Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

saoalsin kuzum yaaaaaaa yok valla umutsuzluga kapilmiyorum 10 uygulama yapacagim insallah uzarsa da uzamazsa bakalim artik hayirlisi Şeniz

heheh cok iyiymis canim yaaaaaa :lepi: valla mezuram yok ama ben de baslamadan once kirik aldirdim su an varsa da pek azdir ama kestirmiyorum iste su duzlestiriciyi de hic yapmasam insallah 10 uygulama boyunca hihoyyyt

ya sorma düzleştirici olmayıncada saç saçlıktan çıkıp bonus oluyor
zor dayanıyorum ama özel bi yere gidince yada misafirim gelince mecbur kalıyorum
ama 3 haftadır 2 kere kullandım sadece

aaaaaaaaaaaaaa aynen canim yaaa 3 haftadir 2 kere bende nisan 26sina kadar hic kullanmayacagim insallah sonra turkiye gitcem bi daha o zaman kullanirim artik:))

türkiyeye nereye geliyorsun canım
bana oralardan kardeşimin kokusunu getir olur mu

herkese iyi geceler kızlar yarın görüşürüzopuyorumnanaktan

Benim de ön kısımlar daha geç uzuyor sinir oluyorum. saçlarım katlı ben düz kesim olsun diye uğraşıyorum :/

bende düzleştirici kullanıyorum saçlarım çok yumuşak ve ince şekil almıyor..yani şekilli değil..napsam ki

doktor kontrolümden de bişey çıkmadı, ben de gttm kestrdm biraz saçlarımı, kırıklarını aldrdm yani 3 cm kadar, bakıma devam yılmak yokguclubacismile
kontes nası gidiyor saçlarr

CADIARZU fena değilmiş peki örünce spreylesem çok mu sert olur ki?

hayatım saçlarını geceden ör sabaha aç öne eğil saçlarının diplerine hafif sprey sık hem daha dolgun ve hacimli görünür hemde zaten seninki uzunmuş muhteşem olur zemuszemus benimkilerde müsait olsa bende yapıcam ama 5-6 ay sonra inşallah bayanssulusmile

doktor kontrolümden de bişey çıkmadı, ben de gttm kestrdm biraz saçlarımı, kırıklarını aldrdm yani 3 cm kadar, bakıma devam yılmak yokguclubacismile
kontes nası gidiyor saçlarr
hadi bakalım gözün aydın bebeimmmopuyorumnanaktan benimkiler azcuk azcuk uzuyor sanki öyle hissediyorum.ama ölçmüyorumgamyoncuiremsu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…