Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

kızlaarrr günaydın nasılsınız?? guclubacismile ben cuma yapmıştım ilk kürümü ama sonucunu yazamadım dün sevgilim geldi yanıma ondan opuyorumnanaktan neyse ben saçımı yıkadıktan sonra tararken çoook saçım dökülürdü ama kürden sonra bi tel belki döküldü şok oldum ya çok ama çok memnun kaldım.. kaydirigubbakcemile2 tekrar bu güzel paylaşımı için kontesime sonsuz teşekkürler ederim.. a.s. he bi de yumuşak ve parlak saçlaırm var artık küre devammm kaydirigubbakcemile5

rica ederim canım :asigim:

şeyyy bu kuru maya ve zeytinyağı ne kadar olcakk ve sadece uçlara mı yoksa saçın her yerine mi sürülecekk

şeyyy bu kuru maya ve zeytinyağı ne kadar olcakk ve sadece uçlara mı yoksa saçın her yerine mi sürülecekk
kur maya 1 tatlı kaşığı,zeytinyağı da yarım fincan uygundur
sadece saç uçlarına sürülücek
eğer çok gelirse miktarını azaltırsın canım,kendi saçına göre...

kızLarr daha aZ ugraşLa quzeL sonuc aLabıLen var mı... benım sacLarım beLLı bı noktaDan sonra uZamıyoR ne yapMam Lazımm aciL yardmcı oLursanzz sevınıRım canLArmm =))

meraba kızlar :)

kontescik son resmine baktım bi ayda 3-4 cm uzamış sanırım. maşallah diyorum. popişine kadar gelsin saçların inşallah :)

bu arada ben 5. uygulamamı dün yaptım. saçım göğsümün altında şu an. ama katlarım var onlardan kurtulucam. kırığım falan yok allaha şükür :))

en kısa katımda çene hizamda. sence ne kadar sürede göğüs altıma gelir saçım :)

kendime göre kaba bir hesap yapıp da söylüyorum : 5-6 ayı bulabilir kuşum.ama benim boynum uzundurbilmiyorumkismile

ben hep yapıcam diyorum ama bir türlü fırsatını bulamadım ya hala üşeniyorum başlamaya. bu sinemaki koku yapıyo mu onu sorcaktım ben ya bide aktarlardan alıyorsunuz demi ne kadara alıyosunuz siz ortalama ?

ben hep yapıcam diyorum ama bir türlü fırsatını bulamadım ya hala üşeniyorum başlamaya. bu sinemaki koku yapıyo mu onu sorcaktım ben ya bide aktarlardan alıyorsunuz demi ne kadara alıyosunuz siz ortalama ?
bence kokmuyor,sen rahatsız olur musun bilemem... fiyatını da unuttum çünkü alalı çok ay oldu,hala bitmedi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…