marka farklılığından kaynaklanıyordur o zaman ,endişelenilcek bi şey değil gibi boshayallersmile
sildim tatlışş
aklıma bile gelmedi :1shok:şişştt kkontess
bana nispet olsun die mi koyuyon bu sarı saçları kaydirigubbakcemile3
aman bi şeyden de kusur kal :dilcikar: kaydirigubbakcemile3bende 4.yaptım bakalım..bi kutu daha bitiricem..bemiks yerine bepanthene de olur dimi kızlar :) bide kaçırdım ben galibaa yazıları lavanta suyu ne iş sivilceler için mi?ben rahatlatır diye hatırlıyorum onu?onu da mı içicez?bi de mayalı süt vardı saç için..vaktim olsa da turplu suyu da yapsam
aklıma bile gelmedi :1shok:
aşk olsunnnohaoldumsmile
yoksa korkuyo musun sarıyı özlüceksin diyeee aklinialirimsmile
aman bi şeyden de kusur kal :dilcikar: kaydirigubbakcemile3
sivilce için cano o , içilio ya da tonik gibi sürülüyor
saça da sürüyolarmış galiba ama nasıl oluyo pek aklıma koymadımbilmiyorumkismile
aynenzemuszemusşaka şaka bebemmŞeniz
yok gayet memnunum halimdenyerimseniben
dönmeye niyetim yok bidahaaklinialirimsmile
ohh ne mutlu sana kuşummmzemuszemusherkese merhaba
çok hızlısınız ya valla yazışmaları takip edemiyorum bugun 4. uygulamamı yaptım yani toplam 3 hafta zaman gecmiş bu küre başlayalı ve saçlarımda bu hafta gerçekten uzama farkettim. 1 aydır dip boya yapmadığım saçlarım yaklaşık 2 cm filan uzamış :))) kürü düzenli yapmaya başlayınca kkontessin de dediği gibi uzama oluyor. inş önümüzdeki günlerde daha da uzar hepimizin saçları canlarım. hepinizi öpüyorum
ohh ne mutlu sana kuşummmzemuszemus
bu ara benim de azcuk çok dökülüyor,mevsimsel mi ki ?benim hala saçlarım dökülüyor sarımsağa rağmen1 aydan fazladır hiç aksatmadan yapıyorum çok üzgünüm
bu ara benim de azcuk çok dökülüyor,mevsimsel mi ki ?
direkt gözlemleyemesek de yolunda giden bir şeyler olduğunu farkediyor insan... bende de uzama yok gibi geliyor bu ara,ama bırakmam aslaaaa:asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?