Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

ya kızlar farkındayım kokmuyodur belki ama işte gözüm kesmiyo bi türlü neden hemen kızıyosunuz ki mafoldumben

ayh özel mesaj atılmıyor sinir oldummmmklava:

burdan yazayım bariiii ;

sınavlarında başarılar kkk'cımmmopuyorumnanaktan

teşekkür ederim tatlım...:) küre başladıktan sonra rengi değiştim benim..sizlerde de oldu mu?son bikaç haftadır her hafta soruyor arkadaşlarım saçının rengini mi boyattın die :)

Kontescim merhaba ben sorularımın cevaplarını geçmiş sayfalarda aradım ama bir şey bulamadım.ızninle sana soracağım.
1.Bu kürü temiz saçımızamı sürelim yoksa kirli mi? ya da fark etmez mi..
2.Ben internette bu bitkiyi biraz araştırdım.Sinemaki kökü diye geçiyor genelde..Benim aldığım sinemaki yaprak yaprak ıhlamur gibi aynı sizinkide öyle mi?
3.Sence saçımızı streç ve sıcak havluyla sarsak mı daha iyi olur yoksa açık kapalı fark etmez mi?
Şimdiden teşekkür ederim..

canim kontescim gelince yine yanitlar ama ben de bildiklerimi yazayim

1-temiz sac olsa daha iyi olur ama cok da onemli degil

2- evet canim yaprak yaprak ihlamur gibi

3- strec iyi olur canim ama havlu secebilir o yuzden strec bence ama benim genelde acik oluyor tum gece biraktigim zamanda basima bi sey baglayip yatiyroum :))

@SEDNA canim kacirdim yaaaa ben de bi gorseydim sacini merak ettim :)) masallah canim benim guzelmis saclarin senin de 3uncu kurun bitti demi :)))

Son düzenleyen: Moderatör:
temiz saç bence de..çünkü kullandığımız ürünler(jöle,krem,sprey vs)saç derisini kapatır..bizim için önemli olan karışımın deriye işlemesi bence..streç film kullandım bende en zon..hem buharlaşmıyor hem akmıyor..bişey başlamadan toplasak saçı görüntü hoş değil bide uçuyor zamanla...e havluya sarsak karışımı havlu emiyor zaten..üşümede cabası elbette...ben sardım strece geçen hafta bide üstüne üşümeyeyim die bağladım oh pek güzel oldu ama saçın altlarına dikkat akmasın oralardan :)

çok teşekküt ederim kızlar cevaplarınız için ben 7. uygulamamı yapacağım pazartesi günü sarıyordum her seferinde sarmaya devam o zaman :) hep kirli saçıma sürüyordum bundan sonra temiz saça sürerim :)

1- ben hep kirli saça sürdüm,temiz saçı yağlı bakımla kirletesim gelmedi hiç kaydirigubbakcemile3
2- yaprak yaprak canım,doğru almışsın.
3- açık ya da kapalı olması uzama açısından farketmiyor ama sinüzit olman açısından çok büyük bir fark taşıyor kuzum.dayanılmaz baş ağrıları ve öksürük istemiyorsan sar aklinialirimsmile

kontescin yisin seni cimcimeŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…