ya bu sinameki+bemiks+badem yağı formülünyarım çay bardağı su da yapıyoruz ya hani? o az olmaz mı,yeter mi tüm diplere bol bol kontescim? bir de bende spreyli bi şişe var ona koysam diplere fıs fıs şeklinde uygulasam daha çok verim almaz mıyım karışımdan acaba ? sen ne dersin canım? CADIARZU
bebeim alınma ama şu sayfaya kdr 10 kere söylemiştm bn zten spreyli şişe olayını :kedi: tüm diplere yetiyor canım,dert etme sen Şenizya bu sinameki+bemiks+badem yağı formülünyarım çay bardağı su da yapıyoruz ya hani? o az olmaz mı,yeter mi tüm diplere bol bol kontescim? bir de bende spreyli bi şişe var ona koysam diplere fıs fıs şeklinde uygulasam daha çok verim almaz mıyım karışımdan acaba ? sen ne dersin canım? CADIARZU
pki cnm,bekliyorz:kedi:ben 1 hafta sinemaki bir hafta bercelino diye 12 çeşit saç uzatmada etkili olan yağ aldım bugün dönüşümlü kullanıcam bakalım sonuç alır almaz resim koycam..
saç tipinden dolayı koku kalma ws gibi farklılıklar görülebiliyor canımkızlar bn 2.uygulamamıda yapdm coq memnunum valla ama gecen hafta bemıks ın kokusu kaldı sacımda ılac gıbı kokdum :kedi: Sukur bu hafta öle bı sorunum olmadı ıcıne karanfıl koydum bıraz kürü yıkadıkdan sonrada karanfılde beklettıgım suyla yıkadım koku kalmadı =) Anlamadım bnm nıe kaldı gecen hafta acaba bn sureklı duzlesdırıcı kullanıorm ondan olabılırmı sızce yapdıgımda kokusu gelıo banada bilmiyorumkismile Olsun yınede cok guzel zemuszemus
saç tipinden dolayı koku kalma ws gibi farklılıklar görülebiliyor canım
piki cnm :hulya:SAol canım cozumunu buldum zaten Sorun yok sımdı kokuyuda fark eden annemle sevgılım oldu uzakdakıler anlamıodu Allahdn =):kedi:zemuszemus
piki cnm :hulya:
hayatım saçlarını geceden ör sabaha aç öne eğil saçlarının diplerine hafif sprey sık hem daha dolgun ve hacimli görünür hemde zaten seninki uzunmuş muhteşem olur zemuszemus benimkilerde müsait olsa bende yapıcam ama 5-6 ay sonra inşallah bayanssulusmile
SAol canım cozumunu buldum zaten Sorun yok sımdı kokuyuda fark eden annemle sevgılım oldu uzakdakıler anlamıodu Allahdn =):kedi:zemuszemus
ne zamandır war?sağol canım denicem çok da yeteneksizim ha bu saç konusunda...
acil yardıma ihtiyacım var kızlar( kulağımın arkasında sivilce gibi bi şişlik var..içi iltihaplı hissediyorum çünkü...sivilce gibi..kbb doktoruna mı cildiyeye mi çıksam fikri olan varmı?
wuhuuuu aklinialirimsmileveeeeeeeee 3uncu uygulama kafamda :)))) yuppiii :))
kullanci adi-----------------1.uygulama-------2.uygulama--------3uygulama
yesa-----------------------------+----------------------------+--------------------------+
saol bebeimmm,hg aramızaa.s. inşallah sen de faydasını görürsün.sinamekiliyi 3 saat bekletiyorum,sarımsaklı şampuanı 3-5dk filankontes mükemmel olmuş saçların ya maşallahbayıldım benimde senn ilk hali gibi saçların dediğin gibi hiç uzamıyor uçlarından aldırdıkça hep aynı kalıyor..:gitme:
peki o şampuanı ve sinamekeli karışı ne kadar bekletip yıkıyorsunn benimde yarın ilk işim gidip almak olacak :sm_cool:
teşekkürler paylaşım için:1hug:
wuhuuuu aklinialirimsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?