bi kaç gün oynamadan bi şe olmaz kuşumm.tamam bulmaya çalış bakalımmbilmiyorumkismile
yanlış değil kuşum,iyice karıştırıp ezmen gerekiyor sadece...streç flm ile sar? ya da bi poşet geçir kafana,dökülmesinler üstüneezemuszemus
canım ben sinüzit olduğum için 3 saate düşürmek zorunda kaldımkontess bende yapicam 2.kürümü bu gece 5saatmi bekleticez 3 saatmis ilkinde 4.5 saat bekletmistim ben..
yada yatarken yapip sabaha kadarmi bekletim karar veremedim
2 saat yeterli aşkommŞenizaaaaaaaaaaaaaa cok sevindim canim benim duyduguma ama iste ezmedim bu seferlik ole olsun karistirdim sadece ikinciye ezerim artik aaa valla beklemiyordum canim yaaa:)) kocaman opuyorum:) kac saat bekletiyim dersin :)
ohhhhhihoyyyt1 saati biraz gecince yikadim canim benim yaa bu seferlik boyle olsun da nasil yumusacik simdi sacim :)))
yarinda hayirlisiyla 3. uygulama hadi hobaaaaaaaa :))
kıslar ne yapıyosunuz yesacım seninlede bi türlü denk gelemedik bu topikte:umursamaz:özledim vallaha
evet bebeim ta kendisi :kedi:
diyete yakında yine geliyorum canım:kedi:
yarı yolda bıraktım
ama paşa paşa geri döneceğim yaz geliyooorrrrr
ben 3. uygulamamı yaptım yesacım her hafta 1 cm uzatıyor gerçekten yani benim saç yapıma uydu bu kür
ama kokusu midemi acayip bulandırıyor özellikle ampülün
yesam kilonu zor veriyosun galiba ama eminim kalıcı olacaktırkaydirigubbakcemile5
sabahları hala muz yiyormusun kıs aklinialirimsmileonun kalorisi çok yüksekti eğer devam ediyosan ona biraz ara ver canımyerimseniben
canım birden haddimi aştım gibi geldi:mymeka:
çok biliyordunda niye yarı yolda bıraktın derdim yerinde olsaydımlülülülülülü
şaka bi yana vallahi sabrına bravo
heheh sorun deel bebemmmayyyyyyyyyyyy yok canim o nasil sozzzzzzzzzzzzz hihoyyyt valla ozlemisim yaa ne guzel hatirliyorsun canim bi ara turkiyeye gittim resmen basa dondum gibi oldum dalga geciyorlar topiktekiler senin alttaki tickerindaki adam ters yone kosuyor diye kaydirigubbakcemile3
canim birakmistim bi arada simdi yine basladim yaa sabahlari muza bak sen dedin yaa ben yine ara vereyim biraz Şeniz
ayyy kontescimmmmmm konuna da bole konu disi mesajlarimizla :kedi:
hemen baglayim ama ben saca soyle yaza incecikkkkkkkk upuzun saclarla girsekkkkkkkk :lepi:
bu arada ben hic uzama falan hissetmiyorum ama benim normalde hic uzamadigi icin saclarim ondan olabilir fisfisfis
Bende de fazlasıyla ağrı oluyor.Bu hafta 7.uygulamayı yapıcam..Ağrıyı çekmek bir derttt:umursamaz:
kıslar yaaa 5santim ne kadar surede uzarki??!su kahkullerim uzamalı kısa kaldılar birass
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?