sarımsaklı şampuanı denemeden ıyy kokar fln diyeni döwüorm ben artık kötükedihüsoşuan bu karışım kafamda kızlar.. ben ampullerden birini de kullandığım şampuanıma kırdım.. sarımsak cesaret edemiyciğim valla :sinifsinif: bende bari çift etki yapmış olurum dedim kırdım şampuana.. 7 ye doğru yıkarım saçımı 4 saat falan yeterli olur sanıyorum bi daha ki kürümü de haftaya bugün yaparım ohh mis.. bi de bi ara şu gliss ten almam lazım
eed cnm.zten bi çok arkadaşımız da önce ıyyy diyip denedikten sonra kokmadığını farkettiler.ve neden daha önce denememişim ki diye hayıflandılarzemuszemusEvt ya kontese katılıyorum..Ben denedim denemeden nerden bilcem yani, hiçde kokmuyor..Çokda memnunum ..zemuszemus
nedeni neymiş ?Pazar yine bakımımı yapabilceğimi düşünüyordum ama malesef..
Bugün eczaneye gelen güzellik uzmanı saç analizi yaptı ve sakın bir daha sinameki kullanma dedi..lmaz:
5 hafta süren saç uzama maceram hiç sonuç alamadan bitmiş oldu :a015:
nedeni neymiş ?
birikinti olayı kişiye özel bir durum olabilir ama omurilik ne alakaakannehirSaç derimde çok birikinti varmış, onlar çıkarılmadan saçlarım uzayamazmış, hatta yeni çıkmaya çalışan saçlar da çıkamıyormuş. :çok üzgünüm:
Bir de omurilik soğanıyla ilgili bir şeyler söyledi ama tam olarak aklımda değil :kedi:
ayh bunu yeni görüyorummmm
şampuan, badem yağı, bakım, bakim, bakimli, bakimli saçlar, bemiks, bemix, dersiniz, haftada, kontes gibi sacim olsun, kontes saclar 1 numara, maya, off kontesin saci kadar olsaaaaaaaa, rapunzel, saçlarııım canıııım =d, saclara, sarımsak, sarimsak, sicak zeytinyagi maya, sinameki, uzar insallah yaza kadar, uzayan, uzun, zeytinyağı, zeytinyagı
heheheh çok mersiiia.s.
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ahahaha bu çok güzel bende yeni gördüm
KONTES SAÇLAR 1 NUMARA OFF KONTESİN SAÇI KADAR OLSAAAAAA :lepi: kaydirigubbakcemile2aklinialirimsmile
birikinti olayı kişiye özel bir durum olabilir ama omurilik ne alakaakannehir
cnm bende gül yağı damlatıyorum bildiğim kadarıyla saça da faydalı..hem koku da yok o kadar..güşl zaten mis gibi kokuo.. bayanssulusmile
hımmm kişiselse bi şey diyemicem kuzum,ben de genelde kullanılmamalı diye düşündüm:kedi:Sanırım derimin çok hassas olmasındanmış, ben de alakayı kuramadım ama... :bbo:
Kısa zamanda çok kilo verince saçlarımın da yarısını kaybettim, yapısı da alt üst oldu, kişisel yani.. :a015:
3. hafta gibi uzamıcak diye düşünmüştüm ama sonra umutlanmıştım, yaza uzun saçlarla giricektim. :çok üzgünüm:
Neyse, önce sağlığı düzelsin de.. :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?