye çalış hatta...ben mutlaka kullanıyorum..bazen unutuyorum o zaman set oluyo saçlar...maske filan yapınca gerek olmuyor yumuşuyor zaten saçlar o zaman kullanmıyorum bide..

kızlar saç kremini eksik etmeyin.aslında oldukça faydalı..kontes sen kullanmıyor muydun?
bu arada bende 3.yaptım aam düzleştirici kullanıyorum (( uzamasını daha net görüyorumdiye kullanmak istiyroum.... belime yaklaştı bikaç hafta önce kestirmiştim yine kestirdiğim boya geldi guclubacismile zaten hızlı uzardı saçlarım hepten aldı başını gidio kaydirigubbakcemile3

3. kürüm şuan başımdazemuszemus
yahu başım ağrıyor sizdede oluyor mu?
daha 1.5 saat daha bekleyeceğim
kendimi banyoya atmak işstiyorum
ama devam çünkü sonuç alıyorumkaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…