saol bebeimmm,hg aramızaa.s. inşallah sen de faydasını görürsün.sinamekiliyi 3 saat bekletiyorum,sarımsaklı şampuanı 3-5dk filan
inşallah bebeimmmmŞeniz tr de akraba fln yok mu ? yollasınlar? ben artık 3 saat bekletiyorum walla kuşum,başım ağrıyor sonrabilmiyorumkismilebebeeem yaaaaa 3 saat bekletiyim degil mi ben bunu simdi ayyy insallah bulurum B vitamini yaa ben burda hadi insallah 2 tane ampulum gozum gibi bakiyorum valla :Saruboceq:delikafadulden
inşallahhh :Saruboceq:hihoyyythoşbulduk çok hoşbuldum vallahinaniknanik ay inşallah olur benimkilerde fotosunu koyarım böle gerine gerinee hihoyyyt[/B]
ben 2günde bir yıkarım canım saçımı.her gün yıkamak zararlı diye biliyorum.hani sadece bu şampuanla yıkamak olarak değil,normalde de her gün yıkamak zararlıdıray bir de bir şey daha sorucam ben her gun duş alan birisiyim de acaba zararlı olur mu sen kaç gunde bir yıkadın canım bu şampuanla saçını
inşallah bebeimmmmŞeniz tr de akraba fln yok mu ? yollasınlar? ben artık 3 saat bekletiyorum walla kuşum,başım ağrıyor sonrabilmiyorumkismile
ben ööle yaptım bi kaç kez ama sinüzit oldum:gitme:bebebm varda zor olur simdi yaaaa bi de gitcem zaten bi daha bu ayin 27sinde :lepi: ilk ikiyi bayaa cok bekletmistim canim da bunu sanirim ben de 3 saat bekleyip yikayacagim aslinda tum gece bekletip sabah yikayasim var da dur bakalim hadi hayirlisi Şeniz
bebebm varda zor olur simdi yaaaa bi de gitcem zaten bi daha bu ayin 27sinde :lepi: ilk ikiyi bayaa cok bekletmistim canim da bunu sanirim ben de 3 saat bekleyip yikayacagim aslinda tum gece bekletip sabah yikayasim var da dur bakalim hadi hayirlisi Şeniz
boyutu küçülterek bi daha dene bakalım bebemkontes sen nasıl resim ekledin profiline..ben eklemeye çalışıyorum gözat butonuna tıklıyorum sunucu bulunamadı hatası veriyor..geçici mi acaba hata?yoksa resmin boyutumu büyük..
enemmm bebikimm,yaşın kaç ki kaydirigubbakcemile3haklsın kontes.. gözümden kaçmış gece okumuştum sayfaları.. :kedi: neyse bugün yaparım beklerken de ilk ağda tecrübemi yaşarım annemin zoruyla delikafadulden
enemmm bebikimm,yaşın kaç ki kaydirigubbakcemile3
hee ben de ilk diyince,tüy alma işlemi ilk kez oluyo sandımdı kaydirigubbakcemile3 ben sevmiyorum ağda,yapış yapışakannehir23 canım :)) canım çok tatlı benim hep epilasyon aleti ile alıyodum bugün kardeşimle annem yapacaklarmış annem bi dene gerisi gelir dedi bakalım ne kadar dayanıcam
bi kaç sayfa geride fotoğrafı var.arkadaşlar çok sayfa war biliyorum ama azcık okuyun yaabilmiyorumkismilekızlar bu bemksin eczanede bi c vitaminlisi varmş bi de normali hangisini almam gerekio bilen var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?