Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

3.kürüm Kafamda suan kızlar guclubacismile 2 saatı kaldı sonra yıkıcam nezle gıbı oldum yhaa bugun bn nedense hasta oluorumm mafoldumben

bende 4.yaptım bakalım..bi kutu daha bitiricem..bemiks yerine bepanthene de olur dimi kızlar :) bide kaçırdım ben galibaa yazıları lavanta suyu ne iş sivilceler için mi?ben rahatlatır diye hatırlıyorum onu?onu da mı içicez?bi de mayalı süt vardı saç için..vaktim olsa da turplu suyu da yapsam

aman bi şeyden de kusur kal :dilcikar: kaydirigubbakcemile3
sivilce için cano o , içilio ya da tonik gibi sürülüyor
saça da sürüyolarmış galiba ama nasıl oluyo pek aklıma koymadımbilmiyorumkismile

herkese merhaba
çok hızlısınız ya valla yazışmaları takip edemiyorum bugun 4. uygulamamı yaptım yani toplam 3 hafta zaman gecmiş bu küre başlayalı ve saçlarımda bu hafta gerçekten uzama farkettim. 1 aydır dip boya yapmadığım saçlarım yaklaşık 2 cm filan uzamış :))) kürü düzenli yapmaya başlayınca kkontessin de dediği gibi uzama oluyor. inş önümüzdeki günlerde daha da uzar hepimizin saçları canlarım. hepinizi öpüyorum

ohh ne mutlu sana kuşummmzemuszemus

benim hala saçlarım dökülüyor sarımsağa rağmen 1 aydan fazladır hiç aksatmadan yapıyorum çok üzgünüm

film'den sonra bir de albüm tavsiyesi benden...
Redd' in 21 isimli albümü...
hikayesi ise şöyle...
Albüm 21 isimli karakterin doğumu ile başlıyor.
Çocukluk hayallerine, geleceğe dair umutlarına, dünyaya ve çevresinde gördüklerine dair epik öyküler ergenlik dönemi ile birlikte yerini farklı sanrılara bırakıyor.
Yaşadığımız dünyanın biçimlendirilmişliğinin hayatlarımızı nasıl sınırlandırdığını gözlemliyor, kendi masumiyetinin elinden kayıp gidişine tanıklık ediyor.
Bir sonraki episode'da aşk onu tüm bu sorgulamaların içinden çekip çıkarıyor.
Albümün son episode'unda ise 21 gerçeklikle tanışıyor.
Çocukluk hayallerini ve yaşamını sorguluyor.
Ait olduğu gerçeklikten dünyayı anlatıyor ve yaşamı boyunca içinde gizlemeyi başardığı küçücük bir umutla aramızdan ayrılıyor,ölüyor...

"Bu albüm, dünyaya tutunmaya çalışan, onu değiştirmeye çabalayan ve bu yolculukta kendine bir yön bulmuş herkesin adına söz almış bir karakterin, 21'in hikayesi..."

direkt gözlemleyemesek de yolunda giden bir şeyler olduğunu farkediyor insan... bende de uzama yok gibi geliyor bu ara,ama bırakmam aslaaaa:asigim:

uzasa güzel olur ama uzamasada bakım sonuçta badem yağı b vitamini hiç yoktan iyidir yılmak yok uzamasada ben bakım niyetine uygulamayı düşünüyorum ben birde avondan saç bakım maskesi almıştım haftada bir kezde onu uyguluyorum yumuşacık yapıyor.
Yalnız bu sinamekili formülle saçlarım çok şımardı kıvırlarımı durduramıyorum

kontescim sağol cevap için onu da yapcam .)))Bu arada saçlar süper vallahi .) Şimdi benim de 3. kür kafamda ve ben gerçekten saçlarımın çok değiştiğini ve uzadığını farkettim annem falan şokta Bir de sarı benim saç dipten uzadığı çok belli yaklaşık 2 parmak uzadı benim :)3 kürde delikafadulden:dance:

kızlar bu arada badem yağınız ne marka? ben karden'i kullanıyorum ama aktarım o iyi bir marka diil dedi shiffa home mu ne onu önerdi siz ne dersiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…