inşallah canımmm:Saruboceq:3. kürüm kafamdaaa :))) zemuszemus
saçlarım kendine geldi inşallah baya da uzayacaklar
bioblas normal bir şampuan değil dye biliyorum.eczanelerdeki özel şampuanlardan galiba o ?kkontes sana bi sorum daha olucak şöle bişe yapsam olur mu bioblas şampuanını ve saç kremini kullansam sonrada glissin saç spreyini saçıma sürsem bi faydası olur mu bioblasada ii diolarda
wuhuuu hemi de ıslak ıslaakk aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3 çok kısa deilmiş ki bebişim,üsülmeee.rapunzel olucaksın inşşş :Saruboceq:ve de benim saclar geliyor topigin en kisasi sanirim((((( bi de ustteki resim kasim da alttaki resim de araligin 28inde secilmistir
SONRA marti ayi olur yesa kure baslar 3uncu kurunu de bitirir hadi hayirlisi bakalim :)
lavanta suyunu bende kullanıyom bebem
ben sivilcelerim ve lekelerim için kullanıyorum
yani bi nevi karaciğer temizlenmesi için
saç dökülmesini engellemek için
son durulama suyu olarak kullanılır mışşş
yarım saat saçta bekletilip yıkanır mışşş:kedi:
wuhuuu hemi de ıslak ıslaakk aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3 çok kısa deilmiş ki bebişim,üsülmeee.rapunzel olucaksın inşşş :Saruboceq:
sonra da bööle oynucassssositosositosositososito
saçı her gün yıkarsan o da her gün yağlanmaya dewam eder kuşum.2-3 günde bir yıka,o şekilde alıştır saçını.bende yarın 5.kürümü yapıcam inş. saclarımı düzenli olarak ölcüyorum 52 cmden 55e cıktılar 4 haftada ama bana hiç uzamaıs gibi geliyor fön yada düzleştiricede kullanamıyorum kırılmasın diye saclarım bilmiyorum bakalım kızlar birde bi sorum olcaktı benim sacım gün aşırı yaglanıyor hem de asırı bi şekilde her gün okula gidiyorum mcburen her aksam yıkamak zorunda kalıyorum bu yüzden ne öneriyosunz sizler
ben çok içtim,iyi geliyor evet:asigim:tatlım içilince karacigere iyi geliyomuş
sedna03 saçların çok canlı parlak ve gusel duruo cnm.zaten uzunluundan çok bu kadar gusel durması onemli galiba.
ben çok içtim,iyi geliyor evet:asigim:
ben de sivilcelerim için içmiştim.geçirmişti.ama sonra düzenli yapamadım vs vs ... doktora gidicem ben de sivilce için,bakalım zemuszemus nasıl gidiyor tedavin? o ilaçtan korkuyorum da ben azcukbilmiyorumkismilekujum ben ilaç kullanıyorum adı roaccutane.karacigere zararı var.bende o tahribatı azaltmak için içim diyorum canım benim senin neyin vardı?
ben de sivilcelerim için içmiştim.geçirmişti.ama sonra düzenli yapamadım vs vs ... doktora gidicem ben de sivilce için,bakalım zemuszemus nasıl gidiyor tedavin? o ilaçtan korkuyorum da ben azcukbilmiyorumkismile
önce tüm sivilceleri pörtletiyormuş galibaa
sana da canım =)ii akşamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?