Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

lavanta suyunu durulama suyu olarak kullanıyorum. hocam söylemişti, kızının saçları beline kadarmış, tararken saçına lavanta suyu kullandığı için öyle falan diyodu.

bide sarımsak kokusunu bastırıyo sanki. ayrıca sivilceler içinde kullanılabilirmiş. çay olarakta yatıştırıcı etkisi varmış.

kkontes sana bi sorum daha olucak şöle bişe yapsam olur mu bioblas şampuanını ve saç kremini kullansam sonrada glissin saç spreyini saçıma sürsem bi faydası olur mu bioblasada ii diolarda

ve de benim saclar geliyor topigin en kisasi sanirim ((((( b

SONRA marti ayi olur yesa kure baslar 3uncu kurunu de bitirir hadi hayirlisi bakalim :)

Son düzenleyen: Moderatör:
3. kürüm kafamdaaa :))) zemuszemus
saçlarım kendine geldi inşallah baya da uzayacaklar

bende yarın 5.kürümü yapıcam inş. saclarımı düzenli olarak ölcüyorum 52 cmden 55e cıktılar 4 haftada ama bana hiç uzamaıs gibi geliyor fön yada düzleştiricede kullanamıyorum kırılmasın diye saclarım bilmiyorum bakalım kızlar birde bi sorum olcaktı benim sacım gün aşırı yaglanıyor hem de asırı bi şekilde her gün okula gidiyorum mcburen her aksam yıkamak zorunda kalıyorum bu yüzden ne öneriyosunz sizler

kkontes sana bi sorum daha olucak şöle bişe yapsam olur mu bioblas şampuanını ve saç kremini kullansam sonrada glissin saç spreyini saçıma sürsem bi faydası olur mu bioblasada ii diolarda
bioblas normal bir şampuan değil dye biliyorum.eczanelerdeki özel şampuanlardan galiba o ?
bir şey olmaz herhlade kuzum,dene bakalım.bilemedim ben onu bilmiyorumkismile

ve de benim saclar geliyor topigin en kisasi sanirim ((((( bi de ustteki resim kasim da alttaki resim de araligin 28inde secilmistir

SONRA marti ayi olur yesa kure baslar 3uncu kurunu de bitirir hadi hayirlisi bakalim :)
wuhuuu hemi de ıslak ıslaakk aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3 çok kısa deilmiş ki bebişim,üsülmeee.rapunzel olucaksın inşşş :Saruboceq:
sonra da bööle oynucassssositosositosositososito

tatlım içilince karacigere iyi geliyomuş

wuhuuu hemi de ıslak ıslaakk aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3 çok kısa deilmiş ki bebişim,üsülmeee.rapunzel olucaksın inşşş :Saruboceq:
sonra da bööle oynucassssositosositosositososito

insallah bebeeem insallah yaaaaaaaaaaa su 10uncu kur bitsin ben yine islak islak koyarim sen iste yeter ki hehhee :lepi:

saçı her gün yıkarsan o da her gün yağlanmaya dewam eder kuşum.2-3 günde bir yıka,o şekilde alıştır saçını.
blendax'ın yağlı saçlar için olan şampuanını öneriyorlar bu konu için.
kimisi de hacı şakir sabun kullanır.
bir de tuz ile yıkarlar saçları...

sedna03 saçların çok canlı parlak ve gusel duruo cnm.zaten uzunluundan çok bu kadar gusel durması onemli galiba.

sağol cnm resimde güzel çıkmış ya bilmiyorum bana öyle değil gibi geliyo sankim ama kürü yapınca daha bi parlak duruyo..acaba hangisinden ? yağ?sinameki?bemiks?

kujum ben ilaç kullanıyorum adı roaccutane.karacigere zararı var.bende o tahribatı azaltmak için içim diyorum canım benim senin neyin vardı?
ben de sivilcelerim için içmiştim.geçirmişti.ama sonra düzenli yapamadım vs vs ... doktora gidicem ben de sivilce için,bakalım zemuszemus nasıl gidiyor tedavin? o ilaçtan korkuyorum da ben azcukbilmiyorumkismile
önce tüm sivilceleri pörtletiyormuş galibaa

bebegim eger çok sivilcen yoksa bu ilacı düşünme yani son çare olmalı bence.ilk başlarda gerçekten çok moral bozuyo bisürü sivilce pörtlüyo dedigin gibi .eklem agrısı burun kanaması çok zor anlıcagın.şimdi 5. ayımdayım şükürler olsun geçti azcuk kaldı lekelrden...çok tesirli bi ilaç fakat sabır lazım.eger çok yoksa sivilcen hiç girme bu derdekafamçokkarıştı
duu bakalım deniyim şu lavanta şeysini bendealkisalkisalkissaolasın kontesçim benm

glissin şampuanını kremini bide spreyini kullansam bi faydasını görür müyüm peki(sarı renkli olanı)çatallaşmalar ve kırıklar için acabaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…