Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

bi kaç gün oynamadan bi şe olmaz kuşumm.tamam bulmaya çalış bakalımmbilmiyorumkismile

yanlış değil kuşum,iyice karıştırıp ezmen gerekiyor sadece...streç flm ile sar? ya da bi poşet geçir kafana,dökülmesinler üstüneezemuszemus

aaaaaaaaaaaaaa cok sevindim canim benim duyduguma ama iste ezmedim bu seferlik ole olsun karistirdim sadece ikinciye ezerim artik aaa valla beklemiyordum canim yaaa:)) kocaman opuyorum:) kac saat bekletiyim dersin :)

1 saati biraz gecince yikadim canim benim yaa bu seferlik boyle olsun da nasil yumusacik simdi sacim :)))

yarinda hayirlisiyla 3. uygulama hadi hobaaaaaaaa :))

kıslar ne yapıyosunuz yesacım seninlede bi türlü denk gelemedik bu topikte:umursamaz:özledim vallaha

kıslar ne yapıyosunuz yesacım seninlede bi türlü denk gelemedik bu topikte:umursamaz:özledim vallaha

valla canim benim yaaaaaaaa ben de ozledim sen bi ara bizim diyet topigine de takilirdin sanki degil mi bayanssulusmile

ben hemen ozet geceyim yarin 3uncu uygulama olacak sinaemekili de
bu 3 hafta boyunca sadece iki kere duzlestirici kullandim Allah kullandirtmasin insallah kaydirigubbakcemile3

bugun de sicak zeytinyagi maya yaptim saclarim yumusacik su an :lepi:

bu cumartesi de vitamin arayacagim bakalim umarim bulurum hatta az biraz da sinameki bulsam sanki yi olacak gibi ama bi tutamdan kasit tam olarak nedir yaa cok az bi sey degil mi bilmiyorumkismile

sen de sira canim benim olumunekankayizsmile

diyete yakında yine geliyorum canım:kedi:
yarı yolda bıraktım
ama paşa paşa geri döneceğim yaz geliyooorrrrr
ben 3. uygulamamı yaptım yesacım her hafta 1 cm uzatıyor gerçekten yani benim saç yapıma uydu bu kür
ama kokusu midemi acayip bulandırıyor özellikle ampülün

en en kisa zamanda bekliyoruz canim benim valla yaza ne kaldi surda hatta bi hosgeldin de yaa gel de delikafadulden

valla bana hic kotu gelmiyor hatta guzel bile geliyor bildigimiz vitamin kokusu ne olacak ki diyorum bu kokudan ama tabii olabilir de canim benim boshayallersmile kokusunu begenmeyen arkadaslar cok ama ben cok sevdim valla :asigim:

sole bole ayni sayiliriz canim benim yaa ben birinci uygulamayi yaptim banyodan ciktim islak islak resmini sectim saclariminin aynisini 10uygulama sonrasi da yapacagim insalah bakalim ne olacak Şeniz

yesam kilonu zor veriyosun galiba ama eminim kalıcı olacaktırkaydirigubbakcemile5
sabahları hala muz yiyormusun kıs aklinialirimsmileonun kalorisi çok yüksekti eğer devam ediyosan ona biraz ara ver canımyerimseniben
canım birden haddimi aştım gibi geldi:mymeka:
çok biliyordunda niye yarı yolda bıraktın derdim yerinde olsaydımlülülülülülü
şaka bi yana vallahi sabrına bravo

ayyyyyyyyyyyy yok canim o nasil sozzzzzzzzzzzzz hihoyyyt valla ozlemisim yaa ne guzel hatirliyorsun canim bi ara turkiyeye gittim resmen basa dondum gibi oldum dalga geciyorlar topiktekiler senin alttaki tickerindaki adam ters yone kosuyor diye kaydirigubbakcemile3

canim birakmistim bi arada simdi yine basladim yaa sabahlari muza bak sen dedin yaa ben yine ara vereyim biraz Şeniz

ayyy kontescimmmmmm konuna da bole konu disi mesajlarimizla :kedi:

hemen baglayim ama ben saca soyle yaza incecikkkkkkkk upuzun saclarla girsekkkkkkkk :lepi:

bu arada ben hic uzama falan hissetmiyorum ama benim normalde hic uzamadigi icin saclarim ondan olabilir fisfisfis

heheh sorun deel bebemmm yirim seni Şeniz herkesinki haftada 1 cm olmuyor canım,msla 7-8 den sonra birde oluyor uzama. o yüzden umutsuzluğa kapılma.bu ara bana da uzamıyor gbi geliyr saçlarm ama yapmaya dewam ediyorum,çnkü illa ki içten içe işe yarıyorrr

yok yesacım uzamayı daha iyi anlamak için resimlerden değil de ölçerek daha iyi anlarsın
ben terzi mezduresiyle ölçüyorum:kedi:
gülme kısaklinialirimsmile
30 cm le başladım
31 cm olunca 1 cm kendim kestim uçları kırıktı dayanamadım nasılsa uzuyor artık diye
2. kürde yine 31 cm oldu
bakalım bugünkü kür nasıl sonuç verecek

Bende de fazlasıyla ağrı oluyor.Bu hafta 7.uygulamayı yapıcam..Ağrıyı çekmek bir derttt:umursamaz:

canım bende bu pazar 7. uygulamayı yapıcam peki sende ne kadar uzama oldu benim hala normal uzuyor bi tek bendemi oluyo anlamadımki mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…