Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

Merhaba bayanlar
3. uygulamamı yapmış bulunmaktayım 8. uygulamada ara vericem malum
Kaldı 5 inşallah fayda eder hoş kıvırcık olduğundan fayda ediyor mu pek anlamıyorum ama diplerim uzadı diyor sanki darısı 4. uygulamaya

direkt gözlemleyemesek de yolunda giden bir şeyler olduğunu farkediyor insan... bende de uzama yok gibi geliyor bu ara,ama bırakmam aslaaaa:asigim:

Canlar bende varım beni da alın aranıza bu kürü sizden duydum sizden öğrendim ve bu akşam 4. kürümü yapcam hatta ben sinamike badem yağı ve bemiks karışımının içine evde önceden saçım için aldığım hint yağı vardı onuda karıştırıyordum gerçi o şuan bitti yani artık sadece badem yağı ve bemiksle yapcam akşama :jeyyar: Ben saçımın uzadığını şimdilik pek fark etmedim ama faydası olacak inanıyorum benim zaten saçım azcık zor uzar bide çok ince telli ve seyrek sıkıntılı olduğum dönemlerde dökülmede çok oluyor ama ben yinede saçlarımı çok seviyorum ve upuzun olsunlar istiyorum :Saruboceq:
Fıstıklı lokumlarım ben şampuanımın içine sarımsak rendelemeyi pek göze alamadım kokarsa diye çok korkuyorum :uhm: Ama saçımı en son defne yaprağı ve ısırganı birlikte kaynattığım suyun içine azcık elma sirkesi koyarak duruluyorum buda saçıma parlaklık veriyor yerimseniben Saçımda en son o kalıyor.

Buarada ben önceden uzasın diye turplu suyu denedim ama onu yapması tam bir işkence oluyordu saçımı ne kadar sıkarsam sıkayım şapur şupur sular akıyordu kafamçokkarıştı

Sizin karışımı iyice saç tiplerime masaj yaparak yedirip sonra uçlarda kuruyor diye uçlara da sürerek azcık kurutmayla saç tiplerimi kurutup streçle sarıp sonra yemeni bağlayarak sabaha kadar durduruyordum daha bir fayideli olsun diye :jeyyar: Yani bekleme süresini biraz uzun tutmaya çalışıyorum

Neysem şekerler azcık uzattım sanırım hepinizi çok öpüyorum Raapunzellerim benim
opuyorumnanaktan

sedna03 saçların çok canlı parlak ve gusel duruo cnm.zaten uzunluundan çok bu kadar gusel durması onemli galiba.

meraba kızlar :)

ben birazdan 5. uygulamamı yapıcam. uzama en fazla 1-2 santimdir umarım 8. uygulamaya kadar hızlanır çünkü hevesim kırılıyor uzamayınca. bırakırım diye korkuyorum.

ayrıca arkadaşıma koklattığımda saçımın koktuğunu söyledi. aşırı sinirim bozuldu. sarımsaklı şampuan kullanmayı düşünmüyorum artık. yaz da geliyor malum.

bide arada lavantayı kaynatıp süzüp o suyu saçıma sürüyorum.

sizce 4 uygulamada 1-2 santim normal mi? deneyimlerinizi anlatıverin kızlar.

canlarım benim 3üncü uygulayışım ama gerçekten hafif uzadıgını farkettim arkilerimde farketti kestirmiştim düzleştirince bile o kdr uzun durmuodu ama şimdi düzleştiryom fark var: 1rolleyes:

canlarım çok söyledim yine de söylüyorum;
kimisinde her hafta düzenli olarak 1 cm uzarken,
kimisinde 7-8 uygulamalar sırasında birden uzuyor...

lütfen umutsuzluğa kapılmadan önce en azından 2 kutu bemiks bitirin

almaıs seni aramıza:dilcikar: taa o kdr uygulama yapmş dha anca yazıorrr huh:dilcikar:
:roflol: şaka şaka
canumm hga.s.
sarımsaklıdan korkma derimmm,seyrek saçlar için ,dökülmeler için birebirr.
hem elma sirkesi ile duruluyormuşsunnn,o zaman daha da şanslısın koku bakımındanboshayallersmile
ayrıca aktardan sarımsaklı şampuan da alabilirsinnnn
ya daa şampuanına sarımsak yağı ekleyebilirsinnkaydirigubbakcemile2

kontess sen glissin hngi renkli spreyini kullanıosun ayrıca onn şampuanınıda kullanıo musun

kontess sen glissin hngi renkli spreyini kullanıosun ayrıca onn şampuanınıda kullanıo musun
sarı renkli spreyini kullanıyorum canım.sarı renkli şampuan,pembe renkli şampuan,pembe renkli sprey de kullandım ama bittiler.şuanki şampuanım elseve

Selm kızLar !!!guclubacismile
bnde yarın 3.uygulamayı yapacam uzama var gıbı hıssedıorum guzel gıdıo yanı badem yagım bıtmısdı tekrar aldm aktardan bu farklı gıbı geldı yha koyu böle tatlı badem yagı yazıoya eskısınde koku hıc yokdu bu bıraz kokuyo yanlısmı aldım yoksa kontescim yhaa boshayallersmile

tarih sorunu olabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…