Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

kızlar bozuk cilt görüntüm için kusura bakmayın,foto duyguludeniz35 için a.s. alıntı da olmasın,silicemmm anında :icecream:

canım irinli büyük sivilcem sadece stresli olduğum dönemlerde çıkıyor,normalde böyle kırmızıklı acayip şeylerim var.en beter halim bunun 2-3 irinli sivilceli hali yani...

bunu da şimdi çektimm.saç rengimdeki değişim çok güzel gözlemleniyor...

Son düzenleme:
kontess bana nie cvp yazmıosun

çünkü zaten yaklaşık 1 saat önce yazmıştım canım...
bakınız ;

bebegim iz mi kaldı onlar..bn tedaviye başladıgımda daha azdı seninkilerden..walla başla yada başlama diyemem ama eger çukurluklar yoksa roaccutane geçirir bunları tamamyle kurtulabilirsin ama yan etkilerini de göze alabilecekmisin?doktorunla görüş sen ve eger başlamayı düşünürsen yaza giriyoruz güneş sıcak çok zor olcak ve de cildin soyulurken iz bırakabilir sürekli koruman lazım ..bnce eylül ekim gibi başla garantiye al derim..sana kalmış bebegim doktorunla görüş bi bakalım.buraya yaz ama mutlaka merakederim..

Son düzenleme:
kontesçim alıntı yapmışım yanlışlıkla silebilirim istersen
eed kuşum rica edicem silmeni :kedi: çukurluklarım yok ama gözeneklerim çok belirgin.çok da yağlı,parlar pırıl pırılbilmiyorumkismile eed bi doktora gidicem zaten,ezbere kullanılmazz:umursamaz: burun kanaması filan da çok kötüymüş yaa,korkarım benbilmiyorumkismile hoş,ben sarılık geçirdim küçükken,belki de hap için uygun değilimdir

ama başlamanda fayda var şekerim bebek gibi cildin oluyor 6.ayın sonunda zemuszemussadece sabır iştekafamçokkarıştı

bebegim zaten kan tahlili alcaklar senden önce eger kan degerlerin bu ilacı kullanmaya uygunsa kullanabilirsin..sarılık nasıl etkiler bilemiyorum wallahi.inşallah bi çözüm bulursun tatlım.sen bu yaz iyi bi günş koruyucu kullan mutlaka emi kujumm

canlarım bebikleriimmm;
topiği takip eden bilir,ben 8 martta bi kırık aldırma operasyonu geçirmiştim.
hatta adam çok kesti diye azcuk da zırlamıştım burda sizlere:asigim:
farkettim ki o zamandan beri bir karşılaştırma fotosu yapmamışım...

hemen meşhur tişörtümü giydim ve çekim yaptımmm:icecream:
uzama daha iyi görülsün diye aynı şeyi giyiyoruma.s.

işte buyrun ; 8 marttaki fönlü haldenn 3 nisandaki fönsüz halee...

e bi öneri alayım o zamannnaklinialirimsmile inşallah bebeim inşaaallaahh:Saruboceq:

kızşarrr süper valla saçlarınız ben de eklicemmm :) Kontesscim yaa bu zeytinyağı mayayı kaç dk bekletiyoruz*

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…