eğer sendede işe yarasa 5 haftada canım:lepi:
heheh sorun deel bebemmmyirim seni Şeniz herkesinki haftada 1 cm olmuyor canım,msla 7-8 den sonra birde oluyor uzama. o yüzden umutsuzluğa kapılma.bu ara bana da uzamıyor gbi geliyr saçlarm ama yapmaya dewam ediyorum,çnkü illa ki içten içe işe yarıyorrr
yok yesacım uzamayı daha iyi anlamak için resimlerden değil de ölçerek daha iyi anlarsın
ben terzi mezduresiyle ölçüyorum:kedi:
gülme kısaklinialirimsmile
30 cm le başladım
31 cm olunca 1 cm kendim kestim uçları kırıktı dayanamadım nasılsa uzuyor artık diye
2. kürde yine 31 cm oldu
bakalım bugünkü kür nasıl sonuç verecek
ise yarıyo jnm ama kahkulum zor uzuokafamçokkarıştı
saoalsin kuzum yaaaaaaa yok valla umutsuzluga kapilmiyorum 10 uygulama yapacagim insallah uzarsa da uzamazsa bakalim artik hayirlisi Şeniz
heheh cok iyiymis canim yaaaaaa :lepi: valla mezuram yok ama ben de baslamadan once kirik aldirdim su an varsa da pek azdir ama kestirmiyorum iste su duzlestiriciyi de hic yapmasam insallah 10 uygulama boyunca hihoyyyt
özellikle öndeki kahkül & perçem vs kısımları daha geç uzuyor evet,nedenini ben de anlamadım ama saçın arka kısımları daha çok uzuyor.bunu bir çok kişiden duydum.bende de öyle olduise yarıyo jnm ama kahkulum zor uzuokafamçokkarıştı
saç boyun nerdebende düzleştirici kullanıyorum saçlarım çok yumuşak ve ince şekil almıyor..yani şekilli değil..napsam ki
saç boyun nerde
oke müsaitmiş.geceden ör,sabah aç,spreyle...düzleştirici yerine bu şekilde şekillendirkatlı kesim saçlarım..en uzun yeri belimden 1-2 parmak yukarda hemen hemen...
oke müsaitmiş.geceden ör,sabah aç,spreyle...düzleştirici yerine bu şekilde şekillendir
CADIARZU fena değilmiş peki örünce spreylesem çok mu sert olur ki?
hadi bakalım gözün aydın bebeimmmopuyorumnanaktan benimkiler azcuk azcuk uzuyor sanki öyle hissediyorum.ama ölçmüyorumgamyoncuiremsudoktor kontrolümden de bişey çıkmadı, ben de gttm kestrdm biraz saçlarımı, kırıklarını aldrdm yani 3 cm kadar, bakıma devam yılmak yokguclubacismile
kontes nası gidiyor saçlarr
öyle denemedim kuzum...CADIARZU fena değilmiş peki örünce spreylesem çok mu sert olur ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?