direkt gözlemleyemesek de yolunda giden bir şeyler olduğunu farkediyor insan... bende de uzama yok gibi geliyor bu ara,ama bırakmam aslaaaa:asigim:Merhaba bayanlar
3. uygulamamı yapmış bulunmaktayım 8. uygulamada ara vericem malum
Kaldı 5 inşallah fayda eder hoş kıvırcık olduğundan fayda ediyor mu pek anlamıyorum ama diplerim uzadı diyor sankidarısı 4. uygulamaya
olsun bebem zararı yok yerimsenibenBen normalde bugün yapacaktım 6. uygulamamı ama maalesef pazartesine kaldı..
canlarım çok söyledim yine de söylüyorum;meraba kızlar :)
ben birazdan 5. uygulamamı yapıcam. uzama en fazla 1-2 santimdirumarım 8. uygulamaya kadar hızlanır çünkü hevesim kırılıyor uzamayınca. bırakırım diye korkuyorum.
ayrıca arkadaşıma koklattığımda saçımın koktuğunu söyledi. aşırı sinirim bozuldu. sarımsaklı şampuan kullanmayı düşünmüyorum artık. yaz da geliyor malum.
bide arada lavantayı kaynatıp süzüp o suyu saçıma sürüyorum.
sizce 4 uygulamada 1-2 santim normal mi? deneyimlerinizi anlatıverin kızlar.
almaıs seni aramıza:dilcikar: taa o kdr uygulama yapmş dha anca yazıorrr huh:dilcikar:Canlar bende varım beni da alın aranıza bu kürü sizden duydum sizden öğrendim ve bu akşam 4. kürümü yapcam hatta ben sinamike badem yağı ve bemiks karışımının içine evde önceden saçım için aldığım hint yağı vardı onuda karıştırıyordum gerçi o şuan bitti yani artık sadece badem yağı ve bemiksle yapcam akşama :jeyyar: Ben saçımın uzadığını şimdilik pek fark etmedim ama faydası olacak inanıyorum benim zaten saçım azcık zor uzar bide çok ince telli ve seyrek sıkıntılı olduğum dönemlerde dökülmede çok oluyor ama ben yinede saçlarımı çok seviyorum ve upuzun olsunlar istiyorum :Saruboceq:
Fıstıklı lokumlarım ben şampuanımın içine sarımsak rendelemeyi pek göze alamadım kokarsa diye çok korkuyorum :uhm: Ama saçımı en son defne yaprağı ve ısırganı birlikte kaynattığım suyun içine azcık elma sirkesi koyarak duruluyorum buda saçıma parlaklık veriyor yerimseniben Saçımda en son o kalıyor.
Buarada ben önceden uzasın diye turplu suyu denedim ama onu yapması tam bir işkence oluyordu saçımı ne kadar sıkarsam sıkayım şapur şupur sular akıyordu kafamçokkarıştı
Sizin karışımı iyice saç tiplerime masaj yaparak yedirip sonra uçlarda kuruyor diye uçlara da sürerek azcık kurutmayla saç tiplerimi kurutup streçle sarıp sonra yemeni bağlayarak sabaha kadar durduruyordum daha bir fayideli olsun diye :jeyyar: Yani bekleme süresini biraz uzun tutmaya çalışıyorum
Neysem şekerler azcık uzattım sanırım hepinizi çok öpüyorum Raapunzellerim benim opuyorumnanaktan
sarı renkli spreyini kullanıyorum canım.sarı renkli şampuan,pembe renkli şampuan,pembe renkli sprey de kullandım ama bittiler.şuanki şampuanım elsevekontess sen glissin hngi renkli spreyini kullanıosun ayrıca onn şampuanınıda kullanıo musun
tarih sorunu olabilir mi?Selm kızLar !!!guclubacismilebnde yarın 3.uygulamayı yapacam uzama var gıbı hıssedıorum guzel gıdıo yanı badem yayım bıtmısdı tekrar aldm aktardan bu farklı gıbı geldı yha koyu böle tatlı badem yayı yazıoya eskısınde koku hıc yokdu bu bıraz kokuyo yanlısmı aldım yoksa kontescim yhaa boshayallersmile
tarih sorunu olabilir mi?
marka farklılığından kaynaklanıyordur o zaman ,endişelenilcek bi şey değil gibi boshayallersmileyok jnm bakdm gecen sene uretılmıs son kullanma tarıhı 2011 de yha bnde anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?