bilmem ki benimkinin markası ne,dün bitmişti,attım şişeyibilmiyorumkismile hiç öyle markasını takip etmiyorum benkızlar bu arada badem yağınız ne marka? ben karden'i kullanıyorum ama aktarım o iyi bir marka diil dedishiffa home mu ne onu önerdi siz ne dersiniz?
ağlama len :mymeka: senin de uzucak işteeayyyyy catlicam kiskancliktan daha ne kadar uzasin yaaaaaaaaaaaaa uhuhu (aglama efekti var burda
dur ben de benimkinin markasina bakayim bari:_)) KARDEN yaziyor ustunde o neyse heheh
bebem ben bi kaç gündür uçlarım için saç kremi kullanıyorum.kontescim sana bişey sorucam çok şampuan kullanıyorsun bilgin vardır..ben pantene kullanıyorum ama saçlarımın dipleri olsun uçları çok kuru bir türlü şampuanımı bulamadım şöyle nem ve dolgunluk vericek bildiğin güzel bir şampuan ismi verebilirmisin.tatlım..
ağlama len :mymeka: senin de uzucak iştee
saol kuşumm,darısı başına inşallahhh:kedi: eed nazar değmesin tütütütütüükkontes canım saçların uzamış gene maşallah inşallah nazar değdirmeyiz .benimde 7.kür kafamda sabaha kadar bekletecem bakalım artık birden uzayanlardan olacam inşallah hala azimliyim yılmadan devam.
evet hayatım farklı onlarkaydirigubbakcemile3kızlar gülmeyin ama bişey sorucam
bu bepanten ampülle bepanten krem farklı şeyler mi
yani içerik aynı biri su biri krem şeklinde mi yoksa içerik de değişiyo mu çok saçma oldu farkındayım
bebem ben bi kaç gündür uçlarım için saç kremi kullanıyorum.
uçlarda sertlik,kuruluk vardı bende de biraz.
ama saç kremi çok iyi geldii.
acaba senin sorununu da çözer mi bu ?
saç dipleri için bi şey diyemicem,çok şampuan kullandım evet ,hatta hepsini kullandım belki ama benim saçım olsun yüzüm olsun çok yağlı bir yapım vardır,
o yüzden şampuanların kuruluk geçirme etkisini hiç gözlemleyemedimbilmiyorumkismile
evet hayatım farklı onlarkaydirigubbakcemile3
bepanten krem bile kendi içinde 3 çeşitmiş,ben de geçen gün öğrendim ,şaşırdım
ah kemeraltııııı ahh izmirim memleketimmm zemuszemus aktar vardır kız mutlakaaa.bu d*t kdr şehrde bile 4-5 tane warhmm iyi bari öğrendiğim iyi oldu
burdaki yazıları okudukça heveslendim bende kür yapmak istiyorum
bu hafta içinde tamamlayım da başlayım bende bemix neyse de aktar yok bizim burda bildiğim kadarıyla kemeraltına gitmem lazım
bende pantene yapmıştı öyle kabuklanma türü şeyler...ondan şüphelendin mi hiç?anladım kuzum ya benimde özellikle saç diplerim kuru hatta ara ara kepekler var ama ciddi boyutta değil..nem verecek diplerime bir şampuan arıyorum ama bulamıyorumeyvahedigeldismile
ah kemeraltııııı ahh izmirim memleketimmm zemuszemus aktar vardır kız mutlakaaa.bu d*t kdr şehrde bile 4-5 tane war
inşallahhhh :Saruboceq:insallah bebeeem yaaaaaa olumunekankayizsmile
bu arada elimde ne var bil kaydirigubbakcemile3
sut un icine maya kattim da iciyorum bi arkadas paylasmis google da da arattim pek guzel seyler cikti karsima 1 hafta boyunca icecegim bakalim sac uzamasi icin kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?