foto ekledim ya ondandır kuşum ,paniklemekaydirigubbakcemile3arkadaşlar sayfaya ne oldu böyle ya ?? kafamçokkarıştı bi tek bende mi oluyo ki yayılmış sayfa cevap modülü sayfayı sağa çeke çeke anca geliyo bi acaip olmuş :1shok:
bazı saçlarda renk değişimi oluyor canımteşekkür ederim tatlım...:) küre başladıktan sonra rengi değiştim benim..sizlerde de oldu mu?son bikaç haftadır her hafta soruyor arkadaşlarım saçının rengini mi boyattın die :)
1- ben hep kirli saça sürdüm,temiz saçı yağlı bakımla kirletesim gelmedi hiç kaydirigubbakcemile3Kontescim merhaba ben sorularımın cevaplarını geçmiş sayfalarda aradım ama bir şey bulamadım.İzninle sana soracağım.
1.Bu kürü temiz saçımızamı sürelim yoksa kirli mi? ya da fark etmez mi..
2.Ben internette bu bitkiyi biraz araştırdım.Sinemaki kökü diye geçiyor genelde..Benim aldığım sinemaki yaprak yaprak ıhlamur gibi aynı sizinkide öyle mi?
3.Sence saçımızı streç ve sıcak havluyla sarsak mı daha iyi olur yoksa açık kapalı fark etmez mi?
Şimdiden teşekkür ederim..
kontescin yisin seni cimcimeŞenizcanim kontescim gelince yine yanitlar ama ben de bildiklerimi yazayim
1-temiz sac olsa daha iyi olur ama cok da onemli degil
2- evet canim yaprak yaprak ihlamur gibi
3- strec iyi olur canim ama havlu secebilir o yuzden strec bence ama benim genelde acik oluyor tum gece biraktigim zamanda basima bi sey baglayip yatiyroum :))
@SEDNA canim kacirdim yaaaa ben de bi gorseydim sacini merak ettim :)) masallah canim benim guzelmis saclarin senin de 3uncu kurun bitti demi :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?