Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

Sonuç alanlara maşallah diyorum =)
Saç kremi alayım bari ben de acaba hangi marka iyidir?
nazz81 arkadaşım ağrı bende olmadı ama pek çok kişinin başı ağrıyor kür kafasındayken.

Öptüm hepinizi =)

Bende de fazlasıyla ağrı oluyor.Bu hafta 7.uygulamayı yapıcam..Ağrıyı çekmek bir derttt:umursamaz:

bi kaç gün oynamadan bi şe olmaz kuşumm.tamam bulmaya çalış bakalımmbilmiyorumkismile

en son ne zaman kırık aldırdın kuşum?

dove marka bebeim,ısı ile şekillendirilen saçlar için,diyor üzerinde.turuncu bir şişe:kedi:

yok bebem,kullanmıyordum ben.ama artık kullanıcam.çok sevdimzemuszemus

3. kürüm şuan başımdazemuszemus
yahu başım ağrıyor sizdede oluyor mu?
daha 1.5 saat daha bekleyeceğim
kendimi banyoya atmak işstiyorum
ama devam çünkü sonuç alıyorumkaydirigubbakcemile5
baş ağrısı sinüzitten canım.bende de oluyor.ondan artık 3 saat bekletiyorum:kedi:

saçımın son rengi de böyle bi şey oldu kızlar.boyası aktı,alttan oryallerim çıktı.ama değişik oldu hoş oldu:icecream: beğendim beennn:dance:
tel ile çektiğim için pek net değil ama...

kkontesiiiiiiiiiiiiiiimmmm yine her zamanli gibi 1 numarasın hayatım bomba gibisin fıstık gibisin vallahi saçları zaten söylemeye gerek yok muhteşemsin bitanem rengi falan herşeyi sana aşırı yakışıyor inşallah bende böyle uzun saçlarımı en kısa zamanda görebilicem o günler iple çekiyorum vallahi cuma günü 7. yi yapıcam bende şimdilik 3 cm uzamam oldu ama benim saçlarım yavaş uzardı. daha sonraki gelişmeleri yazarım kızlar

amanini çok utandımmm:kedi::kedi: darısı başına bebeim inşşş tez zamandaa:Saruboceq:a.s.

bi kaç gün oynamadan bi şe olmaz kuşumm.tamam bulmaya çalış bakalımmbilmiyorumkismile

tamamdir canim benimmmm insallah senin de saclarin harikaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa rengi de kendisi de herseyi de ayy benimkiler bu kadar uzasa daha ne isterimmmmm yaaa yeter de artar bana ama uamiyrolar iste

ONEMLI SORU :))

Simdi hani denmisti yaa zeytinyagi+ maya diye ben sirf bunun icin turkiyeden toz kuru maya getirdim ama sanirim yanlis mi getirdim yaaa zeytinyagini isittim mayayi icine kattim ama tane tane duruyorlar bole mi olacak su an sacimdalar da goruyorum yani resmen ben onlari bi de dokuluyorlar biraz omzuma falan
bilmiyorumkismile

yanlış değil kuşum,iyice karıştırıp ezmen gerekiyor sadece...streç flm ile sar? ya da bi poşet geçir kafana,dökülmesinler üstüneezemuszemus

kontess bende yapicam 2.kürümü bu gece 5saatmi bekleticez 3 saatmis ilkinde 4.5 saat bekletmistim ben..
yada yatarken yapip sabaha kadarmi bekletim karar veremedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…