Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

ya bu sinameki+bemiks+badem yağı formülünyarım çay bardağı su da yapıyoruz ya hani? o az olmaz mı,yeter mi tüm diplere bol bol kontescim? bir de bende spreyli bi şişe var ona koysam diplere fıs fıs şeklinde uygulasam daha çok verim almaz mıyım karışımdan acaba ? sen ne dersin canım? CADIARZU

kızlar bn 2.uygulamamıda yapdm coq memnunum valla ama gecen hafta bemıks ın kokusu kaldı sacımda ılac gıbı kokdum :kedi: Sukur bu hafta öle bı sorunum olmadı ıcıne karanfıl koydum bıraz kürü yıkadıkdan sonrada karanfılde beklettıgım suyla yıkadım koku kalmadı =) Anlamadım bnm nıe kaldı gecen hafta acaba bn sureklı duzlesdırıcı kullanıorm ondan olabılırmı sızce yapdıgımda kokusu gelıo banada bilmiyorumkismile Olsun yınede cok guzel zemuszemus

ben 1 hafta sinemaki bir hafta bercelino diye 12 çeşit saç uzatmada etkili olan yağ aldım bugün dönüşümlü kullanıcam bakalım sonuç alır almaz resim koycam..

yok canim benim bol bol bol bol yetiyor hicc merak etme sen hatta resmen tum sacina bile uygulayabilirsun ki benim saclarim coktur guclubacismile

bebeim alınma ama şu sayfaya kdr 10 kere söylemiştm bn zten spreyli şişe olayını :kedi: tüm diplere yetiyor canım,dert etme sen Şeniz

saç tipinden dolayı koku kalma ws gibi farklılıklar görülebiliyor canım

sağol canım denicem çok da yeteneksizim ha bu saç konusunda...
acil yardıma ihtiyacım var kızlar ( kulağımın arkasında sivilce gibi bi şişlik var..içi iltihaplı hissediyorum çünkü...sivilce gibi..kbb doktoruna mı cildiyeye mi çıksam fikri olan varmı?

SAol canım cozumunu buldum zaten Sorun yok sımdı kokuyuda fark eden annemle sevgılım oldu uzakdakıler anlamıodu Allahdn =):kedi:zemuszemus

cnm bende gül yağı damlatıyorum bildiğim kadarıyla saça da faydalı..hem koku da yok o kadar..güşl zaten mis gibi kokuo.. bayanssulusmile

ne zamandır war?

veeeeeeeee 3uncu uygulama kafamda :)))) yuppiii :))

kullanci adi-----------------1.uygulama-------2.uygulama--------3uygulama

yesa-----------------------------+----------------------------+--------------------------+

hayatguzeldir-------------+----------------------------+-----------------------------+

sangs-------------------------+--------------------------+------------------------------+

sedna-------------------------+---------------------------+-----------------------------+

Son düzenleyen: Moderatör:
kontes mükemmel olmuş saçların ya maşallah bayıldım benimde senn ilk hali gibi saçlarım dediğin gibi hiç uzamıyor uçlarından aldırdıkça hep aynı kalıyor..:gitme:

peki o şampuanı ve sinamekeli karışımı ne kadar bekletip yıkıyorsunn benimde yarın ilk işim gidip almak olacak :sm_cool:

teşekkürler paylaşım için:1hug:

saol bebeimmm,hg aramızaa.s. inşallah sen de faydasını görürsün.sinamekiliyi 3 saat bekletiyorum,sarımsaklı şampuanı 3-5dk filan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…