Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

sarımsaklı şampuanı denemeden ıyy kokar fln diyeni döwüorm ben artık kötükedihüso

Evt ya kontese katılıyorum..Ben denedim denemeden nerden bilcem yani, hiçde kokmuyor..Çokda memnunum ..zemuszemus

deneyin bi yaa. evt kokuyor kokmuyor değil ama sonra kokudan bi eser yokki. ben mesela iki defa yıkıyrum. kokuyor hemde çok .. sonrada üstüne miss gibi kokan bi şampuan ile yıkıyorum.. Islak iken koku var. Sonra kurutuyrum ve bu esnada da durulanmayan bakım kremleri varya gliss gibi yada dove terapi var onları sıkıyorum. ve artık saçlarıma krem kullnamıyrum. yağlanması da geçikiyor ve daha sağlıklı bi görnüm oluyor.. Ha daha da mı koktu burnunuza söyle yapın yasmin yağı alın ve sadece bir iki damla saçınıza sürün kokumu eser yok.. ısterseniz menekşe, lavanta gibi yağlada kullanın.
ama sarımsaklı şampuanı muhakka deneyim derim. doğal antibiyorki en başta denemeye değmez mi?

Pazar yine bakımımı yapabilceğimi düşünüyordum ama malesef..
Bugün eczaneye gelen güzellik uzmanı saç analizi yaptı ve sakın bir daha sinameki kullanma dedi.. lmaz:
5 hafta süren saç uzama maceram hiç sonuç alamadan bitmiş oldu
:a015:

nedeni neymiş ?

ayh bunu yeni görüyorummmm

şampuan, badem yağı, bakım, bakim, bakimli, bakimli saçlar, bemiks, bemix, dersiniz, haftada, kontes gibi sacim olsun, kontes saclar 1 numara, maya, off kontesin saci kadar olsaaaaaaaa, rapunzel, saçlarııım canıııım =d, saclara, sarımsak, sarimsak, sicak zeytinyagi maya, sinameki, uzar insallah yaza kadar, uzayan, uzun, zeytinyağı, zeytinyagı

heheheh çok mersiiia.s.

birikinti olayı kişiye özel bir durum olabilir ama omurilik ne alakaakannehir

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ahahaha bu çok güzel bende yeni gördüm

KONTES SAÇLAR 1 NUMARA OFF KONTESİN SAÇI KADAR OLSAAAAAA :lepi: kaydirigubbakcemile2 aklinialirimsmile

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ahahaha bu çok güzel bende yeni gördüm

KONTES SAÇLAR 1 NUMARA OFF KONTESİN SAÇI KADAR OLSAAAAAA :lepi: kaydirigubbakcemile2 aklinialirimsmile

ben yazdim canim yaaaaa kaydirigubbakcemile3 hatta kontes kadar sacim olsun 100 lira borcum olsun yazacaktim da sigmadi kaydirigubbakcemile3 hadi insallah bakalim :Saruboceq:

bu arada dun 3uncu uygulamami yaptim tum gece kafamda tuttum valla :lepi: hadi insallah tekrardan :Saruboceq:

birikinti olayı kişiye özel bir durum olabilir ama omurilik ne alakaakannehir

Sanırım derimin çok hassas olmasındanmış, ben de alakayı kuramadım ama... :bbo:
Kısa zamanda çok kilo verince saçlarımın da yarısını kaybettim, yapısı da alt üst oldu, kişisel yani.. :a015:
3. hafta gibi uzamıcak diye düşünmüştüm ama sonra umutlanmıştım, yaza uzun saçlarla giricektim. :çok üzgünüm:
Neyse, önce sağlığı düzelsin de..
:Saruboceq:

cnm bende gül yağı damlatıyorum bildiğim kadarıyla saça da faydalı..hem koku da yok o kadar..güşl zaten mis gibi kokuo.. bayanssulusmile

SAol jnm yha annemde demısdı onu öle yap dıe bu hafta öle yaparım Ispatalıym gul memleketızemuszemus onu deneym bıde

Ben sarımsağın saça faydasına çok inanırım. Ama acaba böyle şampuanın içinde de işe yarıyor mudur? Bikaç haftadır yapıyorum hala saçım dökülüyor ((
Ama yılmak yok =)

Bu arada normalde bugündü kür günüm ama sınavlar vardı yapamadım. Yarına artık inş bişey olmaz dimi dimi =)

hımmm kişiselse bi şey diyemicem kuzum,ben de genelde kullanılmamalı diye düşündüm:kedi:
öyle tabi ,önce sağlıkopuyorumnanaktan senin için çokkk güzel kısa saç modelleri önereyim o zaman ben,ne dersin ?yerimseniben

Çoook teşekkür ederim gerçekten opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
Aslında tam omuzlarımda kestirmeyi de istiyorum bir yandan, sondan bir önceki resim gibi
alkisalkisalkis

kızlaarr selamm nasılsınızz bişey sorucamm yaa elidor un şampuanlarından kullanan var mı? pembe olanından sanki içinde sarımsak var gibi bana öyle geldi sizede sorayım dedim

arkadaşlar sayfaya ne oldu böyle ya ?? kafamçokkarıştı bi tek bende mi oluyo ki yayılmış sayfa cevap modülü sayfayı sağa çeke çeke anca geliyo bi acaip olmuş :1shok:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…