Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

bebegim lavanta suyu ne işe yarıyor?

şey aslında bnm derdimm çatallaşmalar sence hngisi daha ii gelirr
sarı olanı senin şikayetin için uygun.ama dersen ki sen kullandın çatallaşmayı engelledi mi... hayır... ben bu tarz ürünlerin çatallaşmayı,kırıkları onarmasını ws mümkün görmüyorum.
misal ; elidor'un bi ürünü vardı,ışıltılı sarılar diye,hiç de parlak bi sarı saç yapmadı o bende.
o yüzden çatallaşmalar için doğal şeyleri tercih et derim.zeytinyağı + maya kürü bunun için uygun

lavanta suyunu arkadaşımız ne amaçla kullanıyor bilmiyorum ama yıpranma ve saç dökülmesi için kullanılır canım o

slmlar kızlara.s.
uzun bir aradan sonra sahalara geri döndümkaydirigubbakcemile3
bugün röflelerimi kapattım
ve 6.uygulamamı geçen hafta yaptım
gerçi şeyyy son 2 uygulamamı çok aksattım :kedi:
ama yine de gayet iyi maşallah

lavanta suyunu arkadaşımız ne amaçla kullanıyor bilmiyorum ama yıpranma ve saç dökülmesi için kullanılır canım o

lavanta suyunu bende kullanıyom bebem
ben sivilcelerim ve lekelerim için kullanıyorum
yani bi nevi karaciğer temizlenmesi için
saç dökülmesini engellemek için
son durulama suyu olarak kullanılır mışşş
yarım saat saçta bekletilip yıkanır mışşş:kedi:

eed o niyetle de kullanılıyo kuzumm.ben de içiyodum bi ara ama bnm halime bi dr şart garikaydirigubbakcemile3 otla çöple olcak iş deel

eed o niyetle de kullanılıyo kuzumm.ben de içiyodum bi ara ama bnm halime bi dr şart garikaydirigubbakcemile3 otla çöple olcak iş deel

aslında ben de aynıyım bebem
yüzümde boynumda çıkmadık yer bırakmadılar ya:sinifsinif:
229.sayfaya ekledim resmimi bebikimaklinialirimsmile

ohh süper bir rapunzel gelmişşş zemuszemus
yeni saç rengi hayırlı olsun bebemmmm:kedi: uzama da olmuşş,maşallah tütütütüüüü

kızlar çok feci konu dışına çıkıcam ama , yeni takıntım makyaj malzemeleri :1shok: alix avien ruj kullanan var mı içinizde? indirimde buldum,arkadaşıma aldırıcam şehir dışından ama öneri renk- no 'ya ihtiyacım var.netteki katalogtakiler ile aynı çıkmaz ki renkleri:bbo:

ayyy canim yaaaaaaaaaaaaaaaaa masallahi saclarin en kisa benim sanirim burda yaaaaaa ((( bi foto bulursam ben de ekleyim bari:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…