Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

saol bebeimmm,hg aramızaa.s. inşallah sen de faydasını görürsün.sinamekiliyi 3 saat bekletiyorum,sarımsaklı şampuanı 3-5dk filan

hoşbulduk çok hoşbuldum vallahinaniknanik ay inşallah olur benimkilerde fotosunu koyarım böle gerine gerinee hihoyyyt

bebeeem yaaaaa 3 saat bekletiyim degil mi ben bunu simdi ayyy insallah bulurum B vitamini yaa ben burda hadi insallah 2 tane ampulum gozum gibi bakiyorum valla :Saruboceq:delikafadulden
inşallah bebeimmmmŞeniz tr de akraba fln yok mu ? yollasınlar? ben artık 3 saat bekletiyorum walla kuşum,başım ağrıyor sonrabilmiyorumkismile

ay bir de bir şey daha sorucam ben her gun duş alan birisiyim de acaba zararlı olur mu sen kaç gunde bir yıkadın canım bu şampuanla saçını

ay bir de bir şey daha sorucam ben her gun duş alan birisiyim de acaba zararlı olur mu sen kaç gunde bir yıkadın canım bu şampuanla saçını
ben 2günde bir yıkarım canım saçımı.her gün yıkamak zararlı diye biliyorum.hani sadece bu şampuanla yıkamak olarak değil,normalde de her gün yıkamak zararlıdır

inşallah bebeimmmmŞeniz tr de akraba fln yok mu ? yollasınlar? ben artık 3 saat bekletiyorum walla kuşum,başım ağrıyor sonrabilmiyorumkismile

bebebm varda zor olur simdi yaaaa bi de gitcem zaten bi daha bu ayin 27sinde :lepi: ilk ikiyi bayaa cok bekletmistim canim da bunu sanirim ben de 3 saat bekleyip yikayacagim aslinda tum gece bekletip sabah yikayasim var da dur bakalim hadi hayirlisi Şeniz

ya benm saçlarım dalgalı da köpük kullanıyorum şekil vermek için 2 gunde kullanamıyorum saçlarım kötü oluyo sanki biraz pipirikliyim sanırım bu konuda:1rolleyes: bu sayede alışkanlığımda geçer belki zemuszemus

ben ööle yaptım bi kaç kez ama sinüzit oldum:gitme:

gız cadı ne arıyon burda insan bi ben gidiyom der yaavvvkötükedihüso -tatlicadiarzu-

Son düzenleme:
kontes sen nasıl resim ekledin profiline..ben eklemeye çalışıyorum gözat butonuna tıklıyorum sunucu bulunamadı hatası veriyor..geçici mi acaba hata?yoksa resmin boyutumu büyük..

haklsın kontes.. gözümden kaçmış gece okumuştum sayfaları.. :kedi: neyse bugün yaparım beklerken de ilk ağda tecrübemi yaşarım annemin zoruyla delikafadulden

enemmm bebikimm,yaşın kaç ki kaydirigubbakcemile3

23 canım :)) canım çok tatlı benim hep epilasyon aleti ile alıyodum bugün kardeşimle annem yapacaklarmış annem bi dene gerisi gelir dedi bakalım ne kadar dayanıcam

23 canım :)) canım çok tatlı benim hep epilasyon aleti ile alıyodum bugün kardeşimle annem yapacaklarmış annem bi dene gerisi gelir dedi bakalım ne kadar dayanıcam
hee ben de ilk diyince,tüy alma işlemi ilk kez oluyo sandımdı kaydirigubbakcemile3 ben sevmiyorum ağda,yapış yapışakannehir

normal olanı yani sevgili kontesin formülünde dahil olanı bemiks*kompoze şimdi tekrar kontrol ettim hatta c vitamininden eser yok içeriğinde aklınızda bulunsun alırken kutunun üstünde formül içeriği mevcut arkadaşlar yerimseniben

şuan bu karışım kafamda kızlar.. ben ampullerden birini de kullandığım şampuanıma kırdım.. sarımsak cesaret edemiyciğim valla :sinifsinif: bende bari çift etki yapmış olurum dedim kırdım şampuana.. 7 ye doğru yıkarım saçımı 4 saat falan yeterli olur sanıyorum bi daha ki kürümü de haftaya bugün yaparım ohh mis.. bi de bi ara şu gliss ten almam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…