ilk sayfadaki 2 uygulamayı yaptım canım sadece,2-3 kere de uçlara zeytinyağı ısıtıp sürdüm.o kadarzemuszemuskkkoonnteeeesssss
yaptıgın tum bakımları ıstıoruumm sekerımmm neler yaptııınnnn kaydirigubbakcemile5
rica ederim canım :asigim:kızlaarrr günaydın nasılsınız?? guclubacismile ben cuma yapmıştım ilk kürümü ama sonucunu yazamadım dün sevgilim geldi yanıma ondan opuyorumnanaktan neyse ben saçımı yıkadıktan sonra tararken çoook saçım dökülürdü ama kürden sonra bi tel belki döküldü şok oldum ya çok ama çok memnun kaldım.. kaydirigubbakcemile2 tekrar bu güzel paylaşımı için kontesime sonsuz teşekkürler ederim.. a.s. he bi de yumuşak ve parlak saçlaırm var artık küre devammm kaydirigubbakcemile5
kur maya 1 tatlı kaşığı,zeytinyağı da yarım fincan uygundurşeyyy bu kuru maya ve zeytinyağı ne kadar olcakk ve sadece uçlara mı yoksa saçın her yerine mi sürülecekk
bundan daha az uğraşla emin ol hiç bir sonuç elde edemezsin.kızLarr daha aZ ugraşLa quzeL sonuc aLabıLen var mı... benım sacLarım beLLı bı noktaDan sonra uZamıyoR ne yapMam Lazımm aciL yardmcı oLursanzz sevınıRım canLArmm =))
saol kuşumm.ayh inşaallaahhhhhdelikafadulden:Saruboceq:meraba kızlar :)
kontescik son resmine baktım bi ayda 3-4 cm uzamış sanırım. maşallah diyorum. popişine kadar gelsin saçların inşallah :)
kendime göre kaba bir hesap yapıp da söylüyorum : 5-6 ayı bulabilir kuşum.ama benim boynum uzundurbilmiyorumkismilebu arada ben 5. uygulamamı dün yaptım. saçım göğsümün altında şu an. ama katlarım var onlardan kurtulucam. kırığım falan yok allaha şükür :))
en kısa katımda çene hizamda. sence ne kadar sürede göğüs altıma gelir saçım :)
amin bebikim:Saruboceq:kontescim saçlar süper olmuş maşallah, darısı başıma =)
bence kokmuyor,sen rahatsız olur musun bilemem... fiyatını da unuttum çünkü alalı çok ay oldu,hala bitmedi...ben hep yapıcam diyorum ama bir türlü fırsatını bulamadım yahala üşeniyorum başlamaya. bu sinemaki koku yapıyo mu onu sorcaktım ben ya bide aktarlardan alıyorsunuz demi ne kadara alıyosunuz siz ortalama ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?