meraba kızlar :)
ben birazdan 5. uygulamamı yapıcam. uzama en fazla 1-2 santimdirumarım 8. uygulamaya kadar hızlanır çünkü hevesim kırılıyor uzamayınca. bırakırım diye korkuyorum.
ayrıca arkadaşıma koklattığımda saçımın koktuğunu söyledi. aşırı sinirim bozuldu. sarımsaklı şampuan kullanmayı düşünmüyorum artık. yaz da geliyor malum.
bide arada lavantayı kaynatıp süzüp o suyu saçıma sürüyorum.
sizce 4 uygulamada 1-2 santim normal mi? deneyimlerinizi anlatıverin kızlar.
sarımsak kokusunu alsın diye kullanılıyor sanırım.
sarı olanı senin şikayetin için uygun.ama dersen ki sen kullandın çatallaşmayı engelledi mi... hayır... ben bu tarz ürünlerin çatallaşmayı,kırıkları onarmasını ws mümkün görmüyorum.şey aslında bnm derdimm çatallaşmalar sence hngisi daha ii gelirr
lavanta suyunu arkadaşımız ne amaçla kullanıyor bilmiyorum ama yıpranma ve saç dökülmesi için kullanılır canım o
eed o niyetle de kullanılıyo kuzumm.ben de içiyodum bi ara ama bnm halime bi dr şart garikaydirigubbakcemile3 otla çöple olcak iş deellavanta suyunu bende kullanıyom bebem
ben sivilcelerim ve lekelerim için kullanıyorum
yani bi nevi karaciğer temizlenmesi için
saç dökülmesini engellemek için
son durulama suyu olarak kullanılır mışşş
yarım saat saçta bekletilip yıkanır mışşş:kedi:
eed o niyetle de kullanılıyo kuzumm.ben de içiyodum bi ara ama bnm halime bi dr şart garikaydirigubbakcemile3 otla çöple olcak iş deel
slmlar kızlara.s.
uzun bir aradan sonra sahalara geri döndümkaydirigubbakcemile3
bugün röflelerimi kapattım
ve 6.uygulamamı geçen hafta yaptım
gerçi şeyyy son 2 uygulamamı çok aksattım :kedi:
ama yine de gayet iyi maşallah
yarım fincan kadar zeytnyağını ısıtcaksınnn,çok hafif ısıtcaksın ama... sonra da içine 1 tatlı kaşığı kuru maya ekliceksinn.iyice ez,karıştır,çırp kaydirigubbakcemile3 sür saç uçlarınaazemuszemuszeytinyağını nasıl yapcamm
ohh süper bir rapunzel gelmişşş zemuszemus
yeni saç rengi hayırlı olsun bebemmmm:kedi: uzama da olmuşş,maşallah tütütütüüüü
muckkk aşkomm,ni dimekkkzemuszemusŞenizehehe:kedi: şeyyy sayende bebemŞeniz
teşekkür ettima.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?