yok hayatım kullanmıyordumsen kullanmıomuydun canm, hem de boyalı saça:1shok:
bi kaç gün oynamadan bi şe olmaz kuşumm.tamam bulmaya çalış bakalımmbilmiyorumkismilekuzumm nassin yahuu simdi ben
1inci uygulama pazar
2inci uygulama pazar
3uncu uygulama persembe olacak yaa (yanii 11 gun sonra)
umarim bi sey olmaz bi de sen 5 den sonra ara verme dedin diye burda b vitamini arayacagim bakalim umarim bulurum bi seyler bemiks tarzi:"))
eed bebem bence de ara wakti gelmiş.uzama oldu mu ? hissettin mi?ben artık ara veriyim demi kızlar neredeyse 2 aydır 8 haft yaptım 1 hafta yapmayımda dinlensin bu arada yağları sürerim sadece
en son ne zaman kırık aldırdın kuşum?ben dun 4. kürümü yapacaktım ama saçımı boyayıo kısısek bakımlardan dolayı yapamadım. bu haftada yapamıcam sanırım. ptesı falan yapabılırım. uçları cok kotu sacımın pütür pütür kırış kırış nasıl düzeltıcem ben. kestırmem şartmı..??
dove marka bebeim,ısı ile şekillendirilen saçlar için,diyor üzerinde.turuncu bir şişe:kedi:Kkontess'cim ben de bu gece rüyamda saçlarımı iğrenç gördüm. O kadar serttiler ki kökünden kessen anca fayda ederdiSonra uyandım ama saçlarım yine de çok uyumuşak değil Saç kreminin markası ne? ben de dipleri hariç kullanayım
kızlar saç kremini eksik etmeyin.aslında oldukça faydalı..kontes sen kullanmıyor muydun?
bu arada bende 3.yaptım aam düzleştirici kullanıyorum(( uzamasını daha net görüyorumdiye kullanmak istiyroum.... belime yaklaştı bikaç hafta önce kestirmiştim yine kestirdiğim boya geldi guclubacismile zaten hızlı uzardı saçlarım hepten aldı başını gidio kaydirigubbakcemile3
baş ağrısı sinüzitten canım.bende de oluyor.ondan artık 3 saat bekletiyorum:kedi:3. kürüm şuan başımdazemuszemus
yahu başım ağrıyor sizdede oluyor mu?
daha 1.5 saat daha bekleyeceğim
kendimi banyoya atmak işstiyorum
ama devam çünkü sonuç alıyorumkaydirigubbakcemile5
uzun mu ki bu mafoldumbenyaaaa ztn uzun saclarınızzz yaa kıskanıorm vallahı
amanini çok utandımmm:kedi::kedi: darısı başına bebeim inşşş tez zamandaa:Saruboceq:a.s.kkontesiiiiiiiiiiiiiiimmmm yine her zamanli gibi 1 numarasın hayatımbomba gibisin fıstık gibisin vallahi saçları zaten söylemeye gerek yok muhteşemsin bitanem rengi falan herşeyi sana aşırı yakışıyor inşallah bende böyle uzun saçlarımı en kısa zamanda görebilicem o günler iple çekiyorum vallahi cuma günü 7. yi yapıcam bende şimdilik 3 cm uzamam oldu ama benim saçlarım yavaş uzardı. daha sonraki gelişmeleri yazarım kızlar
daha da uzun istiyorrrmmmdelikafaduldenayyy uzun tabiiiii boshayallersmile
bi kaç gün oynamadan bi şe olmaz kuşumm.tamam bulmaya çalış bakalımmbilmiyorumkismile
yanlış değil kuşum,iyice karıştırıp ezmen gerekiyor sadece...streç flm ile sar? ya da bi poşet geçir kafana,dökülmesinler üstüneezemuszemustamamdir canim benimmmm insallah senin de saclarin harikaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa rengi de kendisi de herseyi de ayy benimkiler bu kadar uzasa daha ne isterimmmmm yaaa yeter de artar bana ama uamiyrolar iste
ONEMLI SORU :))
Simdi hani denmisti yaa zeytinyagi+ maya diye ben sirf bunun icin turkiyeden toz kuru maya getirdim ama sanirim yanlis mi getirdim yaaa zeytinyagini isittim mayayi icine kattim ama tane tane duruyorlar bole mi olacak su an sacimdalar da goruyorum yani resmen ben onlari bi de dokuluyorlar biraz omzuma falan bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?