sildim tatlışşbencede koku kalmıo..kontes saçların çok güzel..bide benim resmimi silebilir misin? sanırım yeterli...bend esilecem artık..
1- ben hep kirli saça sürdüm,temiz saçı yağlı bakımla kirletesim gelmedi hiç kaydirigubbakcemile3
2- yaprak yaprak canım,doğru almışsın.
3- açık ya da kapalı olması uzama açısından farketmiyor ama sinüzit olman açısından çok büyük bir fark taşıyor kuzum.dayanılmaz baş ağrıları ve öksürük istemiyorsan sar aklinialirimsmile
su + lavanta ile yapıyorsun canım.lavanta da sinameki gibi bir bitki.evde kendin kaynatıyorsun sudakızlarr bu lavanta suyunu nerden alıyoruz ben sivilcelerim için isityorum öle cok bi sivilcem yok sadece minik minik bi kaç tane kızarıklık oluyoe onları gecirmek için nasıl kullanıyoruz bu lavanta suyunu :sinifsinif:
süt ve bal mıııdelikafadulden mhh yenir kız ozemuszemuskontess cim bugün yaptım tekrardan maskeyi
yanlız içine süt bal zeytinyagıda ekledim 2 saat beklettim boshayallersmile
çok saol bebişimm :kedi: uzamıyormuş gibi geliyordu ama fotolayınca gördüklerime inanamadım:1shok: nisan-mayıs-haziran kaldı önümüzde:1ninca:vaov kontesss nasıl uzatmışsn saçları yine maşallahh..
yarım çaydanlık çay demle,içine de 5-6 tane karanfil at bebemm,zindelik verir :1closedeyes: ben ders çalışırken hep içerimyarın sınavım var ühühü sabaha kadar ders çalışıcam uykumu kaçırmam, daha dinç enerjik olmam için öneriniz var mı kızlar?
bebeim uzatan kürü yapmıyormuşsun,uzaman olmaması normal bilmiyorumkismile 3saat bekletiyorum ben artık,o kadar da mı vaktin yok ?sarımsaklı şampuanı yaklaşık 1 aydır kullanıyorum ama diğerini yapmıyorum kızlar onu yapmak için vaktim yok hemen yap yıka olsa yapardım
ama uzama yok gibi sanki ya da bana öyle geliyor bilmiyorum
çok gür saçlarım da yoktur
kuzenlerimin fln hiçbişey yapmadan upuzun saçları benim saçlarım uzamıyorsenağlama
bebeim uzatan kürü yapmıyormuşsun,uzaman olmaması normal bilmiyorumkismile 3saat bekletiyorum ben artık,o kadar da mı vaktin yok ?
hemen yap yıkalık şeyler saçı nasıl uzatsın kibilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?