iyiyiz canım,sen nasılsın?nasılsınız
kontess bana nie cvp yazmıosun
sarı olanı senin şikayetin için uygun.ama dersen ki sen kullandın çatallaşmayı engelledi mi... hayır... ben bu tarz ürünlerin çatallaşmayı,kırıkları onarmasını ws mümkün görmüyorum.
misal ; elidor'un bi ürünü vardı,ışıltılı sarılar diye,hiç de parlak bi sarı saç yapmadı o bende.
o yüzden çatallaşmalar için doğal şeyleri tercih et derim.zeytinyağı + maya kürü bunun için uygun
eed kuşum rica edicem silmeni :kedi: çukurluklarım yok ama gözeneklerim çok belirgin.çok da yağlı,parlar pırıl pırılbilmiyorumkismile eed bi doktora gidicem zaten,ezbere kullanılmazz:umursamaz: burun kanaması filan da çok kötüymüş yaa,korkarım benbilmiyorumkismile hoş,ben sarılık geçirdim küçükken,belki de hap için uygun değilimdirkontesçim alıntı yapmışım yanlışlıkla silebilirim istersen
dore altın kahve kuşumkontes saç rengin ne?
eed kuşum rica edicem silmeni :kedi: çukurluklarım yok ama gözeneklerim çok belirgin.çok da yağlı,parlar pırıl pırılbilmiyorumkismile eed bi doktora gidicem zaten,ezbere kullanılmazz:umursamaz: burun kanaması filan da çok kötüymüş yaa,korkarım benbilmiyorumkismile hoş,ben sarılık geçirdim küçükken,belki de hap için uygun değilimdir
saol canımmm,ilk haline göre aktı baya ama memnunum yine deeopuyorumnanaktanrengide süper saçlarında süper opuyorumnanaktan maşallah
e bi öneri alayım o zamannnaklinialirimsmile inşallah bebeim inşaaallaahh:Saruboceq:bebegim zaten kan tahlili alcaklar senden önce eger kan degerlerin bu ilacı kullanmaya uygunsa kullanabilirsin..sarılık nasıl etkiler bilemiyorum wallahi.inşallah bi çözüm bulursun tatlım.sen bu yaz iyi bi günş koruyucu kullan mutlaka emi kujumm
2saat delikafaduldenkızşarrr süper valla saçlarınız ben de eklicemmm :) Kontesscim yaa bu zeytinyağı mayayı kaç dk bekletiyoruz*
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?